sağlıklı kilo vermek için yeni grubumuz..

Arkadaşlar ben bu diyete başlamadan önce yemeklerden 20 dk önce 2 y.kaşığı yogurda 1 çay k. zencefil tarcın ve zerdacal koyuyordum inanılmaz az yediriyo denemenizi tavsiye ederim ben bu diyete basladıgım ıcın bıraktım zaten baya bi süre yaptıgım ıcın mıdemde bı kuculme oldu az yemeye basladım yemeklerde çok kaçırıyorum diosanız ekleyın bence bi sıkıntı olcanı zannetmiyorum :KK36:

Arkadaşlar ben bu diyete başlamadan önce yemeklerden 20 dk önce 2 y.kaşığı yogurda 1 çay k. zencefil tarcın ve zerdacal koyuyordum inanılmaz az yediriyo denemenizi tavsiye ederim ben bu diyete basladıgım ıcın bıraktım zaten baya bi süre yaptıgım ıcın mıdemde bı kuculme oldu az yemeye basladım yemeklerde çok kaçırıyorum diosanız ekleyın bence bi sıkıntı olcanı zannetmiyorum :KK36:
O yoğurt kurunu nasıl yedin ben denedim midem bulanmıştı şuan düşününce bile midem bulaniyor:

Haftasonları sevmiyorum artik genelde arkadaslarla geçiyor diyeti uygulayamadım ama az ve ölçülü yiyerek günümü tamamladım yeşil çayla da kapanışı yaptım:KK43: canım sıkıldı biraz :KK43:

Günaydın kızlar bugün tartıldım:))çok mutluyum kilomu soylemiyecem ama sporsuz arada bir iki kaçamak ve regl dönemine rağmen çok iyi kilo vermişim gerçekten bu diyet ise yarıyor yarın kilomu paylaşacağım

Günaydın kızlar bugün tartıldım:))çok mutluyum kilomu soylemiyecem ama sporsuz arada bir iki kaçamak ve regl dönemine rağmen çok iyi kilo vermişim gerçekten bu diyet ise yarıyor yarın kilomu paylaşacağım
Süpersiniz canım darısı başımıza...

Kızlar hepinize Merhaba bir haftadır giremedim ben rahatsizdim sonra oglum hastalandı ateş falan cok şükür iyiyiz şimdi yarın inşalla tam anlamıyla başlayacağım hepinize bol kilo vermeyidiliyorum

Merhaba kızlar bikac gündür yogunluktan giremiyorum diyetimi uyguluyorum ama akşam yemeklerinde dışarda oldugumdan hafif degisiklikler oluyor.yine de az yiyorum Ve gercekten benim midem küculdü sanki artik hemen doyuyorum:) ilk kilo bildiriminde 67.200 demistim ama pazartesi günü tartıldıgimda 68 geldim bakalim ne kadar gidecek bir de regl olamadım bu ay.umarım gider kilolar
aynen ya bende 62 çıktım diyete başlamadan önce saldık heralde :KK12::KK76:

Yarın sabah yeni bir hayat başlıyor benim için! Umarım bu kez başaracağım! Sabah erken uyanıp diyete ba

Herkese günaydın. Erken uyandım ve tostumu yapmak için hazırlanıyorum. Kilom çok fena çıktı sandığımdan da fazla. Ama kararlıyım gidecek bu fazla kilolar. 67,3. Hedefim 58. 10 kilo vermem Lazım. Ama bu kez acele etmeyeceğim. Sabırlı ve kararlı devam edeceğim. Herkese tekrar günaydın. Hmyra12 Aramıza hoşgeldin. Görüşmek üzere yine yazacağım.

Günaydın güzeller.
Bende sabah heyecanla çıktım tartıya.
24.2.2015=66
2.3.2015= 64,50
Kızlar çok mutlu oldum sabah sabah. Bu arada haftasonu yiyeceklere uydum fakat su fazla tüketemedim. Evdeyken su içemiyorum

X