Sanirim ben de bundan sonra 2 öğün beslenecegim. Yaklaşık 2 haftadır o şekild e besleniyorum daha rahat gibi. Akşam yemeklerini çocuklar küçük olduğu için önemsiyorum. Beraber yiyoruz çünkü. Olack bu iş biraz da sporla beraber bende zayıflayıp kilo mu sabit tutabileceğim. Inanıyorumbende tadımlık asla yiyemiyorum o yüzden uzak duruyorumyemezsem ölürüm dediğim noktada da sayfamda tarifler varya en sağlıklı halleri tatların muadilleri , onları yapıyorum en azından sağlıklısını yemiş oluyorum yediğime değiyor ve geri yakması toparlaması daha kolay oluyor
siz yemek yemeği sevip nasıl zayıf kalıyorsunuz dediniz ya nasıl kalındığını anlatıyorum valla kalınıyor aslında çok da kolaymış yiyip de zayıf kalmak 4 sene öncesine kadar şahsen kendi adıma konuşayım yemek olarak yediğimi zannettiklerim zehirmiş kendimi komple toksit hale getirmişim asıl şimdi yemenin zevkini alıyorum dolu dolu büyük porsiyonlar yiyorum ki benim az yediğim hiç görülmemiştirakşamları yemeği 2 tabak salatayı 2 tabak yerim mutlaka yanında da ne varsa onlardan da yerım herşeyi yerim
ama asla ekmek pilav kızartılmış ürün ve şeker tüketmem
günde 2 öğün yerim arada birşey de yemem
ramazandan beri günde tek öğün besleniyorum bir öğünde 3 kişilik rahat yiyorum
Ben de kilolarımı verip istediğim kiloya düşünce korumaya geçeceğimDoğru çok iyi seviyede olmasa da iradeliyim, bi de nisanın da dediği gibi sağlıklı şeyler (nenem rahmetli özlü yemekler derdi) pek kilo aldırmıyor. Sağlıklı yemek çiğ çiğ brokoli kemirmek değil bizim çok güzel yemeklerimiz var aslında, işin özü bence oturup bir menü hazırlamakta bitiyor.
Çok kötü beslendiğim dönemler de oluyor tabi, o zaman da sonraki günler dikkat ederim. Hani öyle manken fiziğim yok ama fena da sayılmam
Sizinki doğum sonrası kilo ama, çok normal verirsiniz zamanla buraya da takılırsanız. Sağlıkla büyütün inşallah
Tabikiii yapacağınıza bende inanıyorumSanirim ben de bundan sonra 2 öğün beslenecegim. Yaklaşık 2 haftadır o şekild e besleniyorum daha rahat gibi. Akşam yemeklerini çocuklar küçük olduğu için önemsiyorum. Beraber yiyoruz çünkü. Olack bu iş biraz da sporla beraber bende zayıflayıp kilo mu sabit tutabileceğim. Inanıyorum
ayyy maşallahSelam gençler kendini genç hissedenler 🖐
Bugün bir çılgınlık yapıp hamile kalınca hurca kaldırdığım kıyafetlerimi çıkarıp denedim. Ve oldular. Çok mutlu oldum. Diyete devam
Teşekkür ederimayyy maşallahçoook sevindim tebrik ederim
canım çok geçmiş olsunben sadece mercimek çorbası içtim1 dilim ekmekle.bitki çayı ve kahve bir de.midem yemek kabul etmiyor yiyemiyorum.sıkı grip olmuşummm.yarına toparlanırsam doğru düzgün besleneceğim
devamlı öksürüyorum.başım da ağrıyor bu sebepten.ciğerlerim de yoruldu.bu gece bari düzelsemcanım çok geçmiş olsunzor günler geçiriyorsun bu aralar
Çok geçmiş olsun. Covid olabilirsiniz. Bol c ve d vit. Almaya çalışındevamlı öksürüyorum.başım da ağrıyor bu sebepten.ciğerlerim de yoruldu.bu gece bari düzelsem
yok covid değilim teşekkür ederim .vitaminleri zaten normal zamanda da kullanırım.öksürüğüm geçmiyor.faranjit vardı bende o tetikledi galiba.Çok geçmiş olsun. Covid olabilirsiniz. Bol c ve d vit. Almaya çalışın
saman nezlesi,polen gibi şeylere alerjin var mıyok covid değilim teşekkür ederim .vitaminleri zaten normal zamanda da kullanırım.öksürüğüm geçmiyor.faranjit vardı bende o tetikledi galiba.
evet ara ara azar faranjitim .en kötü tarafı öksürük zaten.ahsen kuzuya da çok geçmiş olsun.bu arada tavsiye ettiğin nascita marka tarağı bugün aldık.daha önce neden almamışım dedim.çocuğun saçları uzun taraması çok zordu.yoluyordum sabahları okula giderken resmen.bu kolayca açtı.artık kendisi de rahatça tarayabilir.kendimede mi alsam ne?saman nezlesi,polen gibi şeylere alerjin var mı
ahsende 3 gündür ciğeri çıktı öksürmekten alerjik bronşit doktor demişti mevsim geçişlerinde özellikle rüzgarlı havalarda havayı soluduğu için daha çok krize girer diye... faranjitinde varmış oynasılda içini dağlar her öksürmende
ben tarağı ahsenle birlikte kullanıyorum sen istiyorsan kendine de ayrı alabilirsin tabii benimde saçlarım uzun ve ince telli ahseninkini 2 hafta önce gögüs hizasında kestim ikimizinde kalçasına kadar uzundu ama onunki daha zor oluyordu yıkarken kuruturken o zamanlar bile o tarak hiç koparmadan tarıyordu bazen uyguna indirime giriyor denk gelirsem stoklarım açıkcasıevet ara ara azar faranjitim .en kötü tarafı öksürük zaten.ahsen kuzuya da çok geçmiş olsun.bu arada tavsiye ettiğin nascita marka tarağı bugün aldık.daha önce neden almamışım dedim.çocuğun saçları uzun taraması çok zordu.yoluyordum sabahları okula giderken resmen.bu kolayca açtı.artık kendisi de rahatça tarayabilir.kendimede mi alsam ne?
herkese iyi bayramlar.ben hala çok hastayım toparlayamadım.öksürmekten içim dışıma çıktı.valla 2 kilo vermişim neredeyse yemek yiyemediğimden.Şimdiden herkese iyi bayramlar diliyorum. Yemeyin baklava, börek, sarma