• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenme/yaşam güncesi

Harika ve düzenli hayat :))
Yeni kahvaltı yaptım.
Menemen,3 kibrit kutusu beyaz peynir (yuh nasıl ölçü o :)) ) zeytin, salatalık, 2 dilim çavdar ekmeği.
Dün gece 1 dilim börek yedim o hoş olmadı :(

Harika ve düzenli hayat :))
Yeni kahvaltı yaptım.
Menemen,3 kibrit kutusu beyaz peynir (yuh nasıl ölçü o :)) ) zeytin, salatalık, 2 dilim çavdar ekmeği.
Dün gece 1 dilim börek yedim o hoş olmadı :KK43:

Ya böreğe filan takılma bence turuncu; ilk etapta şu paketli-kutulanmış bol şekerli-tuzlu yapay şeylerden kurtulabilelim de; hani dediğim gibi "Sıkı bir diyet" olarak düşünme, sağlık perhizi sadece.

Ya böreğe filan takılma bence turuncu; ilk etapta şu paketli-kutulanmış bol şekerli-tuzlu yapay şeylerden kurtulabilelim de; hani dediğim gibi "Sıkı bir diyet" olarak düşünme, sağlık perhizi sadece.
geç saatte yedigim için yoksa o kadar önemsemem :)
Ama dediğin gibi step by step olsun.
Hem paketli gıda hem gece yemesi aynı anda olmuyor :))

geç saatte yedigim için yoksa o kadar önemsemem :)
Ama dediğin gibi step by step olsun.
Hem paketli gıda hem gece yemesi aynı anda olmuyor :))

:))) Nasıl rahat hissedeceksen öyle olmalı Turuncu, zaten sürekli kaçmamız-başa dönmemiz de belki biraz bundan kaynaklı. Çok katı düşününce insanın onu kırası geliyor, esnek tutarak gelecekse değişim, öyle yapalım.
Dün karnım guruldaya guruldaya, yatakta döne döne uyuyakaldım mesela. Mümkün değil yani bi hoşbeş gofret paketini gömerdim yerimden kalkıp. "Hayır şimdi yeme, madem bi kaçamak yapacaksın, sabaha neskafe içersin onu düşün ve bu hakkını şimdi kullanma" düşüncesiyle kendimi sabaha rahatlatıp ikna ettim. Sabah da neskafe içmedim :D :D
Kendime feyk attım resmen :D :D
Bugün de henüz paketli bir şey yemedim; Türk kahvesi yapacağım şimdi sütlü "Al neskafe niyetine" diye.

Bu benim kendimi tutma mekanizmam hani sende nasıl işlediğini en güzel sen bilirsin.

:))) Nasıl rahat hissedeceksen öyle olmalı Turuncu, zaten sürekli kaçmamız-başa dönmemiz de belki biraz bundan kaynaklı. Çok katı düşününce insanın onu kırası geliyor, esnek tutarak gelecekse değişim, öyle yapalım.
Dün karnım guruldaya guruldaya, yatakta döne döne uyuyakaldım mesela. Mümkün değil yani bi hoşbeş gofret paketini gömerdim yerimden kalkıp. "Hayır şimdi yeme, madem bi kaçamak yapacaksın, sabaha neskafe içersin onu düşün ve bu hakkını şimdi kullanma" düşüncesiyle kendimi sabaha rahatlatıp ikna ettim. Sabah da neskafe içmedim :KK70: :KK70:
Kendime feyk attım resmen :KK70: :KK70:
Bugün de henüz paketli bir şey yemedim; Türk kahvesi yapacağım şimdi sütlü "Al neskafe niyetine" diye.

Bu benim kendimi tutma mekanizmam hani sende nasıl işlediğini en güzel sen bilirsin.

