sağlıklı kilo vermek için yeni grubumuz..

valla ben akşamları az yemek yiyorum ama gram düşüş yok.arada yürüyüşe çıkıyordum 1 2 haftadır çıkamıyorum ama

ne güzel benim boyum 1.73 aynı boyda sayılırız ama kilom 76 benim hedefim 65 daha çok yolum var anlayacağın. senin işin zor değil o kadar. burda motive olursun hem. hadi bakalım
valla benim hedefim 60 ama verebilsem gedefime doğru gidiyorum diyebileceğim ama veremediğim için karamsarım valla.evlendim yaza düğünüm var ama bu gidişe tontiş gelşn olacam :)ama inşallah hedeflerimize ulaşırız

kızlar valla benimde bu hafta pekbiyi geçmedi hastamiz vardi iki gun hastanede geçti çok yemedimde öyle 6 öğündu yeşil caydi yapamadim bide memleketten annem geldi elimden geldigince az yemeye çalıştım annem sürekli az yedin kızım dedi durdu birde bu aksam hamurda yapmış böyle ben sadece hafta sonlari spora gidebiliyorum ama geçen hafta sonu gitmedim bu hafta sonu da gitmedim evde çok islerim var yetistiremiyorum kızımın 29martta doğum günü var onun için temizliğe giriştim evim de çok büyük çalışarak ta anca yetistiririm sadece hafta içi araç iki üç gün hava durumuna göre işe yürüyerek gitmeye çalışıyorum bu kadar yarın sabah bol kilo vermiş olanlardan olmamiz dilegi ile iyi geceler ben herken yatiyorum erken kalkiyorum

Kızlar hafta içinde genelde uydum bi kere pizza ve arada Yeşilçay la içtiği bi kaç çikolata parçası hariç ve yürüyüşe yaptım ama bu aksam arkadaşlar geldi iki kadeh şarap ve iki dilim baklava iradeye hakim olamadım suan çok kızgınim kendime,irademe hakim olamadım yarın tartılmadan korkuyorum mutsuzum.

ben dü
ben düğünümde 58 kiloydum darısı senin de başına canım umarım sen de 58 olursun. tabi bu yedi sene evveldi yıllar geçti kilolar birikti

66 yerimde saymışım daha ne yapayım kaçamaklar bitti mutsuzummmm

Bence ne olursa olsun pes etmeyin
Madem kaçamak yapmadığınız halde kilo veremediniz o zaman hareketlerinizi biraz daha arttırın

Ben hafta içinde kilo aldığım hale bırakmadım.. Aslında bu diyet benim için bir ilk diyebilirim..Daha önce pek çok kez diyet yaptım hem de doktor kontrolünde..Yeri geldi listede yok diye kaç ay ağzıma tatlı bir şey bile sokmadım Ama sonra ne oldu..aklım ve midem o tatlılarda kalınca belli bir süre sonra başlarım diyete deyip diyetleri hep bozdum ve eskisinden çok daha fazla kilo aldım

Halbuki şimdi düşünüyorum da öyle yapacağıma keşke canımın çektiği şeyleri azar azar yiyip hareketlerimi arttırıp diyete devam etseymişim...

Ve ben şu an kilo olarak değil de gram olarak bile kilo versem mutlu oluyorum..En azından kilo almadım diye kendimi teselli ediyorum

Evet cnm haklısın artık gün içinde de hareketlerini arttırdım ve galiba kahveyi biraz kaçırıyorum onun yerine de yeşil çay icmeliyim. Yazdıkların için saol güzel arkadaşım düşünmemi sagladı...

67.2 pek dikkat edemedim . Hareket şart. bu hafta gec kalktım oğlum gece doğru düzgün uyumadi . Sabah uyuduk. Iki gun vilada sopasiyla 5 dk yanlarimi calistirdim. Sahursuz oruç aksam hamur işlerine saldirdim ama yine 500 gram vermisim. Evde abur cubur varsa kendime engel olamıyorum. Herkese iradeli sağlıklı haftalar...

Kizlar slm bende katildim araniza ya allah ya bismillah diyeyim 55 kilo 155 cm 8 kilo vermek istiyorum lutfen motivasyonunuza ihtiyacim var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…