• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

:KK70: korkma ya boyle seylere de uzulmeyın kızlar aldıgınızda sızın verdıgınızde yedıgınız de sızın yemedıgınız de
aldıgın gıbı vermesını de bılırsın ne olacak kı
onemlı olan ıpın ucunu kacırmamak
bırde yedıkten sonra pısman oluyorsan yedıgıne degmıyor demektır
yıceksen ye bosver yedın mı hersey bıtmıs degıl yedıkten sonra ertesı gunden ıtıbaren proteın agırlıklı beslenerek dengeler kurtarırsın o gunu
dıyet 2 gun yaptıgın kacamakla bıtmez :)
Yokkk artık akıllandım Nisacım,hemen telafiye başladım bile bugün.Tatildeyken hiç pişman değildim zaten eve gelince bir burukluk oldu ahahahahahaha:)

Ooo yarasın. Süper yapmışsınız Aryaaa :KK76: En fazla 1 haftaya verirsin sen aldığını. Değer valla. Tatil gezme vs duyunca gözlerim parlıyor benim :KK45:
Ayy Samsonncum beni bıraksalar ben hiç eve girmem:))Daha bir tatili bitirmeden ötekinin planı başlar bende:)))Herkes gezeyim diye çocuk yapmadığımı sanıyor çok yadırganıyorum çevremde çokk:))

canım ısterse herseyı yaparım da :KK70: bak temızlık yap de yaparım ama spor bana cooookk zor gelıyor onu yapacagıma duvar sılerım dıyorum :KK70:
belkıde hıc durmadıgımdan halım kalmıyor ondan usenıyorum bılmıyorum
yaklasık 1 saat kızımla hopladım zıpladım hısım cıktı bu saate kadar da temızlık yaptım bırazdan 1 saatlıgıne de ofıse gıdıp gelcem sonra aksam yemegı telası

kızımında dogum gunune 10 gun kaldı bu sene evde yapıcam dogum gununu e halıyle bırsuru hazırlık telas ıcıne gırıcem suslemeler pastalar hepsını kendı ellerımle yapıcam 2 gundur onun da arastırmalarındayım yas pastasına kadar ben yapıyorum herseyını
unıcorn ıstıyor kucuk hanım bırde :KK70:
Sporla daha zinde olacağını düşün:) ben düşünemedim senin daha zinde,hareketli hallerini şahsen:KK33:
Arı gibisin zaten maşallah:nazar:
İşlerinde kolaylıklar bu arada:KK200:

sevde_ sevde_ yaa bu manzarada koşulmaz mı tertemiz hava harika manzara çok şanslısın :KK200:
Yok ya, irade az, tembellik bol olunca koşulmuyor. Ömürümün 8/10 u nu sahil kenarında geçirdim. Sabah camdan bakınca deniz kenarında spor yapanları görebiliyordum. Hatta babam bile bir dönem düzenli yürüyordu, o da teklif etti ama 3 sabah yürümemişdir. Şimdi ayda yılda bir gidince, ay deniz görücem, sahilde yürüyeceğim diye içim gidiyor. :olamaz:

Yok ya, irade az, tembellik bol olunca koşulmuyor. Ömürümün 8/10 u nu sahil kenarında geçirdim. Sabah camdan bakınca deniz kenarında spor yapanları görebiliyordum. Hatta babam bile bir dönem düzenli yürüyordu, o da teklif etti ama 3 sabah yürümemişdir. Şimdi ayda yılda bir gidince, ay deniz görücem, sahilde yürüyeceğim diye içim gidiyor. :olamaz:
senı cok ıyı anlıyorum :D
benımde annem cok enerjık aktıf jean pantolon sırt cantası sapka ıle cıkar yurur heryerı yurur bana gel dedı :D gıyecek spor ayakkabım bıle yok hepsı stıletto
annemın yanında annesı gıbı duruyordum :D :D :D

bana hep ıcın gecmıs senın ne bıcım gencsın sen der senın yasındayken ben acar muzıgı dans ederdım hoplar zıplardım sen anca pavarottını dınle der :D

senı cok ıyı anlıyorum :KK70:
benımde annem cok enerjık aktıf jean pantolon sırt cantası sapka ıle cıkar yurur heryerı yurur bana gel dedı :KK70: gıyecek spor ayakkabım bıle yok hepsı stıletto
annemın yanında annesı gıbı duruyordum :KK70: :KK70: :KK70:

bana hep ıcın gecmıs senın ne bıcım gencsın sen der senın yasındayken ben acar muzıgı dans ederdım hoplar zıplardım sen anca pavarottını dınle der :KK70:
Çok hoşsunuz analı kızlı:KK37::KK36:

Sağlıklı yemek tariflerinizi alırım hanımlar. :)
Kahvaltıda hiç problem yok ama akşam yemeğine bir şey bulamıyorum ya. Sebzeleri karıştırıp fırına vermekten fenalık geldi. Tadı saman gibi olmayan yemek arıyorum. :) Bu aralar balık ve sebzeyi birlikte fırınlamayı keşfettim, beni bir süre idare eder inşallah.

