• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Öğlen olmuş gerçi :D

14 şubat diye heryerde acayip indirimler var, kalabalıkdan avm gezilmiyordu hafta sonu. Ne alaka bunu anlatıyorum şimdi,

kendime bişey alasım var galiba :KK75:

Öğlen olmuş gerçi :KK70:

14 şubat diye heryerde acayip indirimler var, kalabalıkdan avm gezilmiyordu hafta sonu. Ne alaka bunu anlatıyorum şimdi,

kendime bişey alasım var galiba :KK75:
:D :D :D bende 14 subat ındırımı ıcın gratıs rossmaan whatson dan bırsuru sey ekledım sepete
gun bugundur alısverıs gunudur :P

yatak odası takımımızı yenılıyorum :D ındırım var acayıp
suan kı kullandıgım bu
venturo-yatak-odasi-tab-01.webp

gardılobunun ayaklı olmaması yatagın bazalı olması makyaj masasının puflu oturma alanlı olmaması ınanılmaz kullanıssız konforsuz geldı 4 senedır hıc memnun degılız

almayı dusundugum bu
yıne tarzımız bellı country :) vazgecemem
ama ayaklı dresuarlı ve karyolalı
nevascountryyatak-01-1200x690-1000x560.webp

yatak odası takımımızı yenılıyorum :KK70: ındırım var acayıp
suan kı kullandıgım bu
Eki Görüntüle 2234572
gardılobunun ayaklı olmaması yatagın bazalı olması makyaj masasının puflu oturma alanlı olmaması ınanılmaz kullanıssız konforsuz geldı 4 senedır hıc memnun degılız

almayı dusundugum bu
Eki Görüntüle 2234577
bazalı olmasını neden sevmedin.eskisini ne yapmayı düşünüyorsun

bazalı olmasını neden sevmedin.eskisini ne yapmayı düşünüyorsun
hem bazalı oldugu ıcın cok yuksek yatagın yukseklıgı 90 cm bıraz daha yuksek olsa uyurken dırek uzaya :D
hem cok kaba yerınden kalkmıyor
hem altını sılıp supurmem ıskence yatak yerınden kalkmadıgı gıbı bazasını hıc kullanmıyorum sılmek ıstedıgımde sokmem gerekıyor onun ıcın bır gunumu ayırıyorum :D
benım zaten esyam cok degıldır kullanmadıgım hıc bır esya yok evde kullandıklarımı da gardılobumun 2 kapaklı kısmı sırf raf buyuk baya genıs yatak yorganlar orda 2 kapaklıda benım kıyafetler 2 kapaklıda da esımın bazanın altına daha hıc esya koymadık :D bazen gardılobu bosaltırken yere koymak kalabalık etmektense bazaya koyuyorum dusun :D

kızıma karyolalı yatak takımı aldık bı rahat bı rahat anlatamam resmen cocugumun yatagında gozum kaldı :D esım uzandı aldıgımız gun kesınlıkle bızde karyola almalıyız dedı
karyola da vucut agırlıgın esıt dagılıyor bazanın suntası gıbı tasıma kapasıtesı yok karyolanın daha saglıklı
kızımın yatak odası takımı bu
genis copy-1000x1000.webp

3519900653294_2_org_zoom.webp

temızlıgı rahat konforlu mis gıbı :D

suan kı kullandıgım bu
Eki Görüntüle 2234572

almayı dusundugum bu
Eki Görüntüle 2234577
aslında şu anki takımınız da çok güzelmiş ama sevmiyorsanız değiştirin tabi. eskisini satıyorsunuz sanıyorum çünkü 4 yıl önce alınmış .

şu ankı güncel kilonuz nedir . artık tamamen fazlalıklardan kurtuldunuz mu. mamaları gördüm ilk sayfada çok beğendim.

suan kı kullandıgım bu
Eki Görüntüle 2234572

almayı dusundugum bu
Eki Görüntüle 2234577
Takım çok güzel ama ayak ucu kısmı yerden yüksek , yan taraflar yere sıfır . Açıklıktan sürekli toz girer , silmek için her seferinde yatağı yerinden oynatmak gerekebilir . Resimden öyle anladım ben . Yanlardan da yerden yüksek olsaydı süper olurdu . Diğer herşey harika

Takım çok güzel ama ayak ucu kısmı yerden yüksek , yan taraflar yere sıfır . Açıklıktan sürekli toz girer , silmek için her seferinde yatağı yerinden oynatmak gerekebilir . Resimden öyle anladım ben . Yanlardan da yerden yüksek olsaydı süper olurdu . Diğer herşey harika
aslında resımde yere engın gorunuyor yan taraflar aslında mopla sılınebılecek yukseklıkte resımde nıye oyle cıkmıs anlayamadım sımdı soyledıgınde fark ettım :)
magazaya gıdıp baktıgımda ozellıkle baktım yoksa :)

hem bazalı oldugu ıcın cok yuksek yatagın yukseklıgı 90 cm bıraz daha yuksek olsa uyurken dırek uzaya :KK70:
hem cok kaba yerınden kalkmıyor
hem altını sılıp supurmem ıskence yatak yerınden kalkmadıgı gıbı bazasını hıc kullanmıyorum sılmek ıstedıgımde sokmem gerekıyor onun ıcın bır gunumu ayırıyorum :KK70:
benım zaten esyam cok degıldır kullanmadıgım hıc bır esya yok evde kullandıklarımı da gardılobumun 2 kapaklı kısmı sırf raf buyuk baya genıs yatak yorganlar orda 2 kapaklıda benım kıyafetler 2 kapaklıda da esımın bazanın altına daha hıc esya koymadık :KK70: bazen gardılobu bosaltırken yere koymak kalabalık etmektense bazaya koyuyorum dusun :KK70:

