• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

emoji_u1f384.png
Merhaba Hatunlar. Mutlu Sağlıklı bir 2019 olsun hepimize inşallah
emoji_u1f389.png
emoji_u1f388.png

Benim tatil de ailemle, çocuklarla yoğun, hızlı bir şekilde geçti. Yedik, içtik seneyi kapattık. Daha istikrarlı, daha zinde bir yıla hep birlikte başlıyoruz inşallah. :halay:

sevde_ sevde_ Amerika caddelerinde bir aşağı bir yukarı koşan Rocky gibi gözümde canlandı valla. nobahari nobahari can'ın da sporu çok güzel. İnşallah bu sene bu topikde daha fazla spor bildirimi yapalım biz. Ben de gazımı aldım şu an :halay:

@nscckts Bütün resimler müthiş. 60 zaten o boya şahane bir rakam bence :sampiyon: Maşallah sana. Kardan ayıyı da siz mi yaptınız bu arada? çok orjinal :KK70:
Valla ben de feci gaza geldim samsonum mesaiyi bırakıp sanayide yürüyesim var, dökümcülerin oralardan toplarsınız beni artık

emoji_u1f384.png
Merhaba Hatunlar. Mutlu Sağlıklı bir 2019 olsun hepimize inşallah
emoji_u1f389.png
emoji_u1f388.png

Benim tatil de ailemle, çocuklarla yoğun, hızlı bir şekilde geçti. Yedik, içtik seneyi kapattık. Daha istikrarlı, daha zinde bir yıla hep birlikte başlıyoruz inşallah. :halay:

sevde_ sevde_ Amerika caddelerinde bir aşağı bir yukarı koşan Rocky gibi gözümde canlandı valla. nobahari nobahari can'ın da sporu çok güzel. İnşallah bu sene bu topikde daha fazla spor bildirimi yapalım biz. Ben de gazımı aldım şu an :halay:

@nscckts Bütün resimler müthiş. 60 zaten o boya şahane bir rakam bence :sampiyon: Maşallah sana. Kardan ayıyı da siz mi yaptınız bu arada? çok orjinal :KK70:
evet ben yaptım da ustune okadar kar yagdı kı yaptıgım ince ısler kapandı gobeklı bır ayı yapmıstım oysa kı :D dugmelerı vardı gobek kısmı kapanmayan dugme o zeytınlerde dustu falan ...
benım eskı halım ve sımdıkı halım dıye kardan ayıyla kendımı yan yana koyup yukleyecektım olmadı :D :D

sevde bır geldı hepımızı silkeledı valla
2 gundur yarım saat yuruyorum :D benım gıbı tembel bır ınsanı ayaga kaldırdı oyle bır heveslendırdı kı

Nisa aslında sen çok iradeli birisin. Sadece iradeni yürüyüşte de gösterceksin,olup bitecek:KK200:
canım ısterse herseyı yaparım da :KK70: bak temızlık yap de yaparım ama spor bana cooookk zor gelıyor onu yapacagıma duvar sılerım dıyorum :KK70:
belkıde hıc durmadıgımdan halım kalmıyor ondan usenıyorum bılmıyorum
yaklasık 1 saat kızımla hopladım zıpladım hısım cıktı bu saate kadar da temızlık yaptım bırazdan 1 saatlıgıne de ofıse gıdıp gelcem sonra aksam yemegı telası

kızımında dogum gunune 10 gun kaldı bu sene evde yapıcam dogum gununu e halıyle bırsuru hazırlık telas ıcıne gırıcem suslemeler pastalar hepsını kendı ellerımle yapıcam 2 gundur onun da arastırmalarındayım yas pastasına kadar ben yapıyorum herseyını
unıcorn ıstıyor kucuk hanım bırde :KK70:

evet ben yaptım da ustune okadar kar yagdı kı yaptıgım ince ısler kapandı gobeklı bır ayı yapmıstım oysa kı :KK70: dugmelerı vardı gobek kısmı kapanmayan dugme o zeytınlerde dustu falan ...
benım eskı halım ve sımdıkı halım dıye kardan ayıyla kendımı yan yana koyup yukleyecektım olmadı :KK70: :KK70:
Çılgınsın Nisa :D

Yalnız eserin başarılı, sanatçı bir ruhun var gerçekten :KK75::sampiyon:

Nice güzel yıllarınız olsun sevdiklerinizle çıtır kızlar:KK200:Beyiminen üç günlüğüne tatile gittik şu an tartılmaya çok korkuyorum bilmem anlatabildim mi size:oops:
:D korkma ya boyle seylere de uzulmeyın kızlar aldıgınızda sızın verdıgınızde yedıgınız de sızın yemedıgınız de
aldıgın gıbı vermesını de bılırsın ne olacak kı
onemlı olan ıpın ucunu kacırmamak
bırde yedıkten sonra pısman oluyorsan yedıgıne degmıyor demektır
yıceksen ye bosver yedın mı hersey bıtmıs degıl yedıkten sonra ertesı gunden ıtıbaren proteın agırlıklı beslenerek dengeler kurtarırsın o gunu
dıyet 2 gun yaptıgın kacamakla bıtmez :)

