Sağlıklı beslenirken;

bende tadımlık asla yiyemiyorum o yüzden uzak duruyorum :KK70: yemezsem ölürüm dediğim noktada da sayfamda tarifler varya en sağlıklı halleri tatların muadilleri , onları yapıyorum en azından sağlıklısını yemiş oluyorum yediğime değiyor ve geri yakması toparlaması daha kolay oluyor

siz yemek yemeği sevip nasıl zayıf kalıyorsunuz dediniz ya nasıl kalındığını anlatıyorum valla kalınıyor aslında çok da kolaymış yiyip de zayıf kalmak 4 sene öncesine kadar şahsen kendi adıma konuşayım yemek olarak yediğimi zannettiklerim zehirmiş kendimi komple toksit hale getirmişim asıl şimdi yemenin zevkini alıyorum dolu dolu büyük porsiyonlar yiyorum ki benim az yediğim hiç görülmemiştir :KK70: akşamları yemeği 2 tabak salatayı 2 tabak yerim mutlaka yanında da ne varsa onlardan da yerım herşeyi yerim :KK53:
ama asla ekmek pilav kızartılmış ürün ve şeker tüketmem
günde 2 öğün yerim arada birşey de yemem
ramazandan beri günde tek öğün besleniyorum bir öğünde 3 kişilik rahat yiyorum
Sanirim ben de bundan sonra 2 öğün beslenecegim. Yaklaşık 2 haftadır o şekild e besleniyorum daha rahat gibi. Akşam yemeklerini çocuklar küçük olduğu için önemsiyorum. Beraber yiyoruz çünkü. Olack bu iş biraz da sporla beraber bende zayıflayıp kilo mu sabit tutabileceğim. Inanıyorum 😍

Doğru çok iyi seviyede olmasa da iradeliyim, bi de nisanın da dediği gibi sağlıklı şeyler (nenem rahmetli özlü yemekler derdi) pek kilo aldırmıyor. Sağlıklı yemek çiğ çiğ brokoli kemirmek değil bizim çok güzel yemeklerimiz var aslında, işin özü bence oturup bir menü hazırlamakta bitiyor.

Çok kötü beslendiğim dönemler de oluyor tabi, o zaman da sonraki günler dikkat ederim. Hani öyle manken fiziğim yok ama fena da sayılmam :KK70:

Sizinki doğum sonrası kilo ama, çok normal verirsiniz zamanla buraya da takılırsanız. Sağlıkla büyütün inşallah 🥰
Ben de kilolarımı verip istediğim kiloya düşünce korumaya geçeceğim 🥰.
Çok teşekkür ederim ❤

Sanirim ben de bundan sonra 2 öğün beslenecegim. Yaklaşık 2 haftadır o şekild e besleniyorum daha rahat gibi. Akşam yemeklerini çocuklar küçük olduğu için önemsiyorum. Beraber yiyoruz çünkü. Olack bu iş biraz da sporla beraber bende zayıflayıp kilo mu sabit tutabileceğim. Inanıyorum 😍
Tabikiii yapacağınıza bende inanıyorum 💪 aile sofrası önemli akşam mutlaka ailemle yiyorum ona göre önceki beslenmemi yapıyorum ❤️

Selam gençler kendini genç hissedenler 🖐
Bugün bir çılgınlık yapıp hamile kalınca hurca kaldırdığım kıyafetlerimi çıkarıp denedim. Ve oldular 😱🥳🥳. Çok mutlu oldum. Diyete devam 💪🥳🥳
ayyy maşallah :KK200: çoook sevindim tebrik ederim :KK19:

bugün erhanın doğum günü :KK70: saçımı boyadım cilt ve saç bakımı yaptım tamamen tesadüf denk geldi aslında bayram öncesi de kendime çeki düzen vermiş oldum :KK70: evi de temizledim alışveriş yapmıştım onları yıkadım sildim yerlerine yerleştirdim falan

