sağlıklı kilo vermek için yeni grubumuz..

bu diyete başlamak istiyorum da peki saatleri kendimize göre ayarlasak olur mu?çünkü ben geç kalkıyorum bazen esnetsek diyette sorun olur mu acaba?

evet canım popo sıkılaştırma ve küçültmede çok etkili bnmde kalça sorunum var hem dikleşti gibi hemde eridi yani :KK54:
Gerçekten mi. Ya benim basenlerim kalın. Daha da kalınlaşır mı acaba. Herkes kalınlaşır yazmış. Sıkılaşsın, biraz selülitim var onlar gitsin istiyorum. Popo da kalksa fena olmaz yanii :KK76:

bu diyete başlamak istiyorum da peki saatleri kendimize göre ayarlasak olur mu?çünkü ben geç kalkıyorum bazen esnetsek diyette sorun olur mu acaba?
Aslında güne erken başlayınca daha iyi sonuç alırsın. Sen kahvaltı yapana kadar biz 3 öğün gitmiş olucaz. Saat 7den sonra yemeden nasıl ayarlayacaksın? Günü kahvaltı 2 ara öğün ve akşam yemeği ile kapatabilirsin ancak. Bünyeni yormazsa halsiz kalmazsan fazla kaçırmadan olur bence.

Gerçekten mi. Ya benim basenlerim kalın. Daha da kalınlaşır mı acaba. Herkes kalınlaşır yazmış. Sıkılaşsın, biraz selülitim var onlar gitsin istiyorum. Popo da kalksa fena olmaz yanii :KK76:
ya ben spora da gidiyorum dengelemek lazım kalınlaşma olmaz sanmam kas çalışmıyosun sonuçta ben aynı zamanda aerobikte yaptığım için bilemedim şimdi senin için hocama sorarım ama :KK51::KK52:

Ben de dayamadım kahvaltı da petek balı yedim haftasonu kaçamağı olarak. Umarım daha fazla kaçamak yapmadan pazartesiyi getiririm.

kızlar acil yardımınız gerek :KK42:kilo vermeyi bir türlü başaramadığımdan çok çaresizim.eşimle iddiaya girdik. kilo verme konusunda birazcık beni kızdırdı ve iddiaya girdik.nisan 12sine kadar 4 kilo vermem lazım yoksa hem kendime güvenimi hemde çok ciddiyetle girdiğim iddiayı kaybedeceğim. napmam lazım kimse cevap yazmıyo bana yaaa :KK43:((:-)KK64::KK64::KK42::KK42:

kızlar acil yardımınız gerek :KK42:kilo vermeyi bir türlü başaramadığımdan çok çaresizim.eşimle iddiaya girdik. kilo verme konusunda birazcık beni kızdırdı ve iddiaya girdik.nisan 12sine kadar 4 kilo vermem lazım yoksa hem kendime güvenimi hemde çok ciddiyetle girdiğim iddiayı kaybedeceğim. napmam lazım kimse cevap yazmıyo bana yaaa :KK43:(:-)-)KK64::KK64::KK42::KK42:

merhaba canım bence hemen bu diyete başla spor da yap yürüyüş bunlar çok etkili oluyor arada kaçıra biliyoruz ama pes etmek yok kaldığın yerden devam zaten yavaş yavaş alışıyorsun ve kaçamaklar azalıyor yürüyüş çok önemli

canım birde kişiye göre değişebiliyor kilo vermek ben tam anlamıyla diyet yapmiyorum diğer yazismalarda okuduysan gormussundur ordada bagsettim ben az yiyerek dikkat ediyorum canım ne cektiyse böyle yaparak ta kilo verebiliyorum yarın sabah tartilicam bakalım ne durumdayım 24 Şubatta başlamıştım kendimi tutamadigim anlarda oldu.

kızlar acil yardımınız gerek :KK42:kilo vermeyi bir türlü başaramadığımdan çok çaresizim.eşimle iddiaya girdik. kilo verme konusunda birazcık beni kızdırdı ve iddiaya girdik.nisan 12sine kadar 4 kilo vermem lazım yoksa hem kendime güvenimi hemde çok ciddiyetle girdiğim iddiayı kaybedeceğim. napmam lazım kimse cevap yazmıyo bana yaaa :KK43:(:-)-)KK64::KK64::KK42::KK42:
bir ayın var dikkatlice uygularsan listeyi bence kaybedebilirsin 4 kilo. kaç kilosun şu an ve boyun kaç?

Kızlaaar çok kötü moralim. Haftasonu misafir geldi ve kaçamak aldı başını gitti. Offf yarın tartılmasam olmaz mı. Peki ne yapmalıyım ??

melb, post: 39965763, member: 324634"]Kızlaaar çok kötü moralim. Haftasonu misafir geldi ve kaçamak aldı başını gitti. Offf yarın tartılmasam olmaz mı. Peki ne yapmalıyım ??[/QUOTE]

tartilma canım birşey olmaz yarın devam durmak yok

X