• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenme/yaşam güncesi

Ben ben ben de geldim!
1.65 74 kiloyla bu serüvene başlamak istiyorum.
Aranıza alın beni de çünkü iflah olmaz bir kola bağımlısıyım!
Ayrıca reflüm ve insülin direncim, hayvansal gıdalara da alerjim var.
Ama yok 22 yaşındayım ve 90 gibi hissetmek istemiyorum artık. Elimden tutun, bu asidin içinde çürümek, boğulmak istemiyorum artık. Bugün kola içmedim, günü böyle bitirebilmek ilk hedefim, suyumu da yeniden doldurup geliyorum şimdik. Ama tortilla'ya nutella sürüp yedim iki kere uçan spagetti cenevarı affetsin. Onun dışında da patates kavurması yedim yarım tabak. Az mercimek çorbası yer günü kapatırım. O da reflüme berbat geliyor ama tadı güzel, ilk olarak midemi rahatlatmam lazım.

İzindeyiz Yokuspokus Yokuspokus bana bu batakta el uzattığın için çok tişikkirlir. :KK200:

Selamlar
Ben de bugün sağlikli sayilabilecek bir kahvalti yaptim.Ayrica 1 tabak maydonoz,dereotu falan yedim ki bu benim şimdiye kadar hiç yapmadiğim birseydir.
Evde 2 gündür 1 poset abur cubur var kardesim tarafindan gözüme sokulan ama 'ıyyk paketli ürün,işlenmis gida' deyip dokunmuyorum.
Bir de hergün şundan 3-4 bardak (bardak 500ml) içmeye çalisiyorum.Ben kararliyim ya bu sefer.Umarim böyle devam eder.

Eklentiler

• 20180801_160722-1.jpg
    20180801_160722-1.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 56
Ben ben ben de geldim!
1.65 74 kiloyla bu serüvene başlamak istiyorum.
Aranıza alın beni de çünkü iflah olmaz bir kola bağımlısıyım!
Ayrıca reflüm ve insülin direncim, hayvansal gıdalara da alerjim var.
Ama yok 22 yaşındayım ve 90 gibi hissetmek istemiyorum artık. Elimden tutun, bu asidin içinde çürümek, boğulmak istemiyorum artık. Bugün kola içmedim, günü böyle bitirebilmek ilk hedefim, suyumu da yeniden doldurup geliyorum şimdik. Ama tortilla'ya nutella sürüp yedim iki kere uçan spagetti cenevarı affetsin. Onun dışında da patates kavurması yedim yarım tabak. Az mercimek çorbası yer günü kapatırım. O da reflüme berbat geliyor ama tadı güzel, ilk olarak midemi rahatlatmam lazım.

İzindeyiz Yokuspokus Yokuspokus bana bu batakta el uzattığın için çok tişikkirlir. :KK200:

Kolaya kotayı koyarak başlamak işte bu.
Bak nasıl düzene girecek hepsi; tebrik ederim.
İstemek başarmanın yarısı, başlamak da isteğine-kararlılığına somut delil. Hadi bakalım, devamını bekliyoruz. :super:
Dişerin, cildin ışıl ışıl parlasın, miden bi kendini toparlasın artık, zamanı gelmişti. :KK73:

Selamlar
Ben de bugün sağlikli sayilabilecek bir kahvalti yaptim.Ayrica 1 tabak maydonoz,dereotu falan yedim ki bu benim şimdiye kadar hiç yapmadiğim birseydir.
Evde 2 gündür 1 poset abur cubur var kardesim tarafindan gözüme sokulan ama 'ıyyk paketli ürün,işlenmis gida' deyip dokunmuyorum.
Bir de hergün şundan 3-4 bardak (bardak 500ml) içmeye çalisiyorum.Ben kararliyim ya bu sefer.Umarim böyle devam eder.

