- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
Hadi yaaBakalım olursam nasil olacak meraktayım bende. Hiç 34 beden olmadım
Üniversitede bir ara 36 beden olmuştum. En büyük rekorum oHadi yaabende eskiden yani gençken öyleydin o yüzden istiyorsun sanmıştım.hadi dene bakalım.ben çocukken bile olamadım 34 bedenn
ben hamile kalana dek hep 34 36 bedendim 45 kilo falandım.30 yaş öncesi gayet yakışıyor ama 30 üstü ben hülya avşar gibi biraz dolgun kadınları beğeniyorum.Üniversitede bir ara 36 beden olmuştum. En büyük rekorum o. Eşimle de o zaman tanışmıştık. Aslında hamilelik ve emzirme dönemlerim dışında hep 38 beden bir insanım. Vücudum genişlemiş ve alt karnım çok var. Onlardan kurtulsam süper olacak.
Tuba büyüküstün ve Beren saatin bikinili videolarını görmüştüm, magazinde çıktıklarında ikisininde kaburgaları sayılıyordu bence hoş görünmüyordu.Ki kamera olduğundan fazla gösterir gerçek halleri bir deri bir kemik modundadır.Tabi güzellik algısı kişiye göre değişen bişey.Bana göre güzel görünmeyen sana göre hoş olabilir. ben kaburga kemiğini saydığım bir görüntüyü hoş ve sağlıklı bulmuyorumtuğba büyüküstün,beren saat falan 34 beden giyiniyor bu aradagözünüzde 34 beden denince kağıt bebekler geliyorsa onlar yok beden 34 bedenin altı yazık pamuk falan yutuyorlar öyle besleniyorlar onlar ondan çelimsiz oluyorlar
resmini çektim teşekkürler.henüz bitmedi yves rocherden aldığımm.netten de tarihi eskidir belki diye almaktan çekindim.C ceycey0406 sana bahsettiğim güneş kremi varya la roche kadar yağsız değil, bu zamana kadar kullandığım en yağsız la roche olarak netliyorumevet bu heliocera da güzel ,ten rengini eşitliyor zaten leke karşıtı ve yağlı ciltlere uygun diyor jel kıvamlı oluşu da bunu doğruluyor fakat sürdükten 2 saat sonra t bölgemde parlama oldu...
la roche de zamp gibi kalıyordu birşey olmuyordu
evet alınır mı tabiki alınır yine alırım sevdim dokusunu ama en kuru his hangisinde dersen la roche...
yine de dene istersen zaten çabuk bitiyor güneş kremleri
Puan verecek olursam en kuru his la roche gel cream sarı renkli olan, sonra la roche turuncu olan en son heliocare derim Eki Görüntüle 3056459
Makyaj yapana çok güzel makyaj bazı olur heliocare
şükür kavuşturuna aypareeeeBen geldim
Yiy8n tabi 180 tl yenmez miKizlarrr iyi aksamlar hepinize
Bugun yazamadim simdi firsat buluyorum.Okulda bayan hocalarla iftar yemegine gidiyorum.Menuyu bilmiyorum ama 180 tele oldugunu biliyorum sadeceyani pilav disinda her seyi yicem.
En son cocukken falan 34 bedendim herhaldeOoo yaşta varmışbence 34 beden çok sağlıklı durmuyor, hani çabasız 34 beden olanlara lafım yok ama 34 beden olmak içinde zorlamak çok mantıklı gelmiyor.Tabi sen öyle istiyorsan öyle olsun
Yok atmayalim da spor yap azcikAtın beni gruptan
Başım çatlıyor şuan . Ağır geldi yediklerimYok atmayalim da spor yap azcik
Afiyet olsunKizlar yedim herseyi geldim valla.Burasi bi cafe aslinda ama ev yemekleri de yapiyor.A dan z ye her sey cok guzeldi ve hepsini yedimbugun bos gunum.Kardiyoyu 40 dk dan 1 saate cikariyorum.Sabah detoks suyu iceyim bari.