Teşekkürler. :)afıyet olsun :) ellerıne saglık şifa olsun
Ay iki fotoyu da merak ettim ben, boyut mu küçültmek lazım?Pırasayı yaptım. :) Alışık olmadığım bir pırasa yemeği ama hoşuma gitti. Ben aslında o kadar pırasa meraklısı bir insan değilim, eve de sebze çeşitliği olsun diye almıştım. Hep aynı sebzeleri yiyorum, değişiklik olsun deyü. :) Bu tarifi yaparım ben ara sıra.
Tavuklu yaptım. Yoğurda biraz da sarımsak kattım.
Fotoğraf yükleyemiyorum, uğraştım, takılıp kalıyor yüklenmeden...
Tarif için teşekkürler N nscckts :)
gecmıs olsun canım bence 5 gun ıdeal bır sure ne kadar saglıklı beslendıgımı bılırsın ben 10 gunde ıyılestımKızlarımm herkes iyidir inşallah :)
Birkaç gündür epey hastaydım neyşınıl cografikteki timsahlar gibi gözüm yarı kapalı sürünerek geçti günlerim. Şükür toparladım şimdi, o kadar salata kefir yumurta kuruyemiş takılıyorum sigara çayla beslenen iş arkadaşımla aynı sürede atlattık demek ki yanlış yaptığım şeyler mi var5 gün sürdü normalde bu kadar ağır geçirmezdim ayakta atlatırdım çoğu kez.
Doktora gittiğimde kan testi de yaptım b12, d vitamini (bunu kışa girerken takviye alıyorum düzenli yazın bırakıyorum), hemoglobin vs değerlerim iyi ama ferritin 19 çıktı düşük değil mi biraz, demiri yükseltmek için ciğer falan mı yemek lazım acaba düzenli olarak. Düzenli dediysem de ayda bir anca yerim herhalde ciğeri de
Saolasın nisam şükür atlattım ya neyse üçe beşe bakmam artık :))) ıspanak-kereviz kürü varmış onu deneyeceğim bitki sonuçta bir bardaktan zararı olmaz :) bitkideki demirin emilimi az ama bu ikisi birlikte olunca emilim artıyomuş güya kobay fare olarak kullanayım bakalım kendimigecmıs olsun canım bence 5 gun ıdeal bır sure ne kadar saglıklı beslendıgımı bılırsın ben 10 gunde ıyılestım
her sene daha agırlasıyor gıttıgım doktor ben 20 gundur hastayım ıyılesemedım dedı dusun.
19 sınır demektı sankı oyle hatırlıyorum dalak kebabı cıger kebabı ıyı gelır bırde folık asıt ılacları varya oda ıyı gelıyor onun ıcındekı takvıyeler
Saolasın nisam şükür atlattım ya neyse üçe beşe bakmam artık :))) ıspanak-kereviz kürü varmış onu deneyeceğim bitki sonuçta bir bardaktan zararı olmaz :) bitkideki demirin emilimi az ama bu ikisi birlikte olunca emilim artıyomuş güya kobay fare olarak kullanayım bakalım kendimi
Ay iki fotoyu da merak ettim ben, boyut mu küçültmek lazım?
Helal valla. Hep spor hem beslenme özenli. İnşallah daim olsun
Bu arada orada saat kaç ki? Niye ayaktasın?
Çok geçmiş olsun kuzuuu. 5 gün bence de normal. Bu senin salgını çok pisti. Herkes kırıldı. Hastalanmadan önlem alınmalı, yoksa malum milletçe antibiyotik sever olduğumuz için, yeni virusler süper güçlü.Kızlarımm herkes iyidir inşallah :)
Birkaç gündür epey hastaydım neyşınıl cografikteki timsahlar gibi gözüm yarı kapalı sürünerek geçti günlerim. Şükür toparladım şimdi, o kadar salata kefir yumurta kuruyemiş takılıyorum sigara çayla beslenen iş arkadaşımla aynı sürede atlattık demek ki yanlış yaptığım şeyler mi var5 gün sürdü normalde bu kadar ağır geçirmezdim ayakta atlatırdım çoğu kez.