Süpersin :KK52:

Ani gelen vıcık vıcık şerbetli tatlı isteğimi şöyle def ettim az önce; tavsiye ederim:
ss.JPG

Annem görse, sevinçten ağlardı. Çünkü cevizi ağzıma sürmem güneş tutulması gibi bir şeydir, kolay kolay rastlanmaz :D :D
Ama bugün 2 ceviz yemenin haklı gururunu taşıyorum, garibim vücudum hücre hücre sevindi. :KK200:

Ani gelen vıcık vıcık şerbetli tatlı isteğimi şöyle def ettim az önce; tavsiye ederim:
Eki Görüntüle 2174866

Annem görse, sevinçten ağlardı. Çünkü cevizi ağzıma sürmem güneş tutulması gibi bir şeydir, kolay kolay rastlanmaz :KK70: :KK70:
Ama bugün 2 ceviz yemenin haklı gururunu taşıyorum, garibim vücudum hücre hücre sevindi. :KK200:

Oh incir, çok severim. Çok tüketmemek lazım diyolla ama aşırı şekerli bir meyve diye. :110: Ben de yürüyüş yaptım 8km kadar gaza gelmiştim, dönerken de kefir, gün kurusu, 1.5 litrelik sular ve çiğ fındık aldım. Mercimek yemekten vaz geçtim akşam öğleden kalan yarım pattis kavurmamı gömeceğim. Sabah da inşallah üşenmezsem erkenden yürüyüşe giderim yine. Afiyet olsun! :KK73:

Biz de Eskişehirde durduk mola için Gurme Ayten Usta diye bi yerde yemek yedik. Annemle eşim iskerderimsi köfte yediler ben düz ızgara yedim:halay: yanına da köpüklü ayran oohh:KK16: hepinize afiyet olsun sağlıklı çiçeklerim:KK19:

Normal yemeğimi yedim, hala paketli gıda yok, cips isteği yok.
Yoğurt yedim bir kase ev yapımı.
Akşam için siyah çay yok; limonlu yeşil çaya merhaba. :D (Bu tada bir an evvel alışmam lazım :/)
Bi de yeşil kilden maske yaptım suratıma, heykel gibi oturdum köşeme.

Bir süre markete gitme gangcım
Eşine soyle
Annenlere soyle sen girme sadece ihtiyacını al be çık :)

Bak bana cipsi görmesem aklıma gelmez yemek :)

Yazlığa gelir gelmez geç geldiğimiz için acelece bi alışveriş yaptık. Sahanda tereyağlı yumurta yedim ama dilim çavdar ekmeğiyle:bicak: domates salatalık falan. Ama bi suç işledim. Yolda o kadar yandım, ev o kadar sıcaktı ki ayzzti içtim:kızgın: su falan hiç bi şekilde serinleyemedim. Midem ve vicdanım beni affetsin:KK67:

Yazlığa gelir gelmez geç geldiğimiz için acelece bi alışveriş yaptık. Sahanda tereyağlı yumurta yedim ama dilim çavdar ekmeğiyle:bicak: domates salatalık falan. Ama bi suç işledim. Yolda o kadar yandım, ev o kadar sıcaktı ki ayzzti içtim:kızgın: su falan hiç bi şekilde serinleyemedim. Midem ve vicdanım beni affetsin:KK67:

Saat 00.57 itibariyle günün bravosu, alkışları Tosba'ya geliyor o zaman:
10EN.gif

Güzel beslenerek umutlandırdığın midene, ayztii gelirkenki şokuna bi bak, ne kadar korktu garibim:
Michael-Richards-Oh-no.gif

Pes etmiyoruz ama, sabaha sağlıkla devam, daha konsantrasyon halinde, daha güçlü.
Küçük limon dilimi ve naneleri, buz kalıbı içinde suyla dondurabilirsin ve bunu içme suyunun içine atabilirsin, hoş bir serinleme. Aklında olsun :)

Saat 00.57 itibariyle günün bravosu, alkışları Tosba'ya geliyor o zaman:
10EN.gif

Güzel beslenerek umutlandırdığın midene, ayztii gelirkenki şokuna bi bak, ne kadar korktu garibim:
Michael-Richards-Oh-no.gif

Pes etmiyoruz ama, sabaha sağlıkla devam, daha konsantrasyon halinde, daha güçlü.
Küçük limon dilimi ve naneleri, buz kalıbı içinde suyla buz olarak dondurabilirsin ve bunu suyunun içine atabilirsin, hoş bir serinleme. Aklında olsun :)
Valla oh no! mu dedi wtf? mı bilmiyorum ama şoka girdi kesin. Kendisinden özür dileyerek yatayım bari.

