- 20 Ocak 2008
- 15.098
- 31.693
Sagolasin canim.Afiyet olsun
2 bardak sirkeli ilik suyumu ictim.
Ekmeksiz kahvalti yapicam.Menemen yapiyorum.
Aksama da pirasa,ayran.
3 litre su birde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagolasin canim.Afiyet olsun
bence 180.nin hakkını vermişsiniz. Bugün de dengelersinizKizlar yedim herseyi geldim valla.Burasi bi cafe aslinda ama ev yemekleri de yapiyor.A dan z ye her sey cok guzeldi ve hepsini yedimbugun bos gunum.Kardiyoyu 40 dk dan 1 saate cikariyorum.Sabah detoks suyu iceyim bari.
evet ben hala yapıyorum onu nasılda tanıyor beniHatunlar ben de 6 aydır bıraktığım sporumla dönüyorum (canım egeme saygımla eldim diyen zeki müren). lilly sabri’den devam, bacak ve basen egzersizi vardı nisa bilir. Hatta nisa hala düzenli yapıyor olabilir onları benim aksime
+2 kg toleransı veririm kendime her zaman, sınıra yaklaştığım an alarm çalmaya başlar şimdi olduğu gibi :)) gerçi bu sefer tartılmadım ama basenden belli baseni inceltmem lazım biraz :))
Darısı başıma inşallah aminzaten tartılmadım ama belli hissediyorum toparlamalıyım diyen insan aşmış bu sistemi düzeni oturtmuş her zaman kontrollü biri demektir
bizim gelmemiz gereken level bu
Mihi sen hiç kilolu oldunmu?senin sağlıklı beslenme hikayeni kaçırmışım ben müsait olduğunda anlatır mısın?nasıl karae verdin, neler yaptın,nasıl bir süreçten geçtinde şu an böyle farkındasın herşeyinHatunlar ben de 6 aydır bıraktığım sporumla dönüyorum (canım egeme saygımla eldim diyen zeki müren). lilly sabri’den devam, bacak ve basen egzersizi vardı nisa bilir. Hatta nisa hala düzenli yapıyor olabilir onları benim aksime
+2 kg toleransı veririm kendime her zaman, sınıra yaklaştığım an alarm çalmaya başlar şimdi olduğu gibi :)) gerçi bu sefer tartılmadım ama basenden belli baseni inceltmem lazım biraz :))
Sen zaten benim levele hayatta düşmezsin de kızları da yönlendirme imam cemaat olayına döner ben şimdiden diyeyim :))zaten tartılmadım ama belli hissediyorum toparlamalıyım diyen insan aşmış bu sistemi düzeni oturtmuş her zaman kontrollü biri demektir
bizim gelmemiz gereken level bu
Yuppim olmadım işin doğrusu en son 10 küsür yıl önce 38 beden olmuştum üni yıllarının beslenme şekli malum :)) uzun yıllardır da 36 bedenim, çoğu kadın gibi basen sorunum var benim de kilo aldım mı orantısız alıyorum, hem o yüzden hem de sağlık sonuçta diye 2-3 kilo aldığım an yediğime içtiğime dikkat etmeye başlarım :))Mihi sen hiç kilolu oldunmu?senin sağlıklı beslenme hikayeni kaçırmışım ben müsait olduğunda anlatır mısın?nasıl karae verdin, neler yaptın,nasıl bir süreçten geçtinde şu an böyle farkındasın herşeyin
İşte bende böyle olmak istiyorum.Ayarı bilmek çok iyiYuppim olmadım işin doğrusu en son 10 küsür yıl önce 38 beden olmuştum üni yıllarının beslenme şekli malum :)) uzun yıllardır da 36 bedenim, çoğu kadın gibi basen sorunum var benim de kilo aldım mı orantısız alıyorum, hem o yüzden hem de sağlık sonuçta diye 2-3 kilo aldığım an yediğime içtiğime dikkat etmeye başlarım :))
aşırı rijit bir beslenme şeklim yok ama kaba hatlarıyla akşam yemek yemem böylece kahvaltıya kadar 16-17 saat koymuş olurum. Ev yemeği yemeye çalışırım mümkün mertebe bi de sebzesiz gün geçirmem pek. Tatlıya çok düşkünüm bırakmak da hiç istemiyorum yani sağlıksız şeyler de var sevdiğim ama ölçülü yerim genel olarak. Yemek yemeyi çok seviyorum, ne merde güzel yapılır hepsini bilirim tüm arkadaşlarım da pisboğazlığımı bilir irlanda’da bile öğrendiler ecnebiler zevk için yiyen benim gibilerin ölçülü gitmesi gerekiyor işte. Böyle yani benim durumlar.
