• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenme/yaşam güncesi

2. günün sonunda yarım bardak neskafe ikisi bir arada. :olamaz:
Yarısını döküverdim, yoksa içmeye devam sigarayla.
Evet beni örseleyin, "Cıks cıks cıks" yapın.

Bende azıcık dondurma yedim ama pastane dondurması :) paketli oluyor mu o da :D

Önce bi bravo bana; aferin Gangsta; selülitlerine selülit eklemeye aynen böyle devam.
10EN.gif

Bu pis bakışı da unutma, şu an vücudun böyle bakıyor sana:
tumblr_ovifm9DKJD1sg9ebxo1_500.gif

Bu da selülitlerin, neşeleri gayet yerinde gördüğün üzere.
UnevenAbsoluteIaerismetalmark-max-1mb.gif

Yazık olmuş. Yarın kendine 1 kur leslie cezası falan mı versen?
Ben dondurma yiyip yürüyüş yaptım hani dengeler gibi.. ama 20 dakika, çünkü çok sıcak, ölüyorum.
Ve anladım ki yürüyüş yapcagına tut bogazını yeme! Daha mantıklı :)

Önce bi bravo bana; aferin Gangsta; selülitlerine selülit eklemeye aynen böyle devam.
10EN.gif

Bu pis bakışı da unutma, şu an vücudun böyle bakıyor sana:
tumblr_ovifm9DKJD1sg9ebxo1_500.gif

Bu da selülitlerin, neşeleri gayet yerinde gördüğün üzere.
UnevenAbsoluteIaerismetalmark-max-1mb.gif
Çok tatlısın:D yarım bardak içtin ve pişmansın bence önemli olan bu. Benim de şu an beyaz eti puf gömesim var ama " deme fatmagül deme deme" diyorum:D fatmagülün abisi rahmiye bağladım evet:D su içeyim de yatayım bari bebe de uyumuşken. Bugün 2 öğün yemiş gibi bişey oldum valla başım ağrıyo.

Bende azıcık dondurma yedim ama pastane dondurması :) paketli oluyor mu o da :KK70:

Yazık olmuş. Yarın kendine 1 kur leslie cezası falan mı versen?
Ben dondurma yiyip yürüyüş yaptım hani dengeler gibi.. ama 20 dakika, çünkü çok sıcak, ölüyorum.
Ve anladım ki yürüyüş yapcagına tut bogazını yeme! Daha mantıklı :)

Sporu ceza olarak yapmak, bilemedim; onun yerine oturup bir güzel sindireceğim; daha çok koyacak. "İçtin ve hiçbir şey yapmadın" dediğimde daha pis oluyorum psikolojik olarak, o da gaz veriyor.
Bunun haricinde spor için şu gribi tamamen atlatmam lazım, tamamen düşerim güçten; ceza olarak değil de vücuda katkı için diye mi kodlamalıyım kafama, nasıl yapmalıyım bilemedim onu hakikaten şu an.

Sporu ceza olarak yapmak, bilemedim; onun yerine oturup bir güzel sindireceğim; daha çok koyacak. "İçtin ve hiçbir şey yapmadın" dediğimde daha pis oluyorum psikolojik olarak, o da gaz veriyor.
Bunun haricinde spor için şu gribi tamamen atlatmam lazım, tamamen düşerim güçten; ceza olarak değil de vücuda katkı için diye mi kodlamalıyım kafama, nasıl yapmalıyım bilemedim onu hakikaten şu an.
Dans eden selülitlere tokat gibi cevap bence spor öyle hayal et:)

Çok tatlısın:KK70: yarım bardak içtin ve pişmansın bence önemli olan bu. Benim de şu an beyaz eti puf gömesim var ama " deme fatmagül deme deme" diyorum:KK70: fatmagülün abisi rahmiye bağladım evet:KK70: su içeyim de yatayım bari bebe de uyumuşken. Bugün 2 öğün yemiş gibi bişey oldum valla başım ağrıyo.

Yemeğğ.

Ya benim adama ne demeli? İyi ki "Sağlıklı yaşama geçiyom ben" dedim, adamın keyfi beni sabote etmeye çalışarak eğlenmek oldu; şu hale bak, almış gelmiş büssürü:
da4e6b45-ba76-42b6-9ec2-f87d41b8609d.jpg

Balkonun ucunda tutuyom, nimet diye atamıyom da :KK70:
Gidip Hababam sınıfı Hürrem'e bağlayıp "Al sana eti puf" diye adamın ağzına-kulağına tıkasım var şunları :KK70:

Tamam, ufak darbeler almış olabiliriz; ama yılmıyoruz.
Günde min. 3 bardak içen ben, yarım bardak içtim. Tamam; böyle böyle bitecek; ipin ucunu salmak yok;
Konsantrasyonumuzu topluyoruz eveğğt
Misfits-Telekinesis.gif

Ceza demeyelim telafi diyelim maden ama bu sefer de telafisi var diye ipin ucu mu kaçar acaba?

Yemeğğ.

Ya benim adama ne demeli? İyi ki "Sağlıklı yaşama geçiyom ben" dedim, adamın keyfi beni sabote etmeye çalışarak eğlenmek oldu; şu hale bak, almış gelmiş büssürü:
Eki Görüntüle 2174468

Balkonun ucunda tutuyom, nimet diye atamıyom da :KK70:
Gidip Hababam sınıfı Hürrem'e bağlayıp "Al sana eti puf" diye adamın ağzına-kulağına tıkasım var şunları :KK70:
:D benimki çok mutlu. Çok kızıyodu hiç güzel beslenmiyosun diye ama işten gelirken de ne istersem kıyamayıp alıyodu 1 poşet:D şimdi gelip gidip aslan karım aferin sana diyo gazlamaya bak:D

Ceza demeyelim telafi diyelim maden ama bu sefer de telafisi var diye ipin ucu mu kaçar acaba?

