Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım popo sıkılaştırma ve küçültmede çok etkili bnmde kalça sorunum var hem dikleşti gibi hemde eridi yaniKızlar squat yapan var mı aranızda?
Gerçekten mi. Ya benim basenlerim kalın. Daha da kalınlaşır mı acaba. Herkes kalınlaşır yazmış. Sıkılaşsın, biraz selülitim var onlar gitsin istiyorum. Popo da kalksa fena olmaz yaniievet canım popo sıkılaştırma ve küçültmede çok etkili bnmde kalça sorunum var hem dikleşti gibi hemde eridi yani
Aslında güne erken başlayınca daha iyi sonuç alırsın. Sen kahvaltı yapana kadar biz 3 öğün gitmiş olucaz. Saat 7den sonra yemeden nasıl ayarlayacaksın? Günü kahvaltı 2 ara öğün ve akşam yemeği ile kapatabilirsin ancak. Bünyeni yormazsa halsiz kalmazsan fazla kaçırmadan olur bence.bu diyete başlamak istiyorum da peki saatleri kendimize göre ayarlasak olur mu?çünkü ben geç kalkıyorum bazen esnetsek diyette sorun olur mu acaba?
ya ben spora da gidiyorum dengelemek lazım kalınlaşma olmaz sanmam kas çalışmıyosun sonuçta ben aynı zamanda aerobikte yaptığım için bilemedim şimdi senin için hocama sorarım amaGerçekten mi. Ya benim basenlerim kalın. Daha da kalınlaşır mı acaba. Herkes kalınlaşır yazmış. Sıkılaşsın, biraz selülitim var onlar gitsin istiyorum. Popo da kalksa fena olmaz yanii
geçmiş olsun arkadaşım olsun canını sıkma kaldığın yerden devam edersin iyileşinceKizlar grip oldum hic ayaga kalkamiyorum. Diyet falan hep gitti
kızlar acil yardımınız gerek kilo vermeyi bir türlü başaramadığımdan çok çaresizim.eşimle iddiaya girdik. kilo verme konusunda birazcık beni kızdırdı ve iddiaya girdik.nisan 12sine kadar 4 kilo vermem lazım yoksa hem kendime güvenimi hemde çok ciddiyetle girdiğim iddiayı kaybedeceğim. napmam lazım kimse cevap yazmıyo bana yaaa (-)KK64:
bir ayın var dikkatlice uygularsan listeyi bence kaybedebilirsin 4 kilo. kaç kilosun şu an ve boyun kaç?kızlar acil yardımınız gerek kilo vermeyi bir türlü başaramadığımdan çok çaresizim.eşimle iddiaya girdik. kilo verme konusunda birazcık beni kızdırdı ve iddiaya girdik.nisan 12sine kadar 4 kilo vermem lazım yoksa hem kendime güvenimi hemde çok ciddiyetle girdiğim iddiayı kaybedeceğim. napmam lazım kimse cevap yazmıyo bana yaaa (-)KK64:
hiçbirşey olmamış gibi yarın kaldığın yerden devam et canım.Kızlaaar çok kötü moralim. Haftasonu misafir geldi ve kaçamak aldı başını gitti. Offf yarın tartılmasam olmaz mı. Peki ne yapmalıyım ??