- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
inşallah arkadaşım yaza tığ gibi girelimKizlar slm bende katildim araniza ya allah ya bismillah diyeyim 55 kilo 155 cm 8 kilo vermek istiyorum lutfen motivasyonunuza ihtiyacim var..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah arkadaşım yaza tığ gibi girelimKizlar slm bende katildim araniza ya allah ya bismillah diyeyim 55 kilo 155 cm 8 kilo vermek istiyorum lutfen motivasyonunuza ihtiyacim var..
ben kafama göre takılıyorum. işte küçük sulardan alıyorum 3 tane. eve gelene kadar onları içiyorum. sahi kaç litre küçük sular? evde de iki üç bardak içiyorum en fazla.Kızlar bende geldim günaydınn :)
Grip olmuştum biraz toparladım geldim. Cumartesi ve pazar günü yediğim poğaçalar haricinde kaçamak yapmadım
Günlük 3lt su içiyordum herkes çok fazla deyince işyerinde 2 ltye düşürdüm. Evde +3 bardak içiyorum. Sizler kaç lt su içiyorsunuz.
geçmiş olsun bu arada. bizim okulda da herkes hasta. mart işte kapıdan baktırır.Kızlar bende geldim günaydınn :)
Grip olmuştum biraz toparladım geldim. Cumartesi ve pazar günü yediğim poğaçalar haricinde kaçamak yapmadım
Günlük 3lt su içiyordum herkes çok fazla deyince işyerinde 2 ltye düşürdüm. Evde +3 bardak içiyorum. Sizler kaç lt su içiyorsunuz.
Çok teşekkür ederim canımgeçmiş olsun bu arada. bizim okulda da herkes hasta. mart işte kapıdan baktırır.
üçüncü haftama girdim dün diyette. 3 martta başlamıştım. ilk listenin bitmesine daha var. ama iyi haber iki haftada 3 kilo vermiş olmam
listeye uyuyorum tamamen bende kendime inanamadım sen de vereceksin listeye uy mutlaka ona göre ye.Çok teşekkür ederim canım
2 haftada 3 kilo Bravo valla Bende yerimde sayayım ancak
listeye uyuyorum tamamen bende kendime inanamadım sen de vereceksin listeye uy mutlaka ona göre ye.
daha enteresanı hiç vaktim olmadığı için spor yapamıyorum. işim yoğun. ah bide spor yapabilsemSpor da yapıyor musun peki? Fena gaza geldim
ben şimdi isveç diyetine başladım 11 gün sonra bende katılmayı düşünüyorum bu gruba.temmuzda düğünüm var inşallah hedefm 58olur inşallah 10 kilo vermem gerekiyor.inşallah olur.ama zayıflayamıyorum dedikçe zayıflayamıyor insan gerçekten(örnek ben)inşallah arkadaşım yaza tığ gibi girelim
tebrik ederim :) listeden haricinde spor yaptın mı neler yaptın ben çok küçük bir kasabadayım aklım estikçe yürüyüş yapamıyorum meselalisteye uyuyorum tamamen bende kendime inanamadım sen de vereceksin listeye uy mutlaka ona göre ye.
Az önce gaza gelip leslieyi araştırmaya başladım tavsiye ederim. Ben çok erken çıkıyorum evden yürümeye fırsatım olmuyor. Ama bununla evde 1 mil 2 mil yürümüş gibi oluyorsun. Forumda ara bulursun canımtebrik ederim :) listeden haricinde spor yaptın mı neler yaptın ben çok küçük bir kasabadayım aklım estikçe yürüyüş yapamıyorum mesela
canım benim çalışma ortamım hep koşuşturmaca belki onun yararı oluyordur. çokça merdiven inip çıkıyorum. Bir de akşam altıdan sonra ağzıma hiçbir şey koymuyorum su hariç tabi ki.tebrik ederim :) listeden haricinde spor yaptın mı neler yaptın ben çok küçük bir kasabadayım aklım estikçe yürüyüş yapamıyorum mesela
ya İsveç diyeti işe yarıyor mu merak ediyorum gerçekten. Sen bizi bilgilendir arkadaşım.ben şimdi isveç diyetine başladım 11 gün sonra bende katılmayı düşünüyorum bu gruba.temmuzda düğünüm var inşallah hedefm 58olur inşallah 10 kilo vermem gerekiyor.inşallah olur.ama zayıflayamıyorum dedikçe zayıflayamıyor insan gerçekten(örnek ben)
tamam bende bakayım bari ona :)Az önce gaza gelip leslieyi araştırmaya başladım tavsiye ederim. Ben çok erken çıkıyorum evden yürümeye fırsatım olmuyor. Ama bununla evde 1 mil 2 mil yürümüş gibi oluyorsun. Forumda ara bulursun canım
valla çok güzel vermişsin çok özendm sana.bende başlıyacam inşallah.eski kiloma kavuşmak istiyorum :)canım benim çalışma ortamım hep koşuşturmaca belki onun yararı oluyordur. çokça merdiven inip çıkıyorum. Bir de akşam altıdan sonra ağzıma hiçbir şey koymuyorum su hariç tabi ki.
valla ben 2.günümdeyim.13 gün uygulanıyor zaten ama şimdiden 1 kilom gitti.sabır çok önemli ben kaçamak yaptım ilk gün çünkü dayanamadım ama kalorisi düşük şeylerdden yedim ve bugün baktım 1 kilom gitmiş spor da yapmadım cuma boşum o gün de plates yapıcam inşallah :)ya İsveç diyeti işe yarıyor mu merak ediyorum gerçekten. Sen bizi bilgilendir arkadaşım.
ne ikinci günde bir kilo mu kaybettin şaka gibi ay heyacanlandım. kaç kilo hedefin?valla ben 2.günümdeyim.13 gün uygulanıyor zaten ama şimdiden 1 kilom gitti.sabır çok önemli ben kaçamak yaptım ilk gün çünkü dayanamadım ama kalorisi düşük şeylerdden yedim ve bugün baktım 1 kilom gitmiş spor da yapmadım cuma boşum o gün de plates yapıcam inşallah :)
ödem attım büyük ihtimal.diyete başlamadan öncede az yemeğe başlamıştım belki de o yüzden olmuştur ama kilo verebilmeme çok sevindim :)kilo hedefim 58 59 temmuza kadar ama bilmiyorum nasıl olacak senin kilo hedefin kaçtı canım?boy olarak aynıyız sanırım.yaza düğünüm olacak o yüzden kilo vermeliyim diye düşünüyorum malum evlendikten sonra kilo almak çok kolay olacak :)ne ikinci günde bir kilo mu kaybettin şaka gibi ay heyacanlandım. kaç kilo hedefin?