Vücudu kurtarmak gibi düşünelim; ceza olarak değil de düzenli spora alışma adımları; yedim spor yapmalıyım-spor yaptım telafi ettim şimdi içebilirim demeyecek şekilde. Tosba'nın dediği gibi. Öbür türlü benim kafa "Oh 1 saat sporumu yaptım, bi ufak eti pufu hak ettim, bişi olmaz" diye çalışıyor.

:KK70: benimki çok mutlu. Çok kızıyodu hiç güzel beslenmiyosun diye ama işten gelirken de ne istersem kıyamayıp alıyodu 1 poşet:KK70: şimdi gelip gidip aslan karım aferin sana diyo gazlamaya bak:KK70:

:D Ama ne güzel işte, gazlıyo.
Benimki "Hee Gangsta hee" diyor, "Görürsün" diyorum. "Göreceğim ve güleceğim" diyor.
Benimkinin gaza getirme biçimine bak, eti pufları sallar "Sağlıklı mı yaşıyon sen, emin misin?" diye pis pis sırıtır.
Terlik bağımlılık yaptı adamda herhalde, fırlatmamı istiyor inatla.

:KK70: Ama ne güzel işte, gazlıyo.
Benimki "Hee Gangsta hee" diyor, "Görürsün" diyorum. "Göreceğim ve güleceğim" diyor.
Benimkinin gaza getirme biçimine bak, eti pufları sallar "Sağlıklı mı yaşıyon sen, emin misin?" diye pis pis sırıtır.
Dayak mı istiyon seen? Emin misin? de ve terliği çak:D

Dayak mı istiyon seen? Emin misin? de ve terliği çak:KK70:

Güldüğüme bakma, sonunda sinirlenip kovalıyorum başımdan. Birkaç güne kadar bıkar nasılsa.
Bizim birbirimizi sevme ayarımız bozuk, böyle gıcıklıklar yaparak anlaşıyoruz maalesef. Uyuz ya. Tövbe yarebbim :D

:KK70: Ama ne güzel işte, gazlıyo.

tosba tosba

benimki o kadar ciddiye almamış ki beni şu an fark ettim. :))
Yorum bile yapmadı. Sadece çay mı kahve mi iç bence bir şey sinirli oluyorsun böyle dedi.
O da bir çocuğun altını değiştirirken diğeri için ‘çişi gelmiş annesi’ dediğinde kötü baktım diye.
Hayır geldiyse bana mı geldi anlamıyorum ki?
Çocuk orada tuvalet orada...

Hanımlar konu muhteşem tam benlik yani inşallah
Tüm sayfaları okuyamadım ama bir şey sormak istiyorum
Bu pirinçler bulgurlar mercimekle de paketli gıda kısmına giriyor mu

Güldüğüme bakma, sonunda sinirlenip kovalıyorum başımdan. Birkaç güne kadar bıkar nasılsa.
Bizim birbirimizi sevme ayarımız bozuk, böyle gıcıklıklar yaparak anlaşıyoruz maalesef. Uyuz ya. Tövbe yarebbim :KK70:
Allah bozmasın :KK19:biz de çok kovalaşırız. Fit bedenimi buna borçluyum jddjd:D

tosba tosba

benimki o kadar ciddiye almamış ki beni şu an fark ettim. :))
Yorum bile yapmadı. Sadece çay mı kahve mi iç bence bir şey sinirli oluyorsun böyle dedi.
O da bir çocuğun altını değiştirirken diğeri için ‘çişi gelmiş annesi’ dediğinde kötü baktım diye.
Hayır geldiyse bana mı geldi anlamıyorum ki?
Çocuk orada tuvalet orada...
Kocam "annesi" içeren bi cümle kurduğunda gözlerimden ateş çıkabilir:D seni istiyo annesi, kaka yapmış annesi, uykusu gelmiş annesi, acıkmış annesi. Buna olan sinirim ne yazıkki bir seferinde acıkmış annesi dediğine denk geldi azcık atarlanınca "napayım oğlum ben mi emzireyim alla allaaa" dedi:D

Hanımlar konu muhteşem tam benlik yani inşallah
Tüm sayfaları okuyamadım ama bir şey sormak istiyorum
Bu pirinçler bulgurlar mercimekle de paketli gıda kısmına giriyor mu
Hoşgeldin Suyanık. Hayır girmiyor. Paketli gıdadan kastımız işlenmiş, rafine şeker içeren zımbırtılar:)

Selamlaar...
Kahvaltıda, haşlanmış yumurta, yarım krep,zeytin-peynir vb. yanı sıra "Taze yeşil biber" yedim 4 tane. Sağlık için kendimi zorlayıp bunu yaptım ve başardım. :KK70:

Ben de şu an bitirdim kahvaltımı :)
Çocuklarla pankek günü yaptık.

Ama yanında yedigim her şey doğal da olsa tatlıydı...
Tahin pekmez ve bal.
Tek tesellim Nutella yememiş olmak.

Ama krep daha iyi bir fikir,
Tuzlu da gider... adı pankek olunca direkt tatlıya gidiyor elim. Aslında içinde şeker de Yok... yumurta, süt, un, kabartma tozu ve keçi boynuzu unu...

Günaydın yanaklarından sağlık fışkıran kızlar:)
Biz yola düştük. Yola çıkmadan önce az yağlı küp patates, peynir zeytin çok az gözleme gömdüm. Yolda bi yerde durup sade türk kahvesi yapıp içtik küçük tüpte:D

Back