Doktora gittiğimde kan testi de yaptım b12, d vitamini (bunu kışa girerken takviye alıyorum düzenli yazın bırakıyorum), hemoglobin vs değerlerim iyi ama ferritin 19 çıktı düşük değil mi biraz, demiri yükseltmek için ciğer falan mı yemek lazım acaba düzenli olarak. Düzenli dediysem de ayda bir anca yerim herhalde ciğeri de
canım çok merak ettim benimde demir eksikliğim var rica etsem banada atarmısın ?Çok geçmiş olsun kuzuuu. 5 gün bence de normal. Bu senin salgını çok pisti. Herkes kırıldı. Hastalanmadan önlem alınmalı, yoksa malum milletçe antibiyotik sever olduğumuz için, yeni virusler süper güçlü.
Bağışıklığın kalbi bağırsaklarda atıyor. Kefir tüketiyorsun, elma sirkeli su da tavsiye ederim. Düzenli içtiğim bir sene hiç hasta olmadım diyebilirim. Onda önceki sene kışı 2 hafta hasta 2 hafta iyi şeklinde sürekli hastalıklarla geçirmiştim.
Demir takviyesi olarak sana özelden biişey atıcam. Tadı berbat, sabah akşam diyor ama ben asla aç karnına içemiyorum, çok pis midemi bulandırıyor, hatta başımı döndü bir keresinde ama kullanan herkes kan değerlerinin çok iyileştiğini söylüyor. Aktarlar da çok övüyor. Bir arkadaşımın annesine doktor sen ne yaptında değerlerin böyle yükseldi demiş. Bunu içmiş işte.
Ben yeni başladım, ve anca akşam yemekten sonra içiyorum. :) * uyarı: tadı kötü, içinde gliserin ve koruyucu da var.
aa doğru, sen batıdasın. Benim 7 saat geride bir arkadaşım var, hep aklım ona gidiyorEvde internet zayıf diye olmadı. Başka yerde sorun yaşamıyorum. Bence boyuttan değildir, bilmem...
Burada saat Türkiye'den 11 saat geride.
Hoşgeldin FitsyKızlar selam,
Mihail Zoscenko geçmiş olsun
Nisa uyumuşsun sonunda
Sevde ne güzel koşmaya devam ediyorsun
Buraya öyle bir kar yağıyor ki ağaçların üzerinde bile 30 cm yüksekliğinde kar birikti,yürüyüşe dahi çıkamıyorum. Evde spor yapmaya kalkınca da kızım kendime zarar verdiğimi düşünürek ağlamaya başlıyor, gündüz uyku saatleri hep iş saatlerime denk geliyor:/// akşamları da pestilim çıkıyorbitsin şu kış yaaa günler azıcık uzasın,hava güzelleşsin de az dışarda kalalım.
Nisa pırasalı tarifin çok güzeldi,bugün için denemeye niyetlendim ama eşim sade nohut et ikilisinden vqzgeçmediği için ona dönüştürdü. Belki kalanlarla bir bileşim yaparım akşama
Ya Nisa bu paketli gıdalara tamamen tövbe demem lazım. Sen ne güzel içeriğini bilmediğin şeyi hiç tüketmiyorsun.bugun tum gun kosusturdum desem yerıdır
sabah 1 haslanmıs yumurta 2 dılım peynır sekersız cay 5 zeytın
aksam 1 bardak ayran 1 patlıcan 1 kabak dolması yedım
suan kahve ıcıyorum
yaaaa kıyamam ben ona kuzum yaKızlar selam,
Mihail Zoscenko geçmiş olsun
Nisa uyumuşsun sonunda
Sevde ne güzel koşmaya devam ediyorsun
Buraya öyle bir kar yağıyor ki ağaçların üzerinde bile 30 cm yüksekliğinde kar birikti,yürüyüşe dahi çıkamıyorum. Evde spor yapmaya kalkınca da kızım kendime zarar verdiğimi düşünürek ağlamaya başlıyor, gündüz uyku saatleri hep iş saatlerime denk geliyor:/// akşamları da pestilim çıkıyorbitsin şu kış yaaa günler azıcık uzasın,hava güzelleşsin de az dışarda kalalım.
