- Konu Sahibi armanselin
-
- #2.361
Ben geldimmmmmmmm günaydınnnnnnnnnnn çıtırlarrrrrrr
Gülkemim canımmmmmmmmm özledim kız gel sohbet edelim bacı bacııı
Selinim kısır yersem inşallah yapmıyo annem üşeniyoakşam yemeği niyetine bir tabak yerim bacım
Karanfilcim kızzz 55 kilo musun amacım nerende kemer olacak kız sevgilin cidden takıntılı ilerde çocuk olursa kilo alırsan ne olarak şekerim
Selin kızzz o nasıl bisküvi kız yerim ben onu yerimmmm
dün bana tulumba tatlımmm dedibende " ben tulumba tatlısına bayılırımm " dedim. o da " senin bayılman önemli değil, ben vezir parmağını çok severim onun gibi ince ol seni gör baka nasıl sevecem " dedi :26: ben de " iyi git kendine vezir parmağı gibi birini bul " dedim. o da " şaka dedim ama zayıflamak istersen zayıflayabilirsin hem ben yarimi buldum, tesadüf eseri çıktı karşıma ve beni benden aldı " dedi hissediyorum bu aralar dolunayın etkisiyle iştahım gitti tümden, bi de nişanlandım ya herşey çok hızlı gelişti onun getirdiği duygular vs. ile epey bi zayıfladım gibi :44: adetim yeni bitti, adetli olduğumda canım tatlı çekerdi, bu sefer sadece su çekti. bende bol bol su içtim
ben geldimmm günaydınlarrr yavrularrrrrrr
Geldim berişim geldim,ya buralar iş çok,açamıorum açsamda hemen kapıatıorum,bende çoookkk özledimmNasılsın beroşumm
ne güzel demekki mide küçülmüş,iştah azalmış,oh oh vezir olmana az kaldıEnişte de ayrı bi alemmiş ha,ama iyi buldunuz birbirinizi
Dert ortağım benim biricik selinim,söyle senden başka kimim var benimm
yeaaaak yeaaaa bende varım bi keremmmmm :120:
ne yapayım şekerparem iş güç bunaldım valla heeeeeeee
tulumba mı acayip canım çekti kızkuru kayısı yiyorum isteğimi bastırsın diye valla
Nasıl sın bakem taze gelin özletme kendini emi canımmmmmm
beroşummm, indirebildinmi zumbanıı
ay yine vardıyalar değişti. Bir gün sabah 6 gece 12 full çalışıyom. Ertesi gün hiç çalışmıyomO yüzden 2 günde 1 gelecem buraya
ne güzel demekki mide küçülmüş,iştah azalmış,oh oh vezir olmana az kaldıenişte de ayrı bi alemmiş ha,ama iyi buldunuz birbirinizi
evettt inmiş açılıyoooooooo ayyyyyyy çok sevindirik oldum harikasınnnn selin yaaaaa ulaştırdın sonunda bize:118::118::118::122:
aynen tatlımm ya bende çok bunaldım anlatamamZaten tartıldım dün sabah 57.500 düm.yıkıldım ya,500 gr mı aldım yani,şaka gibi yaa Bikerecik kaçamak yaptım sadece ılk listemde bitti,ilk listede toplam 2.5 kg vermiş oldum
hımmmmm canım ya ne işle meşguldun valla unutmuşum olsun gel o bize yeter bacımmmm
bana bayılıyorçeaaaaak seviyo beniii hep öpüyooo e bende onu dün hiç öpmedim, beni eve bıraktıktan sonra mesaj attı sen niye hiç öpmedin beni diye yani benden beklemiş aman banane yüz vermek yok :120:
bana bayılıyorçeaaaaak seviyo beniii Hep öpüyooo E bende onu Dün hiç öpmedim, beni eve bıraktıktan sonra mesaj attı sen niye hiç öpmedin beni diye Yani benden beklemiş Aman banane yüz vermek yok :120:
marketimiz var canım , çikilaaatalar, kolalar, cipsler aklına ne gelirse artıkKarşı karşıya bakışıyoruz ama zafer benim yemiyom onları :76:
bayılacak tabi,bulmuş senin gibi şeker kızı,çeaaakta sever,hepte öper,öper öper doyamazzTabikide o öperse öpersin okadar,yok öle yüz vermekihele de şimdiden önce öpcek Nasılda beklemiş öpmeni,bide sölüo yazıkkk
bayılacak tabi,bulmuş senin gibi şeker kızı,çeaaakta sever,hepte öper,öper öper doyamazztabikide o öperse öpersin okadar,yok öle yüz vermekihele de şimdiden önce öpcek nasılda beklemiş öpmeni,bide sölüo yazıkkk
hihihiiiiiii ay çok hoşlar mutlulukları daim olsun inşallah en kötü günleri böyle olsun öpmesin kız beklesin naz yap özlesin iyice süründür şimdi sonra bol bol öper
Şimdiden kaynanama gittiğimde hiç boş durmuyom, bi de evin tek gelini olacam ya hani kendimi göze koyuyorumkaynanam ölüp bitiyo bana, hele ki kayınbabam rol falan demeyin insanın kalbi yüzüne vurur Rabbim hayırlısını versin herşeyin görümcelerim de öyle yarın oturacağım eve bakmaya gideceğim, boyası tadilatına neler yapılacak neler yapılmayacak ona karar vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?