Günaydınlar ifinim. Tertemiz bir baş ağrısıyla uyandım. Şeker bağımlıları beni anlayacaktır.:110: Çorba ve suyla açıyorum günü, bir de majezik ekledim üstüne cila niyetine. Bakalım sonra ne olacak. :emir_bebek:

Teşekkürler, cümlemize ^_^
Abur cuburcu olduğunu bilsem seni de etiketlerdim. Gel sen de hadi :KK36:
teşekkür ederim :KK37: aslında abur cuburcu değil ben börekçiyim :KK70: evet ciddiyim böreğe karşı değişik duygular besliyorum. abur cubur istesemde pek fazla tüketemem mideme dokunuyor çünkü.

bu sene okula başladım ve hemen her sabah 1,5 porsiyon kol böreği yiyordum :eek:

geçen sene evde şu hazır yuvarlak tepsi böreklerin yarısını yerdim bir oturuşta :KK53:

yaklaşık nisandan beri yediklerime dikkat ediyorum.
mayıstan bu yana da (yanlış hatırlamıyorsam) pirinç ve beyaz ekmek tüketmiyoruz. şeker zaten bırakıldı.
arada kaçamak olmuyor mu,elbette oluyor.

geçen sene düzenli spor yaptım 2,5 ay kadar ve gerçekten çok faydasını gördüm. ve tabiki yürüyüş.

şimdi devam ediyorum. geçen seneki kadar düzenli olmasa da.

leslie ile ısınıp bazen bölgesel çalışıyorum. bazen plates

şimdilik böyle.
kahvaltı fotomu da iliştireyim :KK53:
domates bitmiş :63:
Screenshot_20180802-121012.jpg

teşekkür ederim :KK37: aslında abur cuburcu değil ben börekçiyim :KK70: evet ciddiyim böreğe karşı değişik duygular besliyorum. abur cubur istesemde pek fazla tüketemem mideme dokunuyor çünkü.

bu sene okula başladım ve hemen her sabah 1,5 porsiyon kol böreği yiyordum :eek:

geçen sene evde şu hazır yuvarlak tepsi böreklerin yarısını yerdim bir oturuşta :KK53:

yaklaşık nisandan beri yediklerime dikkat ediyorum.
mayıstan bu yana da (yanlış hatırlamıyorsam) pirinç ve beyaz ekmek tüketmiyoruz. şeker zaten bırakıldı.
arada kaçamak olmuyor mu,elbette oluyor.

geçen sene düzenli spor yaptım 2,5 ay kadar ve gerçekten çok faydasını gördüm. ve tabiki yürüyüş.

şimdi devam ediyorum. geçen seneki kadar düzenli olmasa da.

leslie ile ısınıp bazen bölgesel çalışıyorum. bazen plates

şimdilik böyle.
kahvaltı fotomu da iliştireyim :KK53:
domates bitmiş :63:
Eki Görüntüle 2175140

Gayet güzel, kararlı adımlar; kahvaltı da yerinde, mis olmuş. ^_^
Böreği de en azından hazır-dondurulmuş almamaya çalış; mini kurallarla börek işini de baya dengelersin bence. Maydanozları doldur o böreklerin içine, lorlu filan, kendin yap.

Gayet iyi ya, sağlıklı paylaşımlara devam; kahvaltımı mideme indirmeden önce fotolayaydım ben de dedim şu an :D
Görünce daha etkili oluyor.

Back