- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok şükür sonunda düzgün bir video,yemek tarifleri de var :)
bayram ziyaretine hadi antebe gelin :)
yoğunum canısı zaman ayıramadım burayatopik sahibi hu huuuuuuuu
anladım kolay gelsin kuzum.bakın babanneye hem aile büyüğü hem de sevaptır.bu arada ahsenin öğretmenine gene vakko çanta eşarp neyim almaya kalkmayın dayoğunum canısı zaman ayıramadım buraya
bayramda babaneme gittim... ya bir rahatsızlığı var içime sinmedi eşimle birlikte gel bizde kal seni en iyi doktorlara götüreyim o süreçte seninle ilgilenelim dedik 5-6 gün kadar bizde kalacak onun hazırlıkları , evimize 50 dk uzaklıkta evi ayrıca halamı da alıcam yanımıza babanemle en çok ilgilenen herşeyini bilen kızı , evde eksiklikler vardı onları da tamamladım resmen koşuşturma içindeyim ahsenin anneler günü etkinliği ve mezuniyeti içinde birşeyleri var yeni ödevler eklendi onlar da var bugün yürüyüş bile yapamadım ne yedim onu bile hatırlamıyorum yemek yedim mi ben ya ne yedim acaba
ayy yok valla artık daha da birşey alınmaz öğretmeneanladım kolay gelsin kuzum.bakın babanneye hem aile büyüğü hem de sevaptır.bu arada ahsenin öğretmenine gene vakko çanta eşarp neyim almaya kalkmayın da
ayyy canım benim şimdi gördüm mesajını kusuruma bakmanisa anne senin de babannenin de anneler günü kutlu olsunnnnn
canım benim teşekkür ederimAnneler gününüz kutlu olsun kızlar