- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
zaten ölçülerimiz birbirine yakındı diye hatırlıyorum ...Benim de o civarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaten ölçülerimiz birbirine yakındı diye hatırlıyorum ...Benim de o civarda
Eveetzaten ölçülerimiz birbirine yakındı diye hatırlıyorum ...
Harika bir şey ama ya kas insanı daha çekici yapıyor bence. Var mı güncel fotoğrafınkilom 64 senle son konuştuğumuzda 60 dım spor yapınca kas kütlem arrtı
bence deEveet
Harika bir şey ama ya kas insanı daha çekici yapıyor bence. Var mı güncel fotoğrafın
Bana da atbence de
dur sana özelden atayım
sen o resmimi gördün ahseni okula bırakırkenki resmim hatırladın mı boydan birtek o vardı valla ahsenin doğum gününü yazın kutlayacağız o zaman görürsünüz zatenBana da at
haa biliyom o resmisen o resmimi gördün ahseni okula bırakırkenki resmim hatırladın mı boydan birtek o vardı valla ahsenin doğum gününü yazın kutlayacağız o zaman görürsünüz zaten
Sende at kızhaa biliyom o resmi
Şimdi fotim yok hiç ama atayım çekince birkaç güne :))Sende at kız
bir ara ne güzel sık paylaşıyorduk kendimizi yine yaparızŞimdi fotim yok hiç ama atayım çekince birkaç güne :))
bibi harika ya ona takıl hayatını yaşaBen foto çekme çekinme ve sosyal medya özürlüyüm kızlar bilir, öyle sevmediğimden falan da değil ama alışmamışım napim
Bir Bibibella değiliz ki ışıltılı hayatımızı gözler önüne serelim
kuru fırçalama yapmıyor musun ? at kılı fırçasıyla duştan sonra yukardan aşağı 10 dkBen şu ara hormon ilacından mi nedir selülit yaşıyorum ya zaten kullananlar hep bahsetmiş bacak sporuna ağırlık vericem bide odem attiran şeyleri her gün tüketicem
bende fenalaşıyorum uyuşuyorum uzanma ihtiyacı hissediyorum.Hamur işi ve seker konusunda kendimde şunu farkettim. Uzun süre yemeyince ornegin 2 hafta 3 hafta süreler gibi. Yediğimde hemen sonrası baş ağrısı olmaya başladı. Sanki tansiyonum çıkıyor gibi okuyorum. O yüzden yemek istemiyorum artık. Yersem de çok çok az 1 çatal gibi mesela yemeye çalışacağım.
Yok diyeti bırakıyorum. Bundan sonra kendim d3vam edeceğim. Zaten çok abur cubur yiyen bir insan değilim. Hamilelik kaynakliydi kilom. Diyetteyim psikolojisini sevmedim. Diyetisyen listesine uymakta zorlanıyorum. Çünkü eve farklı, kendime farklı, bebeğe farklı yemek çok zor oluyor. Yazın belki hizmetle bir m8ktar sikilasabilirsem süper olur.sağlıklı beslenmeyi mi bırakıyorsunuz ? e geri alırsınız kiloyu o zaman
Şeker bünyeye iyi gelmiyor benim. Hamurla da birleşince daha fena oluyor.bende fenalaşıyorum uyuşuyorum uzanma ihtiyacı hissediyorum.