çok susadım çok... hücrelerim suuuu suuuu diyor resmen 19:25 de okunuyor ha gayret nisa diye telkin ediyorum kendimi
sanki güneşin altında unutulmuş kurumaya yüz tutmuş domates gibiyim

ben sadece mercimek çorbası içtim1 dilim ekmekle.bitki çayı ve kahve bir de.midem yemek kabul etmiyor yiyemiyorum.sıkı grip olmuşummm.yarına toparlanırsam doğru düzgün besleneceğim
canım çok geçmiş olsun :KK43: zor günler geçiriyorsun bu aralar

yok covid değilim teşekkür ederim .vitaminleri zaten normal zamanda da kullanırım.öksürüğüm geçmiyor.faranjit vardı bende o tetikledi galiba.
saman nezlesi,polen gibi şeylere alerjin var mı
ahsende 3 gündür ciğeri çıktı öksürmekten alerjik bronşit doktor demişti mevsim geçişlerinde özellikle rüzgarlı havalarda havayı soluduğu için daha çok krize girer diye... faranjitinde varmış oy :KK43: nasılda içini dağlar her öksürmende

saman nezlesi,polen gibi şeylere alerjin var mı
ahsende 3 gündür ciğeri çıktı öksürmekten alerjik bronşit doktor demişti mevsim geçişlerinde özellikle rüzgarlı havalarda havayı soluduğu için daha çok krize girer diye... faranjitinde varmış oy :KK43: nasılda içini dağlar her öksürmende
evet ara ara azar faranjitim .en kötü tarafı öksürük zaten.ahsen kuzuya da çok geçmiş olsun.bu arada tavsiye ettiğin nascita marka tarağı bugün aldık.daha önce neden almamışım dedim.çocuğun saçları uzun taraması çok zordu.yoluyordum sabahları okula giderken resmen.bu kolayca açtı.artık kendisi de rahatça tarayabilir.kendimede mi alsam ne?

evet ara ara azar faranjitim .en kötü tarafı öksürük zaten.ahsen kuzuya da çok geçmiş olsun.bu arada tavsiye ettiğin nascita marka tarağı bugün aldık.daha önce neden almamışım dedim.çocuğun saçları uzun taraması çok zordu.yoluyordum sabahları okula giderken resmen.bu kolayca açtı.artık kendisi de rahatça tarayabilir.kendimede mi alsam ne?
ben tarağı ahsenle birlikte kullanıyorum sen istiyorsan kendine de ayrı alabilirsin tabii benimde saçlarım uzun ve ince telli ahseninkini 2 hafta önce gögüs hizasında kestim ikimizinde kalçasına kadar uzundu ama onunki daha zor oluyordu yıkarken kuruturken o zamanlar bile o tarak hiç koparmadan tarıyordu bazen uyguna indirime giriyor denk gelirsem stoklarım açıkcası :KK70:

canlar :KK68: hepinize şimdiden iyi bayramlar diliyorum
sizden ricam lütfen kimseye diyetdeyim demeyin lütfen, denedim öyle dediğiniz zaman bayramda diyet olmaz bayramdan sonra devam edersin burada bir araya gelmişiz ölümü gör ye ısrarları başlar gerçekten öyle yapıyorlar
ama her gittiğim yerde ve her ikram edilen şeyden yememi istiyorsanız lütfen ısrar etmeyin tadımlık bakıp bırakıcam midemin bir kapasitesi var bayramlaşmaya geldik yemeye içmeye değil şeklinde konuşursanız veya midem ağrıyor şeklinde net konuşursanız asla ısrar etmeyecekler sizde ısrarlara dayanamadım yedim diyemeyeceksiniz :KK70:

canınızın çektiğinden tadımlık yiyin kendinize eziyet etmeyin ama lütfen cozutmayın gennşşşllerrr :KK70:

sizleri çok seviyorum , hepiniz bayrama daha fit giriyorsunuz bu güzel bir başlangıç umarım güzel ağız tadıyla bayram geçiririz ,allahım bizi daha nice hayırlı bayramlara çıkarsın sağlıkla sıhhatle inşallah

X