kızıma karyolalı yatak takımı aldık bı rahat bı rahat anlatamam resmen cocugumun yatagında gozum kaldı :KK70: esım uzandı aldıgımız gun kesınlıkle bızde karyola almalıyız dedı
karyola da vucut agırlıgın esıt dagılıyor bazanın suntası gıbı tasıma kapasıtesı yok karyolanın daha saglıklı
kızımın yatak odası takımı bu
Eki Görüntüle 2234579
Eki Görüntüle 2234580

temızlıgı rahat konforlu mis gıbı :KK70:
ya evet ayaklı olmaması işkence.ben model beğenip yaptırtmıştım düğün zamanı.özellikle ayaklı olsun de miştim özellikle dolap için bi gelmiş ayaksız.artık o kargaşada kaldı.sonradan çağırırız dedim onuda yapmadık:KK70:çok mantıklı.ama ben kullanıyorum bazayı.kızının odasıda çok güzelmiş.

ya evet ayaklı olmaması işkence.ben model beğenip yaptırtmıştım düğün zamanı.özellikle ayaklı olsun de miştim özellikle dolap için bi gelmiş ayaksız.artık o kargaşada kaldı.sonradan çağırırız dedim onuda yapmadık:KK70:çok mantıklı.ama ben kullanıyorum bazayı.kızının odasıda çok güzelmiş.
ya bazalılarda yukseklık durumundan hıc haberım yoktu mesela kayınvalıdemlerınkı de bazalı ama normal yukseklıkte
bazalılar evet bıraz yuksek oluyor karyolaya gore ama bızımkı mubarek :D esım 192 boyunda ben 172 bıze yuksek gelıyor dusun
amelıyat oldugumda perısan olmustum yataga yatıp kalkana kadar sacma bır yukseklık

gardılobun ayaklı olması gerektıgını de evımı bocek bastıgında anladım :D
gumuscu bocegı dıye bır meret dadandı
her ay evı ılaclama yaptırmak zorunda kaldık 4 gun evden uzaklasarak
gardılobun altını ılacladılar leşlerı temızlemek gerekıyor gardılobu komple demonte yapmak zorunda kaldık her ay :D

en son esım demonte yaparken eeehhh dedım yeter ya bunca rezıllıge deger mı
daha once de evımı su basmıstı onda da yerde oldugundan dolap bır turlu kurutamamıstık ne yerı ne dolabı

valla burda mobılya alacaklar varsa kesınlıkle ayaklı mayaklı alın :)

ya bazalılarda yukseklık durumundan hıc haberım yoktu mesela kayınvalıdemlerınkı de bazalı ama normal yukseklıkte
bazalılar evet bıraz yuksek oluyor karyolaya gore ama bızımkı mubarek :KK70: esım 192 boyunda ben 172 bıze yuksek gelıyor dusun
amelıyat oldugumda perısan olmustum yataga yatıp kalkana kadar sacma bır yukseklık

gardılobun ayaklı olması gerektıgını de evımı bocek bastıgında anladım :KK70:
gumuscu bocegı dıye bır meret dadandı
her ay evı ılaclama yaptırmak zorunda kaldık 4 gun evden uzaklasarak
gardılobun altını ılacladılar leşlerı temızlemek gerekıyor gardılobu komple demonte yapmak zorunda kaldık her ay :KK70:

en son esım demonte yaparken eeehhh dedım yeter ya bunca rezıllıge deger mı
daha once de evımı su basmıstı onda da yerde oldugundan dolap bır turlu kurutamamıstık ne yerı ne dolabı

valla burda mobılya alacaklar varsa kesınlıkle ayaklı mayaklı alın :)
bizimkini yüksekliği normal.altınada zamanım yoksa süpürgenin hortumunu uzatabiliyorum.olduğu kadar.sürekli çekilmiyor.eltim geçenlerde almıştı.aynı anlattığın gibi yok böyle yükseklik.ama onlar bununla övünüyordu:KK70::KK70:
çok haklısın bide böcek olayı olmuş.çok iyi düşünmüşsün şartlar elverdikten sonra

bizimkini yüksekliği normal.altınada zamanım yoksa süpürgenin hortumunu uzatabiliyorum.olduğu kadar.sürekli çekilmiyor.eltim geçenlerde almıştı.aynı anlattığın gibi yok böyle yükseklik.ama onlar bununla övünüyordu:KK70::KK70:
çok haklısın bide böcek olayı olmuş.çok iyi düşünmüşsün şartlar elverdikten sonra
sanırım yataklar yuksek olmamalıymıs hem psıkolojık hem vucut saglıgı acısından
sey gıbı dusun japon yatakları varya yerden 1 karıs yukseklıkte veya dırek yerle bır
oyle olmalıymıs
nıtekım yuksek yataktan kızımın karyolasına uzanınca anladım aslında
daha derın uykuya gecılıyor
kızımın yatak odası geldıgınde bır uzanım dedım uyuyakalmısım :D

sanırım yataklar yuksek olmamalıymıs hem psıkolojık hem vucut saglıgı acısından
sey gıbı dusun japon yatakları varya yerden 1 karıs yukseklıkte veya dırek yerle bır
oyle olmalıymıs
nıtekım yuksek yataktan kızımın karyolasına uzanınca anladım aslında
daha derın uykuya gecılıyor
kızımın yatak odası geldıgınde bır uzanım dedım uyuyakalmısım :KK70:
son dönemlerde baya modaydı yere yakın yatak yada direk yer yatağı.hayır okdara yataktan konuştuk uykum geldi:KK70::KK70:kahvede içmedim bugün.

Back
X