Nisa pırasalı tarifin çok güzeldi,bugün için denemeye niyetlendim ama eşim sade nohut et ikilisinden vqzgeçmediği için ona dönüştürdü. Belki kalanlarla bir bileşim yaparım akşama
canım bır urun paketlıyse ıcınde zararlı bırsey olmaması mumkun degıl buna hazır sutler de dahılYa Nisa bu paketli gıdalara tamamen tövbe demem lazım. Sen ne güzel içeriğini bilmediğin şeyi hiç tüketmiyorsun.
Ben öğlen ofisde yemek için şu hazır öğünlerden aldım marketten. İçeriğine de çok baktım, şeker , tuhaf yağlar, basit karbs olmasın diye. 4'gündür ama bunlar tatlı gibi sanki diyerekten yiyorum. Dün yeniden bakınca farkettim. Domates değil meğer "domates sosu" imiş. Sinir oldum yaaa. Ben şeker almıcam diye sütlü tatlı ikramlarını bile geri çevireyim, bizi böyle yanlış yönlendirsin en iyi diye satılan hazır gıdalar bile. Topunuza son bundan sonra
Ayyy samsonum çok teşekkür ederim aldım mesajını ben bunu alayım ya hazır yapılmışı varmış ıspanakla börek yaparım artıkÇok geçmiş olsun kuzuuu. 5 gün bence de normal. Bu senin salgını çok pisti. Herkes kırıldı. Hastalanmadan önlem alınmalı, yoksa malum milletçe antibiyotik sever olduğumuz için, yeni virusler süper güçlü.
Bağışıklığın kalbi bağırsaklarda atıyor. Kefir tüketiyorsun, elma sirkeli su da tavsiye ederim. Düzenli içtiğim bir sene hiç hasta olmadım diyebilirim. Onda önceki sene kışı 2 hafta hasta 2 hafta iyi şeklinde sürekli hastalıklarla geçirmiştim.
Demir takviyesi olarak sana özelden biişey atıcam. Tadı berbat, sabah akşam diyor ama ben asla aç karnına içemiyorum, çok pis midemi bulandırıyor, hatta başımı döndü bir keresinde ama kullanan herkes kan değerlerinin çok iyileştiğini söylüyor. Aktarlar da çok övüyor. Bir arkadaşımın annesine doktor sen ne yaptında değerlerin böyle yükseldi demiş. Bunu içmiş işte.
Ben yeni başladım, ve anca akşam yemekten sonra içiyorum. :) * uyarı: tadı kötü, içinde gliserin ve koruyucu da var.
Samsonn yaaa benim minnoş ikna olmuyor,çok denedim. Geçen sene çok güzel yapıyorduk:/ büyüdükçe daha kolay olacak sanıyordum herşey:dHoşgeldin Fitsy
Sporuna minnoşu da dahil etsene. Hadi beraber yapalım gibilerinden, oyun olarak algılarsa belki o bile eğlenir.
30 cm kar!! ay resim atsana müsait olursan bir ara..wow! ne manzara vardır .
Allah'dan biz saatleri geri almıyoruz artık, gün 8- 18 arası burada, bir tık daha iyi. Yoksa kış hakkaten çekilmiyor.
ayyy zıplayıp ustune atlayasım geldı suya atlar gıbıSamsonn yaaa benim minnoş ikna olmuyor,çok denedim. Geçen sene çok güzel yapıyorduk:/ büyüdükçe daha kolay olacak sanıyordum herşey:d
Resim,güzel çekersem atayım:)
Burda hayat zaten gayet monoton iyice eskimo moduna girdik:/ orda soğuk da olsa dışarda insan görünür az da olsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?