sağlıklı kilo vermek için yeni grubumuz..

10,30 iki kayısı
12,30 dört adet köfte, salata,iki dilim cavdar ekmek
bu arada bir tane baklavayı da yedim
suyu da içiyorum 1 saat sonra da yeşil çay içicem.

yeme boşver bak bi düşün zayıfladın 50 kiloya düştün fitsin işte o zaman yiyemeyenlerin yanında senin problemin olmayacak o anları düşün ve yeme S serdarece

ama yedim pişman değilim ama çünkü çok küçüktü akşam biraz daha fazla spor yaparım tabi böyle diyorum diye her zaman kaçamak yapar bu demeyin ben pilava dayanamam normalde ama kaç gündür pilav geliyor işe hiç yemedim.

ben 120 kiloyum ne yaptıysam yarısında bıraktım.Şimdi başlasam mı diye ikilem içerisindeyim

ben 120 kiloyum ne yaptıysam yarısında bıraktım.Şimdi başlasam mı diye ikilem içerisindeyim

canım bence daha fazla kilo almamak ve sağlıklı olabilmek için bir an önce başlasan senin için daha iyi olur. bende 104 kiloydum ve şuan 98 im vermeyede devam ediyorum. kilo vermek gerçekten çok güzel hafiflediğimi hissediyorum.

Tam bugdayin dilimleri buyuk oldugu icin kepekli tost ekmegi aliyorum ben. Gayet de guzel doyuyorum

Merhaba kızlar bikac gündür yogunluktan giremiyorum diyetimi uyguluyorum ama akşam yemeklerinde dışarda oldugumdan hafif degisiklikler oluyor.yine de az yiyorum Ve gercekten benim midem küculdü sanki artik hemen doyuyorum:) ilk kilo bildiriminde 67.200 demistim ama pazartesi günü tartıldıgimda 68 geldim bakalim ne kadar gidecek bir de regl olamadım bu ay.umarım gider kilolar

Günaydın güzeller. Dün işim çok stresliydi biraz sorunlar yaşadım yemek saatlerim oynadı hep.
9.00 sandvic+çay
10.30 2 kayısı
14.00 4 köfte+salata+1 tam buğday ekmeği
18.30 1 kase kuru fasülye+salata+1 tam buğday ekmeği

3lt belkide daha fazla su

Moralim çok bozuk kızlar. Patronla sorun yaşayınca tüm hevesim kaçıyor. Haftasonu da geldi inş bozmadan devam ederim.

günaydın kızlar nasıl gidiyor tartılmaya son iki gün hadi bakalım gayret.
benimde iyi gidiyor şu an canım tek tek yazmak istemiyor bildiğiniz gibi sabahı aynen uyguladım

Merhaba çok uzun süredir yoktum îş Yoğunluğu derken. Ama yazınızı görünce bir Işık Çaktı resmen. Pazartesi başlıyorum. Kilom şu An 68,1. Kilomu o gün de bildireceğim. Muhtemelen 10-12 kilo vermem gerekecek. Boyum 1.60 çünkü. 9 aydır haftada üç kez bir saat spor yapıyorum. Metabolizmam çok yavaş. Aşırı yemesem bile kilo veremiyorum. Testlerim de normal çıktı. Spor sadece şu an kilo almamı engelliyor. Ama sizlerin de desteği ile bu işi bitirmek istiyorum artık. Pazartesi Görüşmek üzere.

Kahve konusunda bir yorumunuz var mı. Ben çok seviyorum. Türk Nescafé ve filtre çok içerim. Bir sakıncası olur mu ki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…