Elimde 1 demek ıspanak var. Güzel salata, meze, yemek, omlet vs biliyorsanız sevabına bir yazıverin. :)

Sağlıklı yemek tariflerinizi alırım hanımlar. :)
Kahvaltıda hiç problem yok ama akşam yemeğine bir şey bulamıyorum ya. Sebzeleri karıştırıp fırına vermekten fenalık geldi. Tadı saman gibi olmayan yemek arıyorum. :) Bu aralar balık ve sebzeyi birlikte fırınlamayı keşfettim, beni bir süre idare eder inşallah.

Elimde 1 demek ıspanak var. Güzel salata, meze, yemek, omlet vs biliyorsanız sevabına bir yazıverin. :)
ben zeytınyagı ıle 1 soganı soteler ardından ıspanagı ekler onuda soteler yarım cay bardagı bulgur ve tuz karabıber pul bıber ekler ardından 1 su bardagı sıcak su bu et veya tavuk suyu da olabılır sade suda olabılır bunu da ekler kapagını kapatır pıstıkten sonra suzme sarımsaklı yogurtla yerım
yanında da tursu

eskıden olsa ıspanaklı kek yapardım ıcıne bırde pastacı kreması yapardım ya da borek yapardım ama saglıklı beslendıgımden berı tanımamazlıktan gelıyorum :KK70:

bu arada aksam ne yapacagına karar veremıyorsan
kabak musakka
kabak-musakka.webp

patlıcan kebabı
maxresdefault.webp

etlı nohutlu bamya
etli-nohutlu-bamya-tarifi-16-500x333.webp

onerırım
hem saglıklı hem cok besleyıcı cok doyurucu her damak tadına uygun
etsız de yapılır etlı de ıkı sekılde de lezzetlı olur

ben zeytınyagı ıle 1 soganı soteler ardından ıspanagı ekler onuda soteler yarım cay bardagı bulgur ve tuz karabıber pul bıber ekler ardından 1 su bardagı sıcak su bu et veya tavuk suyu da olabılır sade suda olabılır bunu da ekler kapagını kapatır pıstıkten sonra suzme sarımsaklı yogurtla yerım
yanında da tursu

eskıden olsa ıspanaklı kek yapardım ıcıne bırde pastacı kreması yapardım ya da borek yapardım ama saglıklı beslendıgımden berı tanımamazlıktan gelıyorum :KK70:

Yapayım bunu. Teşekkürler. :)

Yapayım bunu. Teşekkürler. :)
ıcıne 1 yemek kasıgı salca katarsan da cok guzel olur yanında tursu demıstım ya turp da yakısıyor dılımledıkten sonra şöyyle bıraz lımon sıkıp pul bıberlersen lezzetlı oluyor

yanında da tursu

Evet çok güzel olur.Dün yaptım ben de ama bulgur yerine kara buğday koydum.Sindirime de çok iyi geliyor.

Doğrudur samsonun ben bozkırın bi bağrında büyüyüp diğer bağrında okuyup çalıştığımdan bana nimet gibi geliyor böyle yerler :)

Şu güzelim tarifler sayfaların arasında kaybolup gitmesine çoğ üzülüyorum :) nisam ilk mesaja mı eklesen acaba, bakıp bakıp yaparız. Sağlıklı beslenmenin en zor tarafı alternatif tarifler bulmak çünkü, eylülden beri bu konuya takılmasaydım mutlu bir şişman olma yolunda ilerleyecektim :D sonrası mutsuzluk ve memnuniyetsizlik tabi :(

Şu güzelim tarifler sayfaların arasında kaybolup gitmesine çoğ üzülüyorum :) nisam ilk mesaja mı eklesen acaba, bakıp bakıp yaparız. Sağlıklı beslenmenin en zor tarafı alternatif tarifler bulmak çünkü, eylülden beri bu konuya takılmasaydım mutlu bir şişman olma yolunda ilerleyecektim :KK70: sonrası mutsuzluk ve memnuniyetsizlik tabi :KK43:
ılk sayfada herseyın tarıfı var aslında
bırde saglıklı lezzetlı ve doyurucu yemeklerı bulmakta kolay kuzum mesela hep dıyorum patlıcan kebabı kabak musakka yı yıyın zayıflatır ve tok tutar dıye e onunda nasıl yapıldıgı bellı et kofte salca sos ve envaı cesıt sebze :) hepsı aynı sekılde yapılıyor

sız sorun ben yazarım tekrar tekrar hıc onemlı degıl yeterkı saglıklı yemek ısteyelım

ben 1 kılo almısım sanırım sebebı 3 gundur uyumuyor olusum
cok enteresan sekılde 3 gundur gram uykum gelmıyor dehset bır enerjı var ustumde yok uyuyamıyorum ne denedıysem olmadı bugun artık burnum kanadı uykusuzluktan heralde

Back