sağlıklı kilo vermek için yeni grubumuz..

Hırslandım bende ip atlayacam hemen ip almaya gidiyorum:))
atlamadan önce esne biraz yoksa zorlanırsın ben öncedende atlıyodum ama spora başlayınca daha iyi oldu hem eğlenceli hemde vücudun her kısmını çalıştırıyo hızlı tempoda 500-600 kalori yakıyosun terlememek mümkün deil zaten tavsiye ederim :KK76:

Kızlar slm bende günde 1 kez falan türk kahvesi iciyorum metabolizma yi hızlandırıyor die okumuştum

H hohorek yarım lavaşa ızgara et yedim urfa işte :KK70: ondan önce karanfilli limonlu çayımdan içtim :) simdide normal çay içiyorum :KK68: öpüyorum sizleri sewgilerrrr:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK15::KK15::KK15:
Aferin böyle devam :)) karanfilli limonlu cayın ne gibi bir etkisi var?
Ben bugün köfte değilde döner yiyeyim dedim. salata döner ayrı ayrı koyun gönderin dedim. dürüm yapıp göndermişler :) bende plastik kaba dürümün içindekileri döktüm ekmeğim vardı zaten öyle yedim :KK76:

cidden hiç aç kalmadım sadece canın bazen farklı şeyler çekebiliyo evde ailen tatlılar börekler yerken senin yememen biraz kötü ama ilerde zayıfladığında güzelce yiyebiliceğini biliyosun tabi aşırıya kaçmadan :KK70:
Dün akşam bir ince dilim pasta kaçırdım :KK45:
Ama bizim evde çok fazla kıymalı pizza tarzı şeyler yapılır. O zamanlar iradeli olabilirsem tutmayın beni:KK70:

Kızlar bende elimden geleni yapıyorum ve faydasını gordugumu düşünüyorum ben sabah süt yerine şekersiz khvaltilarimizi içiyorum gece yatmadan öncede pulbiberli limonlu yoğurt yiyorum ve kendimde iyi şeyler olduğunu hissediyorum pazartesi ni iple çekiyorum

Kızlar bende elimden geleni yapıyorum ve faydasını gordugumu düşünüyorum ben sabah süt yerine şekersiz kahve içiyorum gece yatmadan öncede pulbiberli limonlu yoğurt yiyorum ve kendimde iyi şeyler olduğunu hissediyorum pazartesi ni iple çekiyorum

Merhaba arkadaşlar..Diyetler nasıl gidiyor ? Kaçamak var mı kaçamak ?:KK20::KK20:
Pazartesiye az kaldı ..Ha gayret ..En fazla kiloyu hangi arkadaş verecek bakalım ?:KK9::KK9:
Benim diyetime gelince..Bugünlerde regl döneminde olduğum için pek iştahım yok..Diyetteki çoğu şeyi zor yiyorum:KK62::KK61:Ama yine de elimden geleni yapıyorum:KK66:

Kızlar ilk günün hevesi mi bilmiyorum ama herşeye uymaya çalıştım
Öğle ve akşam arasında araları yemeyi unuttum diğer leri ok ayrıca 40 dakika yürüyüş ve 3 L su kararliyim tombik görünüm tarihe karışacak beni korkutan hafta sonları

kızlar herkese günaydın nasılsınız heyecan başladı değil mi pazartesiye az kaldı.akşam 19,00 da az barbunya salata yapmaya üşendim lorlı biber vardı çok az da ondan yedim bir dilim tam buğday ekmek yedim bu kadar meyveyi yemedim yatmadan önce yeşil çay içtim.Sabah 7,00 da elma sirkeli ılık su 7,35 yarım yağlı süt içtim bu sabah yürümedim kahvaltı 8,45 te peynir üstüne kekik maydonoz yeşillik iki dilim ekmek küçük ama şekersiz çay bu kadar benim de güzel gidiyor bakalım pazartesi ne olcak

Günaydınlarr
Kızlar sabahları süt veya su içemiyorum ben midem bulanıyor
9.00 sandvic+ açık çay
13.20 2 kayısı
14.30 döner+salata+1 kepekli ekmek
16.45 2 kayısı
18.30 kuru fasulye+salata+1 kepekli ekmek
21.00 1 portakal