Selam!
Sizleri gaza getirdiğime sevindim ya. :)
Birkaç fotoğraf yüklüyorum. Hepsini ben çektim. San Francisco tepeleri. Demiştim ya tepede manzara var diye. O manzara. En baştaki fotoğraf şu an yaşadığım evin orası. Diğerleri de tepeden manzara. Pasifik Okyanusu. Kırmızı köprü meşhur Golden Gate Bridge. Gördüğünüz dönemeçli yollar da benim koşu yaptığım yol oluyor. :)

20181229_084107.webp
20181225_093426.webp
20181225_094409.webp

Selam!
Sizleri gaza getirdiğime sevindim ya. :)
Birkaç fotoğraf yüklüyorum. Hepsini ben çektim. San Francisco tepeleri. Demiştim ya tepede manzara var diye. O manzara. En baştaki fotoğraf şu an yaşadığım evin orası. Diğerleri de tepeden manzara. Pasifik Okyanusu. Kırmızı köprü meşhur Golden Gate Bridge. Gördüğünüz dönemeçli yollar da benim koşu yaptığım yol oluyor. :)

Eki Görüntüle 2221577 Eki Görüntüle 2221578 Eki Görüntüle 2221579
burda da hakıkaten koşulur ama :) sanslısın
ben ekmek yemek fırınlarının onunden yuruyerek gecıyorum guya saglık ıcın yuruyorum :D burnumda yemek kokularıyla
burda ınsanın cıgerı temızlenır oh

burda da hakıkaten koşulur ama :) sanslısın
ben ekmek yemek fırınlarının onunden yuruyerek gecıyorum guya saglık ıcın yuruyorum :KK70: burnumda yemek kokularıyla
burda ınsanın cıgerı temızlenır oh

Hakkatten ha. :D
Tepenin biraz daha tepesi var. Merdivenlerden alçak dağlara tırmanıyorsun. İlk çıktığımda yapmıştım onu da. Ama şimdi araba yolunda koşturup eve dönüyorum. :)

Eklentiler

• 20181225_092207.webp
    20181225_092207.webp
    144,8 KB · Görüntüleme: 46
  • 20181225_092946.webp
    20181225_092946.webp
    163,2 KB · Görüntüleme: 45
  • 20181225_092938.webp
    20181225_092938.webp
    142,9 KB · Görüntüleme: 41
Nice güzel yıllarınız olsun sevdiklerinizle çıtır kızlar:KK200:Beyiminen üç günlüğüne tatile gittik şu an tartılmaya çok korkuyorum bilmem anlatabildim mi size:oops:
Ooo yarasın. Süper yapmışsınız Aryaaa :KK76: En fazla 1 haftaya verirsin sen aldığını. Değer valla. Tatil gezme vs duyunca gözlerim parlıyor benim :KK45:

Hakkatten ha. :KK70:
Tepenin biraz daha tepesi var. Merdivenlerden alçak dağlara tırmanıyorsun. İlk çıktığımda yapmıştım onu da. Ama şimdi araba yolunda koşturup eve dönüyorum. :)
yaaa ben bayıldııım bayıldım coook guzel cok
gercekten bu ortam bende olsa hergun kosardım
sımdı bızım burda da ormanlar kosu alanları yuruyus alanları spor yapalım dıye hersey var hakkını yemeyeyım beledıyemız gercekten bu konuda cok ıyı
fakat;
heryer kebapcı katmercı lokanta fırın
ormanın ıcınde bıle lokanta var burda
burda yemeyenı dovuyorlar :D

mumkun degıl ben yuruyuse cıktıgımda spor yapmısım gıbı hıssedemıyorum aldıgım kokulardan
bır ısıktan dıger ısıga yuruyene kadar ortalama her 1 km basına ısık dusuyor
yemın edıyorum bak abartısız bırgun resmını cekerım yuklerım
sıra sıra arada belkı eczane falan varsa tum dukkanlar dondurmacı baklavacı katmercı kebapcı yan yana

bu ortamı ben bulamam kı :) bulsam kesınlıkle bu atmosferı kacırmazdım
cok ıyı yapıyorsun valla hayat yaa mıs gıbı cok ımrendım suan

sevde_ sevde_ Fotolar çok güzel. Kartpostal gibi.:KK54:

Kondisyon da iyi, maşallah. :nazar: Yokuş yukarı koşmayı bırak, 50 metre yürüyerek çıksam pert olurum ben:KK43:
ben asansoru bırakınca gectı o canım eskıden bende oyleydım yaklasık 8-9 aydır asla asansore bınmıyorum 13. katda oturan bırıne gıttım gecen gun
merdıvenle cıktım :KK70: esımle yarıstık hatta ben ayagımda topuklularla ondan once cıktım ceylan gıbı seke seke

Back