- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
Cidden o kadar etkilimi bu fırçalar?Ay kız ne biliyim unuttum selulitler hortladi şimdi dank etti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cidden o kadar etkilimi bu fırçalar?Ay kız ne biliyim unuttum selulitler hortladi şimdi dank etti
Bence etkili ama tek başına değil beslenmeye dikkat etmek gerekiyor en baştaCidden o kadar etkilimi bu fırçalar?
At var at var demek kiKılları iyimidirki onların?bende alsam ama vücudu çizerse filan hepsi doğal at kılı demişte o kadar ucuz olması kafamı kurcaladı
Pahalılar yarış atı kılı, diğerleri at arabası atlarından herhaldeAt var at var demek ki
zaten bastırmaman lazım maksat fırçalamak, aradaki farklar çok değil kimisinde kıl daha fazla yoğun ucuz olanlarda daha azKılları iyimidirki onların?bende alsam ama vücudu çizerse filan hepsi doğal at kılı demişte o kadar ucuz olması kafamı kurcaladı
elimizde makas atlıspor kulübünde dolanalım.gizlice kuyruklarından parça parça toplasak işimizi görürPahalılar yarış atı kılı, diğerleri at arabası atlarından herhalde
iyiyim sen nasılsınhello kızlar
nasılsınız.
öğlen yemeğimde yoğurt . yulaf. ruşeym (2 paket)
onun yanında taze fasülye. mısır unu ile az yağda kızarttım. onları yerim.
sabah 1 yumurta . hindi füme.
afiyet olsufn canım.iyiyim sen nasılsın
kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta 9 zeytin 1 büyük tabak salata lor peynirli , 5 ceviz yedim
şimdi kahve içiyorum tabii şekersiz
akşamda ayran salata ve kebap var marula dürüm yapıp yiyorum kebabı
selam ben de bayadir buraya yazmiyorum. bildirim gelmis öyle girdim.Selam kimseler yazmamış . Ben 58 e düştüm. Diyeti bırakmak bana yaradı . 2 öğün beslenmek çok ise yarıyor bence. Tabi birde hala emziriyorum. Herkese sağlıklı günler diliyorum.
nasil gidiyor okulu ayni okula devam mi?İyiyim canım benim ahsenin okul başladı malum... Hep bir koşuşturmaca sen nasılsın?