hep bahsettiğim şey bu ,diyet ameliyat öncesi düğün öncesi gibi vs yapılır geçici süreç siz çok bilinçli tuttunuz bu işiYok diyeti bırakıyorum. Bundan sonra kendim d3vam edeceğim. Zaten çok abur cubur yiyen bir insan değilim. Hamilelik kaynakliydi kilom. Diyetteyim psikolojisini sevmedim. Diyetisyen listesine uymakta zorlanıyorum. Çünkü eve farklı, kendime farklı, bebeğe farklı yemek çok zor oluyor. Yazın belki hizmetle bir m8ktar sikilasabilirsem süper olur.
Fircam ortadan 2ye ayrıldı bende daha almadımkuru fırçalama yapmıyor musun ? at kılı fırçasıyla duştan sonra yukardan aşağı 10 dk
ay aksilikFircam ortadan 2ye ayrıldı bende daha almadım
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için ❤. Porsiyon kontrolüne ve bol harekete dikkat ederek kilomu koruyabilecegimi düşünüyorum. Zaten çocuklarımıza da sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırarak en büyük iyiliklerden birini vereceğimi düşünüyorum.hep bahsettiğim şey bu ,diyet ameliyat öncesi düğün öncesi gibi vs yapılır geçici süreç siz çok bilinçli tuttunuz bu işi
emeğiniz boşa gitmesin lütfen o yediğinizi yemeyin bu kadar basit aslındaIF ile 12 kg verdim 3 kg geri aldım bu aralar ha bire makarna patates dürüm yiyorum motive olamıyorum paracıklarımda yemeklere ve boşa gidiyorliste yapamıyorum ama bu kadar patates makarna ile zor.
haklısınız tam da emeğim boşa gitti diye düşünüyordum aslında ketojenik ile if birleştirsem bomba bir verim alırım ama ne biliyim . vallahi fiyatlardan markete gitmeye korkar oldum sonra böyle makarnaya sarıyorum.emeğiniz boşa gitmesin lütfen o yediğinizi yemeyin bu kadar basit aslında
Kız çok da zamlanmış. 50ye aldırdım eskidenay aksilik
Kız çok da zamlanmış. 50ye aldırdım eskiden
ben öyle besleniyorum 4 yıldır makarnayı kabaktan yapıyorumhaklısınız tam da emeğim boşa gitti diye düşünüyordum aslında ketojenik ile if birleştirsem bomba bir verim alırım ama ne biliyim . vallahi fiyatlardan markete gitmeye korkar oldum sonra böyle makarnaya sarıyorum.
Senin kullandığın hangisi. Alayım bari bu fırçalar etkili gerçektenTam12 Doğal At Kılı Fırça Banyo Masaj Peeling Selülit Çatlak Giderici Natural Vücut Fırçası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Tam12 Doğal At Kılı Fırça Banyo Masaj Peeling Selülit Çatlak Giderici Natural Vücut Fırçası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com BOTANICA COMFORT Selülit Karşıtı Doğal At Kılı Fırçası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
BOTANICA COMFORT Selülit Karşıtı Doğal At Kılı Fırçası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
benim şuan kullandığım buSenin kullandığın hangisi. Alayım bari bu fırçalar etkili gerçekten
Bu en iyisi yabenim şuan kullandığım bu
Eda Taşpınar Doğal At Kılı Fırçası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Eda Taşpınar Doğal At Kılı Fırçası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Şimdi Birtane alayım her gün yapmak lazımmuadilleri çok canım... daha uygun fiyatlı birsürü var 50 ye de var 40 tl de var
tabii canım o kadar kullandın hepsi boşa mı gitsin... kız sen neden hiç sormadın veya aratmadın netdeŞimdi Birtane alayım her gün yapmak lazım
Ay kız ne biliyim unuttumtabii canım o kadar kullandın hepsi boşa mı gitsin... kız sen neden hiç sormadın veya aratmadın netdealemsin ya
Kılları iyimidirki onların?bende alsam ama vücudu çizerse filanmuadilleri çok canım... daha uygun fiyatlı birsürü var 50 ye de var 40 tl de var