- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
- Konu Sahibi Yokuspokus
Başlayacağında haber et Bree, kaçmak yok bu kez. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başlayacağında haber et Bree, kaçmak yok bu kez. :)
Harika ve düzenli hayat :))
Yeni kahvaltı yaptım.
Menemen,3 kibrit kutusu beyaz peynir (yuh nasıl ölçü o :)) ) zeytin, salatalık, 2 dilim çavdar ekmeği.
Dün gece 1 dilim börek yedim o hoş olmadı
geç saatte yedigim için yoksa o kadar önemsemem :)Ya böreğe filan takılma bence turuncu; ilk etapta şu paketli-kutulanmış bol şekerli-tuzlu yapay şeylerden kurtulabilelim de; hani dediğim gibi "Sıkı bir diyet" olarak düşünme, sağlık perhizi sadece.
geç saatte yedigim için yoksa o kadar önemsemem :)
Ama dediğin gibi step by step olsun.
Hem paketli gıda hem gece yemesi aynı anda olmuyor :))
:))) Nasıl rahat hissedeceksen öyle olmalı Turuncu, zaten sürekli kaçmamız-başa dönmemiz de belki biraz bundan kaynaklı. Çok katı düşününce insanın onu kırası geliyor, esnek tutarak gelecekse değişim, öyle yapalım.
Dün karnım guruldaya guruldaya, yatakta döne döne uyuyakaldım mesela. Mümkün değil yani bi hoşbeş gofret paketini gömerdim yerimden kalkıp. "Hayır şimdi yeme, madem bi kaçamak yapacaksın, sabaha neskafe içersin onu düşün ve bu hakkını şimdi kullanma" düşüncesiyle kendimi sabaha rahatlatıp ikna ettim. Sabah da neskafe içmedim
Kendime feyk attım resmen
Bugün de henüz paketli bir şey yemedim; Türk kahvesi yapacağım şimdi sütlü "Al neskafe niyetine" diye.
Bu benim kendimi tutma mekanizmam hani sende nasıl işlediğini en güzel sen bilirsin.
Geçmiş olsun niye öyle oldu ki?Gece çok kötü oldum. Kusmayla uyandım, iyi değilim
Hiçbir fikrim yok.Geçmiş olsun niye öyle oldu ki?
Mideni mi üşüttün?
Hiçbir fikrim yok.
Geçmiş olsun elmacım umarım çabuk atlatırsın.Gece çok kötü oldum. Kusmayla uyandım, iyi değilim
Hay Allah. Geçmiş olsun tekrar, belki bi şey dokunmuştur. Ya da soğuk almışsındır. Bi beş gün kadar önce ben de o haldeydim, gripten.
Hala geçmedi benim de :/
Geçmiş olsun elmacım umarım çabuk atlatırsın.
Ben geldim. Ben ve 1 tabak makarnam :)) dün Yokuspokus a özendim peynirli falan gayet güzel gitti.
Paketli gıda yemedim, ama su an savaş veriyorum bir çikolata yememek için. Çikolata dediğim kocaman kare olanlardan :)
Neskafe içmemek için verdiğim savaş gibi yani şu an. :)) Tırmalıyorum desem?
Bi parça isteğini köreltmek için yeyip, hepsini bitirmeden bırakabileceksen yarıdan daha azını kopar ye olmazsa.
Ben de çok dayanamayacak olursam yarım bardak yapacağım. :/
Akşam menümü de yazayım kızlar;
Domates çorbası yaptım sütlü, ondan bi kepçe içtim.
Kıymalı patlıcan yemeği yaptım (Çiğden), ondan yarım tabak. (Hiç sevmem ama yedim)
Bi tabak da pirinç pilavı.
Şimdilik böyle, henüz çikolatalı gofrete saldırmadım, neskafe içmedim.
Çok zorluyor