- 10 Ekim 2014
- 51
- 19
- 32
70 kiloyum boyum 172bir ayın var dikkatlice uygularsan listeyi bence kaybedebilirsin 4 kilo. kaç kilosun şu an ve boyun kaç?
valla ben akşamları az yemek yiyorum ama gram düşüş yok.arada yürüyüşe çıkıyordum 1 2 haftadır çıkamıyorum amacanım birde kişiye göre değişebiliyor kilo vermek ben tam anlamıyla diyet yapmiyorum diğer yazismalarda okuduysan gormussundur ordada bagsettim ben az yiyerek dikkat ediyorum canım ne cektiyse böyle yaparak ta kilo verebiliyorum yarın sabah tartilicam bakalım ne durumdayım 24 Şubatta başlamıştım kendimi tutamadigim anlarda oldu.
valla bende öyle düşünüyorum ama boyum 172 kilo 70bir ayın var dikkatlice uygularsan listeyi bence kaybedebilirsin 4 kilo. kaç kilosun şu an ve boyun kaç?
ne güzel benim boyum 1.73 aynı boyda sayılırız ama kilom 76valla bende öyle düşünüyorum ama boyum 172 kilo 70
valla benim hedefim 60 ama verebilsem gedefime doğru gidiyorum diyebileceğim ama veremediğim için karamsarım valla.evlendim yaza düğünüm var ama bu gidişe tontiş gelşn olacam :)ama inşallah hedeflerimize ulaşırızne güzel benim boyum 1.73 aynı boyda sayılırız ama kilom 76benim hedefim 65 daha çok yolum var anlayacağın. senin işin zor değil o kadar. burda motive olursun hem. hadi bakalım
boyum 172 kilom da 70 çok kilo aldım bir senede 12 k,lo aldım yabir ayın var dikkatlice uygularsan listeyi bence kaybedebilirsin 4 kilo. kaç kilosun şu an ve boyun kaç?
ben düğünümde 58 kiloydum darısı senin de başına canım umarım sen de 58 olursun.valla benim hedefim 60 ama verebilsem gedefime doğru gidiyorum diyebileceğim ama veremediğim için karamsarım valla.evlendim yaza düğünüm var ama bu gidişe tontiş gelşn olacam :)ama inşallah hedeflerimize ulaşırız
66 yerimde saymışım daha ne yapayım kaçamaklar bitti mutsuzummmm
Evet cnm haklısın artık gün içinde de hareketlerini arttırdım ve galiba kahveyi biraz kaçırıyorum onun yerine de yeşil çay icmeliyim. Yazdıkların için saol güzel arkadaşım düşünmemi sagladı...Bence ne olursa olsun pes etmeyin
Madem kaçamak yapmadığınız halde kilo veremediniz o zaman hareketlerinizi biraz daha arttırın
Ben hafta içinde kilo aldığım hale bırakmadım..Aslında bu diyet benim için bir ilk diyebilirim..Daha önce pek çok kez diyet yaptım hem de doktor kontrolünde..Yeri geldi listede yok diye kaç ay ağzıma tatlı bir şey bile sokmadım Ama sonra ne oldu..aklım ve midem o tatlılarda kalınca belli bir süre sonra başlarım diyete deyip diyetleri hep bozdum ve eskisinden çok daha fazla kilo aldım
Halbuki şimdi düşünüyorum da öyle yapacağıma keşke canımın çektiği şeyleri azar azar yiyip hareketlerimi arttırıp diyete devam etseymişim...
Ve ben şu an kilo olarak değil de gram olarak bile kilo versem mutlu oluyorum..En azından kilo almadım diye kendimi teselli ediyorum
ayy nerde inşallah olabilirim yaaben dü
ben düğünümde 58 kiloydum darısı senin de başına canım umarım sen de 58 olursun.tabi bu yedi sene evveldi yıllar geçti kilolar birikti