Türk kahvesi şahane fikir hemen yapayım bende.
Hayatımın tek artısı şekersiz içiyor olmam çayı kahveyi.
En azından onunla ayrı uğraşmayacağım :)

Tatil hazırlığındayım. Hep atıştırmayla geçiyo gün. Öğleden sonra dışardaki işlerimiz için avmye gidip tavuk gömeceğim. Normalde hiç sevmem tavuk ama bi reklam var ya akıl almaz lezzeeet diye oranınki güzel kremasız falan ızgara olandan seçicem. Yanında gelen kremalı makarnayı yemeyeceğim çünkü muhtemelen hazır krema. Çok sağlıklı bi gün olmayacak ama buna da şükür:rapci:

Hay Allah. Geçmiş olsun tekrar, belki bi şey dokunmuştur. Ya da soğuk almışsındır. Bi beş gün kadar önce ben de o haldeydim, gripten.

Hala geçmedi benim de :/

Geçmiş olsun elmacım umarım çabuk atlatırsın.

Teşekkürler ikinize de. Yatıyorum hala. Başım da çok ağrıyor.

Toparlanana kadar bana müsaade.

Bugünkü Menüm
Sabah 10.30 2tane salçada yumurta 1tabk yoğurtlu kabak,5tane zeytin salatalık 2dilim kepekli ekmek 2bardak çay
Ara 3tane küçük erik ve 1elma
Akşam yemeği 7tane dolma
1,5kase mercimek çorbası 1tane kuru soğan
1,5litre su devamı gelecek

Ben geldim. Ben ve 1 tabak makarnam :)) dün Yokuspokus Yokuspokus a özendim peynirli falan gayet güzel gitti.
Paketli gıda yemedim, ama su an savaş veriyorum bir çikolata yememek için. Çikolata dediğim kocaman kare olanlardan :)

Ben geldim. Ben ve 1 tabak makarnam :)) dün Yokuspokus Yokuspokus a özendim peynirli falan gayet güzel gitti.
Paketli gıda yemedim, ama su an savaş veriyorum bir çikolata yememek için. Çikolata dediğim kocaman kare olanlardan :)

Neskafe içmemek için verdiğim savaş gibi yani şu an. :)) Tırmalıyorum desem?
Bi parça isteğini köreltmek için yeyip, hepsini bitirmeden bırakabileceksen yarıdan daha azını kopar ye olmazsa.
Ben de çok dayanamayacak olursam yarım bardak yapacağım. :/

Akşam menümü de yazayım kızlar;
Domates çorbası yaptım sütlü, ondan bi kepçe içtim.
Kıymalı patlıcan yemeği yaptım (Çiğden), ondan yarım tabak. (Hiç sevmem ama yedim)
Bi tabak da pirinç pilavı.

Şimdilik böyle, henüz çikolatalı gofrete saldırmadım, neskafe içmedim.
Çok zorluyor :olamaz:

Neskafe içmemek için verdiğim savaş gibi yani şu an. :)) Tırmalıyorum desem?
Bi parça isteğini köreltmek için yeyip, hepsini bitirmeden bırakabileceksen yarıdan daha azını kopar ye olmazsa.
Ben de çok dayanamayacak olursam yarım bardak yapacağım. :/

Akşam menümü de yazayım kızlar;
Domates çorbası yaptım sütlü, ondan bi kepçe içtim.
Kıymalı patlıcan yemeği yaptım (Çiğden), ondan yarım tabak. (Hiç sevmem ama yedim)
Bi tabak da pirinç pilavı.

Şimdilik böyle, henüz çikolatalı gofrete saldırmadım, neskafe içmedim.
Çok zorluyor :olamaz:

Ballı süt içtim şimdi. Kesti istegi.
Bu da kocamın binbir ısrarı.
Hamile kalınca promosyon olarak ballı süt geliyor bana.

2. günün sonunda yarım bardak neskafe ikisi bir arada. :olamaz:
Yarısını döküverdim, yoksa içmeye devam sigarayla.
Evet beni örseleyin, "Cıks cıks cıks" yapın.

Önce bi bravo bana; aferin Gangsta; selülitlerine selülit eklemeye aynen böyle devam.
10EN.gif

Bu pis bakışı da unutma, şu an vücudun böyle bakıyor sana:
tumblr_ovifm9DKJD1sg9ebxo1_500.gif

Bu da selülitlerin, neşeleri gayet yerinde gördüğün üzere.
UnevenAbsoluteIaerismetalmark-max-1mb.gif

Back