Banada biraz irade .valla bi kilo fazla çıkınca sabah şok oldum cızzz akşam yemek yok
zor ama mecburum ben de hamile kalmaya çalışıyorum çünkü. bu kilolar gitmeli.Banada biraz irade .
Allah kabul etsin canim. Bende tutmak istiyorum ama diyeti bozarim diye baslayamadimBugün gece 3 te 1 kayisi hurma 3 bardak su 1 tane eti form pirinç mısır patlagi yuvarlak kraker yedim oruca niyetlendim. Akşam 7 de karışık frinda kizartma yoğurt ıspanak kavurma 1 dilim ekmek çay yedim. Inşallah yarinda oruç tutcam hamilelik borcum var. Bende 2.bebeğe niyetliyim inşallah 12 kiloyu aşmam . Bebek düşünen arkadaşlara haklarında hayırlısıni diliyorum .
Esler neden dalga gecerler ki. Uzuldugunu goruyor sonucta. Neyse ona inat zayifla. Bu is inat ve kiskanclik isi onu anladim.Kızlar yeniden selam bikaç gündür giremedim foruma katılan arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz.regl dönemindeki ağrılara boğuşuyordum ve cok kaçamak yaptım özellikle de tatlı...ama diyete de elimden geldiğince uymaya çalıştım kilo bildirimi değil biliyorum ama yazılanlar çok motive edici belki biraz katkı sağlar yazılanlara...500 g vermişim herseye rağmen yalnız yürüyüşe de çıktım. Kilolar kaderimiz olmamalı çok kararliyim. eşim bile dalga geçiyor kilolarimla
tatlı tatlı tatlıKizlar cok guzel sekersiz bir tatli tarifi var elimde. Canim asiri cektiginde yapiyorum bundan. Ama suan tarif yanimda yok yazicam buraya yardimi olur belki
Evet güzel arkadaşım başta kendimiz için ve pek tabiki cevremizdekilere karşı zayıflamalıyız ben de ince halimi özledim her fırsatta yürüyorum... burasını seviyorum beni motive ediyorsunuz kızlar:))Esler neden dalga gecerler ki. Uzuldugunu goruyor sonucta. Neyse ona inat zayifla. Bu is inat ve kiskanclik isi onu anladim.
Gecen aksam pastanenin onunden gecerken ekler gordum ama nasil canim cekti. Sonra onumdrn bi kiz gecti cubuk gibi incecik bacaklari vardi. Eklerlere sirtimi dondum dolmusa da binmedim yurume geldim eve :)
Saol canim 2 ay borc olunca birde bende hamilelik düşünüyorum borçlar artcak. yaz gelse yürüyüşyapsam oğlumla.Allah kabul etsin canim. Bende tutmak istiyorum ama diyeti bozarim diye baslayamadim
Sağlıklı toplar
15 adet hurma (Kuru ramazanda yediğimiz hurmalardan)
2 yemek kaşığı kakao
4 yemek kaşığı hindistan cevizi
Yarım portakal kabuğu rendesi
Yarım çay bardağı su (kıvama göre koyulacak)
Hurmanın çekirdeklerini çıkarıyoruz. Hurma, kakao, 2 yemek kaşığı hindistan cevizi, portakal rendesini bir rondodan geçiriyoruz. Kıvamına göre su ekliyoruz. Sonra elimize ceviz büyüklüğünde alıp toplar yapıyoruz ve hindistan cevizine buluyoruz.
Bence suçluluk duymadan yenecek bir tatlı bu. Tadı çok güzel oluyor :)
Ne güzel işte insan böyle şeyler duyunca mutlu oluyor.herkese merhaba bir kaç gündür yazamadım iki gündür hastanedeydim hasta olan ben değilim ama sadece refakatçiydim bu yüzden çok dikkat edemedim ama bu gün yola devam durmak yok dün memleketten annem geldi zayıfladığımı söyledi mutlu oldum aslında daha öyle çok vermiş değilim 2 kilo bu hafta hiç veremedim sporada gidiyorum ya ondan herhalde