- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.312
- 598
- Konu Sahibi Yokuspokus
-
Evet bu şekilde tüketmek daha mantıklı. Tarifi de alırız senden, test eder onaylarsın :) Ben kek işlerinde tam bir beceriksizim. Fırınımı kek-poğaça konusunda hala çözemedim. :/
Gerçi annemlerdeyim ya şu an, eski fırını bu evde, belki onda deneyebilirim ben de. İyi pişiriyor bu fırın.
Ben dalgınlıkla da kutu kola içtim
İlk günden kola yani, bi de dalgınlıkla hiç oluyor mu; bari bi 4-5 günü göreydik?
Biraz daha gayret elmadilimi, sana elmadilimi değil, bibardakkola diye takma isimler takarız, örseleriz bak ona göre.
Enginar suyundandır. Karaciğer toksinlerden arınınca cilde etki ediyor.su bobrek hastaligi yuzunden her gun 1 bardak gilaburu, gun asiri kizilcik serbeti.
aksamlari isirgan otu suyu enginar suyu karisimi iciyorumfare yutmak gibi bir his
ama cildim cok puruzsuzlesti.
oneririm .
Yaa çok dalgınım gerçekten. Bir de öğlen girip sabah yediklerimi yazdım. Sonra tamamen aklımdan çıkmış.
Uzak yoldan dönüyoruz diye yemeği dışarıda yiyelim dedik. Döner yemiştim, yanında da kola içmişim alışkanlıkla. Ayran da severim normalde ama sıcaktan hararet yapınca aklıma direkt kola geldi demek ki
DalgınlıklaBen dalgınlıkla da kutu kola içtim
Akşam yemeğindeki az pirinç pilavını saymazsak sanırım sağlıklı beslendim bugün :)
Ne durumdasınız?
Tam yazmaya gelmiştim;
Bir parça haşlanmış tavuk + biraz öğlenki çiğden makarna
Zeytinyağlı barbunya yemeği de yapmıştım ki hayatta ağzıma sürmezdim; yedim güzel de olmuş elime sağlık
Soğansız çoban salata yaptım, organik ev yapımı nar ekşisi vardı (Hiç ağzıma sürmediğim) onu da boca ettim yedim.
Ekmek yok.
Bu kadar.
Ben de tam menü yazayım madem :)
Fırın poşetinde sebzeli tavuk
Pirinç pilavı
Ev yoğurdu
Esas komedi, unuttum kola içtim diyene güldüm,
Unuttum ice tea içtimyarım bardak sadece...
ama aklıma bile gelmedi. Pirinç pilavının vicdan azabını çektim oysa ki
Ay dur yapma.O zaman bi bravo da icetea için sana gelsin
İyi ben de bi neskafe yapam bari
Ay dur yapma.
Filtre kahve falan iç bari ya. Nescafe türevi granül kahveler epey epey epey zararlı. Sütlü filtre kahve?
Dolapta ayzzti var hem de en sevdiğim şeftalilikardeşime götür dedim götürmedi. Dursun öyle banane. Gocam bi türk kahvesi yapar şimdi sade sade hüplerim günde 1 fincan türk kahvesi çok iyi a dostlar için, içirtin.
Eveeet. Aferin hepimizeTürk kahvemi yaptım oturdum, neskafe yok. Çay diye kahve diye mızırdanırsam yarım bardak sütü dikip yatacağım.
Temizleyelim bi vücudu ilk bir hafta. Daha kolay olacak, gittikçe daha kolay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?