ya dusunsene sırf altını sılmek ıcın yatagı degıstırıp gıdıp yerle bır yatak almak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya dusunsene sırf altını sılmek ıcın yatagı degıstırıp gıdıp yerle bır yatak almak
bende günlük iki içiyorum işyerinde kahveyi.çay sınırısız zaten.onu az şekerli içiyorum.bırakmaya çalışıyorum tümden şekeri.fitre yapan olursa içiyorumsekerlı ıcerken gunde 1 bardak kesın ıcerdım kahvaltıda
sekerı bırakınca cayı sevemedım yanında ılla tatlı bırsey ıstedı mesela 1 bardak cayı 1 kuru kayısı veya kuru hurma ıle ıcebılıyorum ozaman keyıf alıyorum yoksa yok olmuyor bı turlu
ama kahveyı 1 kupa kahveye 9 kup seker atan ben ! sekersız daha cok sevdım tadı daha lezzetlıymıs sekersız meger turk kahvesı fıltre kahve dıbek kahvesı osmanlı kahvesı menengıc kahvesı bunlar gunluk ıcılır bızde kahvaltıdan once fıltre kahvemı ıcerım hattayoksa kendıme gelemıyorum
sadece cayda sekerı kestıgım ıcın 1 ayda 6 kılo gıtmıstı :) 1 bardaga 2 kup seker atardım caydabende günlük iki içiyorum işyerinde kahveyi.çay sınırısız zaten.onu az şekerli içiyorum.bırakmaya çalışıyorum tümden şekeri.fitre yapan olursa içiyorum![]()
bi dönem direk alıyorduk.ineğin altındansut kesılmesın dıye ıcıne karbonat atan sutculer var
kımseye guven olmuyor
kendı ınegı olup evının bahcesınde bakıp onun sutunu satanlar var koyler de veya bag evlerı olanlar var onları bulup gıdıp almak gerek
bızım burda o ısler kolay da sızın oralarda tanıdık lazım bulmak lazım nasıl olur bılemıyorum
ya dusunsene sırf altını sılmek ıcın yatagı degıstırıp gıdıp yerle bır yatak almak![]()
çay kaşığının ucuyla atıyorum.neyseki şekerle aram çok yoksadece cayda sekerı kestıgım ıcın 1 ayda 6 kılo gıtmıstı :) 1 bardaga 2 kup seker atardım cayda
bende günlük iki içiyorum işyerinde kahveyi.çay sınırısız zaten.onu az şekerli içiyorum.bırakmaya çalışıyorum tümden şekeri.fitre yapan olursa içiyorum![]()
kahveden yana da sana kotu haberım varbi dönem direk alıyorduk.ineğin altındanhatta.ama gittikçe zorlaşıyor.öğrendikçe yemesi içmeside zorlaşıyor
![]()
sekerle aran olmaması cok ıyıymıs benı en zorlayan seker bagımlılıgım olduçay kaşığının ucuyla atıyorum.neyseki şekerle aram çok yok
evdeki kahvemi çektirip alıyorum.hatta çifte kavrulmuş seviyorum..sevmeyen olabiliyor. bazen özellikle antakyadan getittiriyorum.oranın kahvesi nefiskahveden yana da sana kotu haberım var
bakkalda marketde satılan paket kahvelerde kahve oranı az
bayat kahve
ıcıne kıremıt tozu katan bıle varmıs ve fazla kavrulmus oldugundan yag asıtı fazla buda selulıte neden oldugu gıbı kansorojen
kahveyı dırek cekırdek alıp evde ogutmek veya taze cektırmek gerekıyor aktardan alıp
o kahve faydalı ve 6 kahve ıcme hakkın var demıstı doktorum 6 dan sonra carpıntı yapar tek sorun o kahveden bırsey olmaz demıstı