3lt su

Kızlar ben sütlü tatlı hiç sevmem. Ama şerbetli tatlıya bayılırım. Ne zamanda aklımda vardı. Babam laz böreği getirmiş akşam :KK53: 1 tane yedim ondan :eek:. Aylardır evde tatlı yapılmıyor alınmıyor ben diyete başladım hepsi alınmaya başladı. Helva da kavurmuş annem :KK1:
Şans işte

kızlar herkese günaydın nasılsınız heyecan başladı değil mi pazartesiye az kaldı.akşam 19,00 da az barbunya salata yapmaya üşendim lorlı biber vardı çok az da ondan yedim bir dilim tam buğday ekmek yedim bu kadar meyveyi yemedim yatmadan önce yeşil çay içtim.Sabah 7,00 da elma sirkeli ılık su 7,35 yarım yağlı süt içtim bu sabah yürümedim kahvaltı 8,45 te peynir üstüne kekik maydonoz yeşillik iki dilim ekmek küçük ama şekersiz çay bu kadar benim de güzel gidiyor bakalım pazartesi ne olcak

Sirke kokmuyor mu? Ben hiç dokunmuyorum ona

Sirke kokmuyor mu? Ben hiç dokunmuyorum ona

hemde nasıl kokuyor ama ılık olduğu için üç yudumda içiyorum zar zor içiyorum işte kokusunu alsın diye içine karanfil koyuyorlar ama ben sadece çok az bal katıyorum sabahları acelem olduğu için karanfil katmıyorum daha hiç denemedim

faydasının olduğunu düşünüyorum sirkeyi içip yürüyüşe çıktığımda acayip ter atıyorum ondan diye düşünüyorum tabi yine de bilemem

Aferin böyle devam :)) karanfilli limonlu cayın ne gibi bir etkisi var?
Ben bugün köfte değilde döner yiyeyim dedim. salata döner ayrı ayrı koyun gönderin dedim. dürüm yapıp göndermişler :) bende plastik kaba dürümün içindekileri döktüm ekmeğim vardı zaten öyle yedim :KK76:
Bazı bitkileri çay olarak içmek açlık krizini bastırır ve kilo vermenize yardımcı olur.İştah kesici çaylarnelerdir? makalemizde iştahı kapatan, uzun süre tok hissetmenizi sağlayabilecek çaylara yer verdik.Bitkisel çaylar ayrıca sağlık için de çok mühimdir. Fakat mide bulantısı, baş dönmesi gibi istenmeyen durumlarla karşılaşmamak için bu çayları aç karına içmeyin.

BİTKİ ÇAYI
Malzemeler
2 Elma
1 Limon
1 tarçın çubuğu
1 tatlı kaşığı karabiber (toz kullanmayın)
1 tatlı kaşığı karanfil
Yapılışı:
Elmalarını ve limonları dört parçaya bölün. Bunları 3 litre suya koyun, su 1,5 litreye düşene kadar kaynatın. İçine karabiber, karanfil ve tarçın çubu atın.
Süzgeçte süzüp 2 gün boyunca için. Buzdolabında muhafaza edebilirsiniz.

Alıntıdır. (KK)

Son düzenleme:
ben bu karışımı denemiştim ama 1,5 litreye düşene kadar kaynatın demiyordu benim tarifimde sadece elmalar pörsüyene kadar kaynatılıyor ve sıcak yada soğuk yemeklerden önce içiyordum faydasını gördüm mü bilmiyorum çünkü evet kilo vermiştim ama yaptığım diyetten mi yoksa ondan mı bilmiyorum diyetle birlikte uygulamıştım bide bunun içine biberiye katılanı var onu denemedim.

ben bu karışımı denemiştim ama 1,5 litreye düşene kadar kaynatın demiyordu benim tarifimde sadece elmalar pörsüyene kadar kaynatılıyor ve sıcak yada soğuk yemeklerden önce içiyordum faydasını gördüm mü bilmiyorum çünkü evet kilo vermiştim ama yaptığım diyetten mi yoksa ondan mı bilmiyorum diyetle birlikte uygulamıştım bide bunun içine biberiye katılanı var onu denemedim.
benim tarifte öleydide onu bulamadım bunu kopyaladım :) ben elma yiyemiyorum dişlerim kötü oluyo içim gıcıklanıyo en azından vitaminini böle alırım dedim :) sonucta kilo aldıran bişe yok :)

kızlaaar öğle yemeğine baklava gelmiş napıcaaam işallah kendimi tutarım
olmasza bi tane yerim olmaz mı:KK48::KK17:

X