Ben ayarı burada nisanın konusunda oturttum yuppim, 2018de yeni açmıştı konuyu nisa günlük gibi yediklerini tariflerini yazıyordu, o tarifler çok işimi gördü sağolsun. Yani kilo verelim diyoruz ama şimdiye kadarki yediklerimizin yerine ne koyacağız onun çok üstünde durmuyoruz. E genelimiz de mutfakta harikalar yaratan tipler değiliz şimdi avokadolu tost kinoalı puding yeşillik suyu zamazingoları da bana uymaz, zaten plazadan kaçıp sanayiye gitmişim. Anam babam türk usulü beslenmeyi seviyorum o yüzden nisanın tarifleri güzel doyurucu, bi de çeşit de çoktu seç beğen yap. Öyle öyle öğreniliyor zaten başka yemekler de.İşte bende böyle olmak istiyorum.Ayarı bilmek çok iyi
allahım şuan nasıl mutluyum biliyor musunBi de akşam yemeğini kaldırıp iki öğüne indim o da çok önemli, doğru düzgün yemekleri bol bol yiyince acıkmıyorsun zaten
Bu kadar yemek yemeyi sevipte 36 beden olmak nasil oluyor . Çok irademiziniz demek kiYuppim olmadım işin doğrusu en son 10 küsür yıl önce 38 beden olmuştum üni yıllarının beslenme şekli malum :)) uzun yıllardır da 36 bedenim, çoğu kadın gibi basen sorunum var benim de kilo aldım mı orantısız alıyorum, hem o yüzden hem de sağlık sonuçta diye 2-3 kilo aldığım an yediğime içtiğime dikkat etmeye başlarım :))
aşırı rijit bir beslenme şeklim yok ama kaba hatlarıyla akşam yemek yemem böylece kahvaltıya kadar 16-17 saat koymuş olurum. Ev yemeği yemeye çalışırım mümkün mertebe bi de sebzesiz gün geçirmem pek. Tatlıya çok düşkünüm bırakmak da hiç istemiyorum yani sağlıksız şeyler de var sevdiğim ama ölçülü yerim genel olarak. Yemek yemeyi çok seviyorum, ne merde güzel yapılır hepsini bilirim tüm arkadaşlarım da pisboğazlığımı bilir irlanda’da bile öğrendiler ecnebiler zevk için yiyen benim gibilerin ölçülü gitmesi gerekiyor işte. Böyle yani benim durumlar.
sağlıklı seçenekleri yiyerek oluyor :)Bu kadar yemek yemeyi sevipte 36 beden olmak nasil oluyor . Çok irademiziniz demek ki
Ben tadımlık asla yiyemiyorum . Benim suanki kilo sorunum doğum kaynaklı. Salatasız sofraya oturmam. Sebze mutlaka pişiririm haftada 2 gün. Pilâv, makarna her gün yapmam. Belli yemeklerin yanına yaparim ya da çocuklar isterse. Yemeğin yanında biseyler 8cmeyi sevmiyorum. Süt ürünlerinden pek hoşlanmıyorum. Yoğurt, ayran pek tüketmem. Yoğurdu daha çok salata gibi tüketirim içine sebze koyarak. Hamur işi çocuklar için yapıyorum kendim yememeye calisiyorum. Tatlı arada sırada güzel olursa yerim. Pastane 8si tatlıları sevmem. Çikolata sevmem, abur cubur sevmem. Bu düzende tek eksiğimin spor oldugunu dusunuyorum. Hava guzellesti cikip yuruyorum bebegimle.sağlıklı seçenekleri yiyerek oluyor :)
yemek kilo aldırmaz ama pilav ekmek meyve abur cubur hamur işi aldırır
ben ilk doktora gittiğimde kilo vermek için yemek yiyeceksin sen yemek yemiyorsun dedi gerçekten bu o kadar doğru ki
2 tabak salata yanında 1 büyük tabak dolusu türlü yanında ayran için mesela
o kadar aşırı doyarsınız ki ama bunu yiyip kilo almanız imkansız olur :) onun gibi...
arada atıştırma kaçamak yapmazsanız veya kaçamağı haftada 1 sadece tadımlık yaparsanız ömür boyuda korursunuz
bende tadımlık asla yiyemiyorum o yüzden uzak duruyorum yemezsem ölürüm dediğim noktada da sayfamda tarifler varya en sağlıklı halleri tatların muadilleri , onları yapıyorum en azından sağlıklısını yemiş oluyorum yediğime değiyor ve geri yakması toparlaması daha kolay oluyorBen tadımlık asla yiyemiyorum . Benim suanki kilo sorunum doğum kaynaklı. Salatasız sofraya oturmam. Sebze mutlaka pişiririm haftada 2 gün. Pilâv, makarna her gün yapmam. Belli yemeklerin yanına yaparim ya da çocuklar isterse. Yemeğin yanında biseyler 8cmeyi sevmiyorum. Süt ürünlerinden pek hoşlanmıyorum. Yoğurt, ayran pek tüketmem. Yoğurdu daha çok salata gibi tüketirim içine sebze koyarak. Hamur işi çocuklar için yapıyorum kendim yememeye calisiyorum. Tatlı arada sırada güzel olursa yerim. Pastane 8si tatlıları sevmem. Çikolata sevmem, abur cubur sevmem. Bu düzende tek eksiğimin spor oldugunu dusunuyorum. Hava guzellesti cikip yuruyorum bebegimle.
Doğru çok iyi seviyede olmasa da iradeliyim, bi de nisanın da dediği gibi sağlıklı şeyler (nenem rahmetli özlü yemekler derdi) pek kilo aldırmıyor. Sağlıklı yemek çiğ çiğ brokoli kemirmek değil bizim çok güzel yemeklerimiz var aslında, işin özü bence oturup bir menü hazırlamakta bitiyor.Bu kadar yemek yemeyi sevipte 36 beden olmak nasil oluyor . Çok irademiziniz demek ki