Sağlıklı beslenirken;

Günaydın 🖐. Napiyosunuz yiyor musunuz sarmaları, börekleri, baklavalari 🤣. Biz kv dedeyiz. Baklavası güzel olmamış çok şanslıyım 😍. Dün gittiğimiz yerlerde 4 sarma, 3 dilim baklava ve 1 dilim şu böreği yedim. Akşam yemeği yemedim. Hâlâ 2 öğün beslenmeye devam. Dün bir de tartıldım 1 kilo daha vermiş görünüyorum 😍. Bugün markete gidebilirsem yeşil çay alacağım kendime.

topik sahibi hu huuuuuuuu
yoğunum canısı zaman ayıramadım buraya
bayramda babaneme gittim... ya bir rahatsızlığı var içime sinmedi eşimle birlikte gel bizde kal seni en iyi doktorlara götüreyim o süreçte seninle ilgilenelim dedik 5-6 gün kadar bizde kalacak onun hazırlıkları , evimize 50 dk uzaklıkta evi ayrıca halamı da alıcam yanımıza babanemle en çok ilgilenen herşeyini bilen kızı , evde eksiklikler vardı onları da tamamladım resmen koşuşturma içindeyim ahsenin anneler günü etkinliği ve mezuniyeti içinde birşeyleri var yeni ödevler eklendi onlar da var bugün yürüyüş bile yapamadım ne yedim onu bile hatırlamıyorum yemek yedim mi ben ya ne yedim acaba :KK70:

yoğunum canısı zaman ayıramadım buraya
bayramda babaneme gittim... ya bir rahatsızlığı var içime sinmedi eşimle birlikte gel bizde kal seni en iyi doktorlara götüreyim o süreçte seninle ilgilenelim dedik 5-6 gün kadar bizde kalacak onun hazırlıkları , evimize 50 dk uzaklıkta evi ayrıca halamı da alıcam yanımıza babanemle en çok ilgilenen herşeyini bilen kızı , evde eksiklikler vardı onları da tamamladım resmen koşuşturma içindeyim ahsenin anneler günü etkinliği ve mezuniyeti içinde birşeyleri var yeni ödevler eklendi onlar da var bugün yürüyüş bile yapamadım ne yedim onu bile hatırlamıyorum yemek yedim mi ben ya ne yedim acaba :KK70:
anladım kolay gelsin kuzum.bakın babanneye hem aile büyüğü hem de sevaptır.bu arada ahsenin öğretmenine gene vakko çanta eşarp neyim almaya kalkmayın da :KK45: :KK53:

anladım kolay gelsin kuzum.bakın babanneye hem aile büyüğü hem de sevaptır.bu arada ahsenin öğretmenine gene vakko çanta eşarp neyim almaya kalkmayın da :KK45: :KK53:
ayy yok valla artık daha da birşey alınmaz öğretmene :KK70:
babanemin bacakları ayakları çok ağrıyor kıyamam yaşlı tabii ondan aslında yapılacak birşey yok ama istiyorum ki içine sinsin hem gelsin kalsın değişiklik olsun ona da hürmet hizmet edeyim ağırlayayım , bana da iyi olur gelirse ahsen de çok seviyor babanemi evde büyük iyi olur :)

Screenshot_20220507_082012.jpg
Screenshot_20220507_081958.jpg
Screenshot_20220425_130218.jpg

nisa anne senin de babannenin de anneler günü kutlu olsunnnnn :KK200: :KK200: :KK200:
ayyy canım benim şimdi gördüm mesajını kusuruma bakma :KK200: :KK200: :KK200:
babaneme de söyledim mesajını o da geçmiş anneler günü kutlu olsun dedi :KK70:
seninkide kutlu olsun allahım evlatlarımızı korusun iyilerle karşılaştırsın ömürleri güzel şansları yolları açık olsun inşallah :KK68:

babanem bizde diye resmen ahsen okula gitmek istemiyor bugün zorla yolladım babaneme burada beni bekle sakın gitme tamam ? deyip durdu resmen gözü evde kaldı ...
yarın izin isteyeyim de öğretmenden gitmesin bari :KK70: ne işleyeceklerse evde ben anlatırım , ahsen odasını yatağını babaneme verdi orada yatmalı rahat etmeliymiş :KK70: halam da babamdan 3 yaş büyük bende yaşlıyım ahsen bana yatak yok mu dedi ,seni de kolumda yatırayım büyük hala diyor allahım ya :KK70: çocuk için şenlik tabii evde kendisini seven eğlenceli insanlar var babamda kaldı sabaha kadar halam babam ben sohbet ettik ,babanem uykudan kalkıp eee artık yeter yatın artık diye bir ara azarladı bizi :KK70:

Selam . Geçmiş anneler gününüzü kutlarım 🥳. Biz de dün akşam döndük evimize. Bu hafta diyetisyenin verdiği diyeti yapamadım. Bugünden itibaren tekrar başlıyorum. Baktım da bu hafta da sıkı bir diyet yazmis bana . Inşallah uyabilirim.

Iyi akşamlar 🖐. Bugün listeme uydum. Bebegimin yemeğinin tadına bakmak dışında listemin dışına çıkmadım 👏👏. Aferin bana . Yarın için kendime başarılar dilerim 🤣🤣

Hepinize selamlar kizlar.Sonunda evimize tam gelebildik bir orda bir burda kalmaktan duzenimiz gitmisti.
Beni acilen sarsıp kendime getirmelisin nisa.Benim gidisat gidisat degil.Motivasyonum gitti.Toparlanmam lazimmm.Yine sabah baslayip aksam bozma döngüsüne girdim 😔😔Napicammmm.Imdaaaattt🤯🤯

X