sağlıklı kilo vermek için yeni grubumuz..

Aç kalmıyoruz ki kastan verelim. Öğlen et akşam sebze yemeği, her öğün salata, sabah süt peynir. Çok sağlıklı bir diyet bu.Ama bir eczanede düzenli olarak ölçtürsek onu çok güzel olur kızlar. Yağ mı vermişiz kas mı diye. Gerçi ilk hafta bol su içtiğimizden dolayı temizleniyoruz ve fazla kilo veriyoruz.

bence hepsinin yağ olma ihtimali imkansız çünkü haftada sadece 1 kilo verebilirmiş insan yağdan.

eczaneler yapıyor mu ki o ölçümü bende merak ediyorum ama nerede yapıldığını bilmiyorum

Günaydınnn :) hepiniz süpersiniz :) bende 26. günümdeyim 74'e yakındım şuan 70,5 falanım :) ben hem sürekli dikkat etmiyorum yani daha doğrusu diyeti yapıp güniçinde akşamları hariç tabi bazen bişeyler atıyorum ağzıma zaten çok kilo veren bi tip değilim geç veriyorum ama yememe ragmende aldırmıyor kilo sabit kalıyor sadece..

bende emzirdiğim için çok sık acıkıyorum diyetin yanında hafif şeyler yediğim oldu. galeta sarı leblebi gibi kalorisi düşük şeyler ona rağmen güzel kilo vermişim hoşuma gittti.

çok iyi kilolar vermişsiniz bende şuan 62,200 kiloyuum boyum 163 bugün başladım haftaya sizin gibi verebilecek miyim bakalım

Merhaba kızlar bugün çok yoğunum normalde hafta içi ilk ben yazardım ama bir türlü yazamadım bu yazıyıda saatlerdir yazmaya çalışıyorum sabah tartıldım 66,200 gr çıktı 1800 vermişim 68 dim tabiki bende ne kadarı yağ bilmiyorum benim evdeki tartım yağda ölçüyo ama hiç yağ oranına bakmadım akşam tartılırım yağ oranına bakarım haftayada ne kadar verdiğime bakarım su,kas ve yağ ölçümü yapıyor.

Bence bu hafta su ödem versek bile haftaya yağdan kaybederiz diye düşünüyorum çünkü aç kalmıyoruz

bende ilk bir bucuk kiloyu hemen attım bi haftada sonra gram gram gidiyo ama olsun :)

Geç oldu ama ben de kilo bildirimimi yapayım

99 kg ile başladım..Bugünse 97.5 kg çıktım

Bu hızla olmasa da bu azimle devam edersek kilolara elveda arkadaşlar

Merhaba kızlar diyeti okuduğumdan beri balon şişirme dikkatimi çekti biraz nette araştırdım ve yapma ya karar verdim hergun 5 balon şişireceğim etkilerini paylaşırım sizlerle

kızlar selam beni de aranıza alır mısınız motivasyona inanılmaz ihtiyacım var. baştan beri bütün mesajları okudum. ben de bugün başladım. kilom 78 boyum 1.73 hedefim 65.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…