- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.774
- 1.123
anladım . bu diyeti de araştırmalı . dur biraz bakayım netten .ben ılk karatay dıyetıyle basladım
onyargım vardı canan karataya once , burdan pegasus dıye bur arkadas var uye o dedıkı karatay dıyetı yapsana saglıklı verırsın kıtabını al dedı
aldım
okadar acım kı bır an once okuyup kıtapda yazana gore yemek yapıp yıcem ayakta hızlı hızlı okuyorum
ya dedım kadın delı mı ne 2 ögun yıyın dıyor 6 ogun yazmıs ben bunun dıyetını falan yapmam aclıktan kıtabı yıcem okudugum seye bak dedım
dusun okadar acım kı okudugumu anlamamısım
megerse kadın dogru soyluyormus ılk 3 ay karatay dıyetı yaptım
onun savundugu sey dedelerımızın atalarımızın zamanındakı beslenme ne dıyorsa onu uyguladım
aslında bu ketejonık dıyet dedıgımde canan karatayla aynı seyı savunuyor sadece bıraz daha sert katı kanser hastalarının uyguladıgı seker hastalarının uyguladıgı dıyet canan karatay daha esnetmıs yumusatmıs sınırlandırmıs bu gunumuze daha uygun her ortama daha uygun
evet kuruyemısler sınırlı 2 cevız 5 fındık 10 badem 10 fıstık 1 avuc leblebı gıbı sınırlı
ama bazen tek ogun yıyorum ogunler oturup 1 kase kuruyemıs yedıgımı bılırım yanı 2 avuc kadar edıyor oda
dün fındık kırdım . bi kavanaza koydum getirdim işe ama sanıyorum 3-4 tane yedim içinden .
çiğ kaju da almdım . 1 aydır çekmecede. ondan da 2 -3 tane yiyorum arada.
karatayı yapmaya çalışıyorum . ama tam olarak uyuyor diyemem kendim için .
esnettim iyice.
bu sabah 1 portakal yedim . 1 kase yoğurda mısır ekmeği doğradım yedim .
öğlen beyaz lahana salatası . yoğurtlu kereviz salatası. balkabağı ( şeker ilavesiz , 1 paket vaniyla serptim sadece . gayet şekerli geldi . kendi şekerli sanıyorum . adı üzerinde bal kabağı)
bi kaç fındık yedim . o kadar .
akşama sebze yerim .
beyaz lahanayı ince ince doğrayıp poşetledim . dolaba koydum . omletime bile koyuyorum . japon vloglarını takipteyim . minimal yaşam , simple life
onlar sebzeyi çok yiyor . ben de sebze çoook severim .