Sağlıklı beslenme/yaşam güncesi

Ben de beceremem pek. Hamur işi, incik cincik kurabiye, böyle süslemeli bir şeyler. Ama yalan Yok özeniyorum :))
Caya gelelim diyene bile yemeğe gelin gelirken tatlı alın falan diyorum.
Çorba pilav ana yemek salata 4 lüsü her türlü daha kolay :)

İlk günden kola yani, bi de dalgınlıkla hiç oluyor mu; bari bi 4-5 günü göreydik?
Biraz daha gayret elmadilimi, sana elmadilimi değil, bibardakkola diye takma isimler takarız, örseleriz bak ona göre.

Yaa çok dalgınım gerçekten. Bir de öğlen girip sabah yediklerimi yazdım. Sonra tamamen aklımdan çıkmış.

Uzak yoldan dönüyoruz diye yemeği dışarıda yiyelim dedik. Döner yemiştim, yanında da kola içmişim alışkanlıkla. Ayran da severim normalde ama sıcaktan hararet yapınca aklıma direkt kola geldi demek ki

su bobrek hastaligi yuzunden her gun 1 bardak gilaburu, gun asiri kizilcik serbeti.

aksamlari isirgan otu suyu enginar suyu karisimi iciyorum fare yutmak gibi bir his
ama cildim cok puruzsuzlesti.
oneririm .
Enginar suyundandır. Karaciğer toksinlerden arınınca cilde etki ediyor.

Seçimlerin kendi sağlığın için biliyorsun.
E hadi bakalım, ilk elin günahı olmaz diyelim, daha dikkatli olmaya çalış. :)

Akşam yemeğindeki az pirinç pilavını saymazsak sanırım sağlıklı beslendim bugün :)
Ne durumdasınız?

Akşam yemeğindeki az pirinç pilavını saymazsak sanırım sağlıklı beslendim bugün :)
Ne durumdasınız?

Tam yazmaya gelmiştim;

Bir parça haşlanmış tavuk + biraz öğlenki çiğden makarna
Zeytinyağlı barbunya yemeği de yapmıştım akşama ki hayatta ağzıma sürmezdim; yedim güzel de olmuş elime sağlık
Soğansız çoban salata yaptım, organik ev yapımı nar ekşisi vardı (Hiç ağzıma sürmediğim) onu da boca ettim yedim.
Ekmek yok.
Bu kadar.

Ben de tam menü yazayım madem :)
Fırın poşetinde sebzeli tavuk
Pirinç pilavı
Ev yoğurdu

Esas komedi, unuttum kola içtim diyene güldüm,
Unuttum ice tea içtim yarım bardak sadece...
ama aklıma bile gelmedi. Pirinç pilavının vicdan azabını çektim oysa ki

O zaman bi bravo da icetea için sana gelsin

İyi ben de bi neskafe yapam bari

Bisikolocikmen yıpratırım bakın, iyi düşünün.
Çünkü ben de içemiyorum hazır içecek, saldırırım he size
Sağlıklı yaşıycaz, bu yola birlikte baş koyduk takım!

O kutu kolalara, ice tealere bunu yapacaksınız:

Patron kim gösterin onlara!!!!

Çok pis gaza geldim, gidip eşimin elindeki sarı kola şişesine uçan tekme atıp geliyorum bi sn

Benim akşam yemeğim;
Kıymalı patlıcan yemeği (oturtma değil, no kızartma)
Yeşil salata
Ev yapımı yoğurttan ayran (süzerim içindeki pıtırcık yoğurt taneleriyle nasıl içilir aklım dimağım almıyo )

Dolapta ayzzti var hem de en sevdiğim şeftalili kardeşime götür dedim götürmedi. Dursun öyle banane. Gocam bi türk kahvesi yapar şimdi sade sade hüplerim günde 1 fincan türk kahvesi çok iyi a dostlar için, içirtin.

Türk kahvemi yaptım oturdum, neskafe yok. Çay diye kahve diye mızırdanırsam yarım bardak sütü dikip yatacağım.
Temizleyelim bi vücudu ilk bir hafta. Daha kolay olacak, gittikçe daha kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…