Sağlıklı beslenirken;

Hadi yaa 😂 bende eskiden yani gençken öyleydin o yüzden istiyorsun sanmıştım.hadi dene bakalım.ben çocukken bile olamadım 34 bedenn :KK70:
Üniversitede bir ara 36 beden olmuştum. En büyük rekorum o 🤣🤣. Eşimle de o zaman tanışmıştık. Aslında hamilelik ve emzirme dönemlerim dışında hep 38 beden bir insanım. Vücudum genişlemiş ve alt karnım çok var. Onlardan kurtulsam süper olacak.

Üniversitede bir ara 36 beden olmuştum. En büyük rekorum o 🤣🤣. Eşimle de o zaman tanışmıştık. Aslında hamilelik ve emzirme dönemlerim dışında hep 38 beden bir insanım. Vücudum genişlemiş ve alt karnım çok var. Onlardan kurtulsam süper olacak.
ben hamile kalana dek hep 34 36 bedendim 45 kilo falandım.30 yaş öncesi gayet yakışıyor ama 30 üstü ben hülya avşar gibi biraz dolgun kadınları beğeniyorum.

tuğba büyüküstün,beren saat falan 34 beden giyiniyor bu arada :KK70: gözünüzde 34 beden denince kağıt bebekler geliyorsa onlar yok beden 34 bedenin altı yazık pamuk falan yutuyorlar öyle besleniyorlar onlar ondan çelimsiz oluyorlar
Tuba büyüküstün ve Beren saatin bikinili videolarını görmüştüm, magazinde çıktıklarında ikisininde kaburgaları sayılıyordu bence hoş görünmüyordu.Ki kamera olduğundan fazla gösterir gerçek halleri bir deri bir kemik modundadır.Tabi güzellik algısı kişiye göre değişen bişey.Bana göre güzel görünmeyen sana göre hoş olabilir. ben kaburga kemiğini saydığım bir görüntüyü hoş ve sağlıklı bulmuyorum

C ceycey0406 sana bahsettiğim güneş kremi varya la roche kadar yağsız değil, bu zamana kadar kullandığım en yağsız la roche olarak netliyorum :KK70: evet bu heliocera da güzel ,ten rengini eşitliyor zaten leke karşıtı ve yağlı ciltlere uygun diyor jel kıvamlı oluşu da bunu doğruluyor fakat sürdükten 2 saat sonra t bölgemde parlama oldu...
la roche de zamp gibi kalıyordu birşey olmuyordu🤩
evet alınır mı tabiki alınır yine alırım sevdim dokusunu ama en kuru his hangisinde dersen la roche...
yine de dene istersen zaten çabuk bitiyor güneş kremleri

Puan verecek olursam en kuru his la roche gel cream sarı renkli olan, sonra la roche turuncu olan en son heliocare derim
IMG_20220427_092717.jpg

Makyaj yapana çok güzel makyaj bazı olur heliocare

Elim değmişken yağlı, hassas, akneye meyilli, gözenekli ciltler için içeriği güzel en uygun fiyatlı cilt bakım ürünlerini de göstereyim faydalanmak isteyen olursa....
1.adım yıkama yağı, yağ bazlı temizleyicinin mantığı yağ yağı sökerden gelir 👌hiçbir güneş kremini ve ağır fondoteni normal yıkama jeli tek başına arındıramaz, aslında hep missha hemish kullanıyordum amaa fiyatı anormal arttığı için bunları kullanmaya başladım IMG_20220427_093542.jpg IMG_20220427_093559_BURST002.jpg clinique hemish muadili, sberian daha önce de kullanmış memnun kalmıştım yeniden tekrar dün aldım,
2.adım yıkama jeli nip+fab ve celenesin içerikleri gerçekten çok güzel ve ph uygun
Yağlı ve akneye meyilli ciltler salisilik asiti çok sever IMG_20220427_093659.jpg
Cilt durumuma, makyaj yaptıysam veya cilt bakımı yaptıysam ona göre yıkama jeli seçiyorum, 3.adım Tonik veya serum ben bazen Tonik bazen serum uyguluyorum cildim neye ihtiyaç duyuyorsa svr niacinemade içeriyor o dünyanın en harika içeriklerine biri 💪 IMG_20220427_093726.jpg IMG_20220427_093758.jpg

Bazen kışın hassaslaşırsa ve çene bölgem pullaşırsa ki bu çoook nadirdir bir yağlı ciltli olarak, sivilce yapmayan tek jel formda krem bu, bunu kullanıyorum IMG_20220427_093825.jpg
Haftada 1 kil maskesi yapıyorum fiddy metodu ile, bunu kullanıyorum asla kurutmuyor germiyor içeriği güzel IMG_20220427_093834.jpg
Göz altımızda sorun yoksa amaç sadece nemlendirmekse bu çok iyi IMG_20220427_093813.jpg
Yani memnun kaldığım ürünler bunlar IMG_20220427_093941.jpg

C ceycey0406 sana bahsettiğim güneş kremi varya la roche kadar yağsız değil, bu zamana kadar kullandığım en yağsız la roche olarak netliyorum :KK70: evet bu heliocera da güzel ,ten rengini eşitliyor zaten leke karşıtı ve yağlı ciltlere uygun diyor jel kıvamlı oluşu da bunu doğruluyor fakat sürdükten 2 saat sonra t bölgemde parlama oldu...
la roche de zamp gibi kalıyordu birşey olmuyordu🤩
evet alınır mı tabiki alınır yine alırım sevdim dokusunu ama en kuru his hangisinde dersen la roche...
yine de dene istersen zaten çabuk bitiyor güneş kremleri

Puan verecek olursam en kuru his la roche gel cream sarı renkli olan, sonra la roche turuncu olan en son heliocare derim Eki Görüntüle 3056459
Makyaj yapana çok güzel makyaj bazı olur heliocare
resmini çektim teşekkürler.henüz bitmedi yves rocherden aldığımm.netten de tarihi eskidir belki diye almaktan çekindim.

Kizlarrr iyi aksamlar hepinize
Bugun yazamadim simdi firsat buluyorum.Okulda bayan hocalarla iftar yemegine gidiyorum.Menuyu bilmiyorum ama 180 tele oldugunu biliyorum sadece🤣 yani pilav disinda her seyi yicem.🤣
Yiy8n tabi 180 tl yenmez mi🤣🤣 . Bence pilavı da yiyin . Bir günden bişey olmaz 🤣🤣

X