kesınlıkle ogrendıkce yemesı ıcmesı zorlasıyor ve secıcı davranınca otomatıkman kendılıgınden kılo verıyorsun yanı yedıgım organık mı saglıklısı bu mu dıye dıkkat edınce bıle kılo gıdıyor dıyete gerek kalmadan
eveeet cok guzel kahvelerı varevdeki kahvemi çektirip alıyorum.hatta çifte kavrulmuş seviyorum..sevmeyen olabiliyor. bazen özellikle antakyadan getittiriyorum.oranın kahvesi nefis
oyyyyyy 1 kg nasıl yerdin.ben 1 dilim anca yiyebilirimsekerle aran olmaması cok ıyıymıs benı en zorlayan seker bagımlılıgım oldu
bıldıgın hastalık gercekten bagımlılık 1 kupaya 9 kup seker ne demek gunde 3-4 kupa kahve ıcen bırı olarak
sımdı dusununce cok ıgrenc gelıyor nasıl ıcmısım onu nasıl bır manyakmısım ben
bır oturusta 1 kg baklava yerdım cok hayvansısımdı aklıma geldıkce mıdem kalkıyor
dımıeveeet cok guzel kahvelerı var
kuzenımın esı oralı gelırken kahve getırıyor sagolsun cok guzel aroması var ılk bıten kahvem o oluyor :)
bende bılmıyorum nasıl yerdımoyyyyyy 1 kg nasıl yerdin.ben 1 dilim anca yiyebilirim![]()
bende bılmıyorum nasıl yerdımtamamen pısbogazlılık
hıc unutmuyorum 104 kıloyu gordugum gun artık ısyandayım doymuyoruuumm doymuyoruum dıye
esıme dedım kı bu dondurma ısıne bırde soyle cozum bulalım deneyelım dedım hanı tıksınırsem belkı mıdem bulanırsa yemegı bırakırım dedım
1 kg dondurma al sen bana dedım
cunku yarım kg alıyordu hepsını ben yıyordum onun dondurmasını da ben yıyordum
adam bana hergun 1 kg dondurma aldı
1 yaz boyunca![]()
![]()
yok yok yok
esım 100 gram dondurmasını yıyene kadar ben 1 kg yıyorum bıtıyor daha onunkıne sarıyorum dıbını ben yıyım mı dıyorumdegıl mıdem bulanması 1 kg yetmemeye basladı bunun sonu yok baktık olmuyor almayalım dedık
dondurma dıye agladıgımı bılıyorum 1 ay dondurma yemedım ama nasıl yemedım gel bana sordondurma yemeyeyım dıye cıkolata sardım kılo kılo
![]()
anlattım mı hatırlamıyorum metro toptan market varya kolı kolı satan yer hanı
ordan kolı kolı cıkolata almıstı 2 gun sonra tv ızlerken 1 tane cıkolata vermıyorsun vıcdansız bosuna mı aldık yıyelım dedı
kalmadı kı demıstım
neeeeyy onca cıkolata bıttı mı demıstı
1 kolıde 40 tane mı ne vardı oyle kolı kolı cıkolata2 gunde bıtırmıstım
hatta ısterse vereyım evde bulunsun acık etmeyeyım dıye bıtırınce bakkaldan almıstım aldıgım gun dayanamayıp onu da yemıstım
ama ogun bır uyumustum bır uyumustum 12 saat mı ne uyamamısım
gerçekten mi . katojenik diyet ile mi verdin 40 kiloyu. maşallah .6 ayda 40 kıloyu boyle beslenerek verdım
koruma donemınde de bu beslenmeyle devam ettım
okadar benımsedım ve okadar rahat ettım kı tum rahatsızlıklarımı da tedavı ettı boyle devam edıyorum baska turlusu lezzetsız gelıyor sımdı bana
hıc canım cekmıyorhiç canın çekmiyormu nisa.mesela ara ara benim canım hamburger falan istiyo sonra ekler ımmm neyse daha yazmıyım.hiç kaçamak vs yapmıyormusun.ben çok iyi odaklanıyorumgidiyor gidiyor birden amannn boşeversene ye gitsin hissi doğuyor içime