beslenme programlarını aslında proflar yapmalı bak benimki profdu hiç beni yormadan en baştan tak tak tak sistemi anlattı sistemi oturttum kurtuldumCok etkilenmistim bu video serisinden.Birkac tane daha var.Ne kadar guzel anlatmis.
sen bayaaaaa hit cardio yüksek yoğunluklu yapıyorsunSitenin fitness salonu var ve bu istasyondan var 4 tane de yuruyus bandi,pilates toplari ve dumbell 7/24 serbest.Acaba yaptigim sporu mu degismeliyim.Kardiyoya vucut alisti mi nedir
sabahları eliptik bisiklete bari binmem lazım yarım saat.her gün erteliyorum.yarından itibaren başlayayımm.akşam da site çevresinde yürürüm bir yarım saat tempolu.uzağa gidemem köpüşler var yerler beniiisen bayaaaaa hit cardio yüksek yoğunluklu yapıyorsun
yağ azalırken aynı oranda kaslarında artıyor o yüzden tartıda değişiklik görmüyorsun ama doğru yolda olduğunu çevrendekilerin nasıl incelmişsin demesinden anla
diyet kilo değiştirir spor vücut değiştirir
ve hep aynı şeyleri yapmamalısın hergün asla spor yapma kaslar 24 ile 48 saatde dinlenir sürekli yaparsan daha çok kasları inceltirsin unutma ...
birgün yürürsün 2 gün durur sonra hit yaparsın 2 gün durur bölgesel çalışırsınhaftada 2 yeter aslında...
normalde spordan sonra 40 dk içinde proteinde almalısın yapı taşlar parçalanıyor bağları oluşturmak için ama senin durumundan dolayı almaman lazım o yüzden sen yoğun spor zaten yapmamalısın sana tempolu yürüyüş harika olur az gelmez merak etmeSitenin fitness salonu var ve bu istasyondan var 4 tane de yuruyus bandi,pilates toplari ve dumbell 7/24 serbest.Acaba yaptigim sporu mu degismeliyim.Kardiyoya vucut alisti mi nedir
o bisiklet harika birşey iyiki var 10 dk onda yapsan 20 dk yürüsen yine yeter inan ki maksat kasları uyarmaksabahları eliptik bisiklete bari binmem lazım yarım saat.her gün erteliyorum.yarından itibaren başlayayımm.akşam da site çevresinde yürürüm bir yarım saat tempolu.uzağa gidemem köpüşler var yerler beniiispor olmadığından hayatımda yavaş kilo veriyorum etlerim de sıkılaşmıyor
sana bir cinsliğimden bahsedeyim de gül.ben koşu ayakkabıları aldım şık şık ama koşuda giymeye kıyamıyorum eskirler diye.sadece avm de giyiyorum iyi mi?bak bu da bir itiraftır.spor taytlarım üstlerim de yepyeni duruyor yıllardır.onlara da kıyamıyorum.neredeyse pijamayla spor yapacağımnormalde spordan sonra 40 dk içinde proteinde almalısın yapı taşlar parçalanıyor bağları oluşturmak için ama senin durumundan dolayı almaman lazım o yüzden sen yoğun spor zaten yapmamalısın sana tempolu yürüyüş harika olur az gelmez merak etme
neden tempolu dediğimi biliyorsun arada nabız yükselmeli ki en çok yüksek nabız ve nefesle yağlar atılır
kaldırıma çıkar arada seker biraz hızlanır sonra yavaşlaşlarsın yürürken bu en en en güzel egzersiz
normalde spordan sonra 40 dk içinde proteinde almalısın yapı taşlar parçalanıyor bağları oluşturmak için ama senin durumundan dolayı almaman lazım o yüzden sen yoğun spor zaten yapmamalısın sana tempolu yürüyüş harika olur az gelmez merak etme
neden tempolu dediğimi biliyorsun arada nabız yükselmeli ki en çok yüksek nabız ve nefesle yağlar atılır
kaldırıma çıkar arada seker biraz hızlanır sonra yavaşlaşlarsın yürürken bu en en en güzel egzersiz
ben yalın ayak spor yapıyorum koşu bandımda da yalın ayak koşuyorum en iyisi yalın ayak aslındasana bir cinsliğimden bahsedeyim de gül.ben koşu ayakkabıları aldım şık şık ama koşuda giymeye kıyamıyorum eskirler diye.sadece avm de giyiyorum iyi mi?bak bu da bir itiraftır.spor taytlarım üstlerim de yepyeni duruyor yıllardır.onlara da kıyamıyorum.neredeyse pijamayla spor yapacağım
asansör kullanmamak ,bir yere giderken biraz uzakta inip yürüyerek gitmek bunlarda egzersiz salt xx dk spora vakit ayırmana da gerek yok hiç sıkıntı etme bunuAslinda hafif tempolu yuruyusu okadar cok seviyo ve yapmak istiyorum ki ama vakitsizlikten tek spor imkanim h.ici 2-3bucuk arasi o da evdeyken.protein hakkimi sebze yemeklerini kiymali yapiyorum oglanlara ben de onlarin yemeginden yiyoeum ordan aliyorum.Bir de sabahlari yumurta bazen ard arda gün bazen de gün aşırı.Keske sabah firsatim olsa ki kahvalti oncesi spor yapip yumurtami yiyeyim ama malesef.
ayakkabısız ayağımı keser yapamam ben.ayak derim çok ince hemen su toplar.eliptik için de ayrı ayakkabım var.komşu teyze çorapla yürüyeyim demiş kaydı düştü heryeri mosmordu.ona da ayakkabı aldı kızıben yalın ayak spor yapıyorum koşu bandımda da yalın ayak koşuyorum en iyisi yalın ayak aslında
bu arada bende itiraf edeyim hevesle ilk spora başlarken aldığım spor ayakkabım kenarda duruyorahsen geçen gün anne banamı saklıyorsun büyüyünce ben mi giyicem dedi bu gidişle öyle olacak
çorapla evde de yürüyebilene helal olsun bırak sporuayakkabısız ayağımı keser yapamam ben.ayak derim çok ince hemen su toplar.eliptik için de ayrı ayakkabım var.komşu teyze çorapla yürüyeyim demiş kaydı düştü heryeri mosmordu.ona da ayakkabı aldı kızı
sen bayaaaaa hit cardio yüksek yoğunluklu yapıyorsun
yağ azalırken aynı oranda kaslarında artıyor o yüzden tartıda değişiklik görmüyorsun ama doğru yolda olduğunu çevrendekilerin nasıl incelmişsin demesinden anla
diyet kilo değiştirir spor vücut değiştirir
ve hep aynı şeyleri yapmamalısın hergün asla spor yapma kaslar 24 ile 48 saatde dinlenir sürekli yaparsan daha çok kasları inceltirsin unutma ...
birgün yürürsün 2 gün durur sonra hit yaparsın 2 gün durur bölgesel çalışırsınhaftada 2 yeter aslında...
75 kiloyken kalcalarimi, belimi daha fazla saran bilek boy kumas pantolon su anda cok daha bol oluyo ki daha gobegim duruyor. Haftada 3 yapiyorum.4.yarim kaliyo cogu zaman.Aslinda bir program var.3 gun kardiyo 3 gun bolgesel ama bolgesel yaparken aşiiiiriii aşiiriiii sıkılıyorum yarıda bırakıveriyorum3 gun kardiyo &yuruyus ce 2 gün de bolgesel yapma dusuncesıni kafamda oturtayim.Yaparim elbet
yürüyerek spor yapıyorsun işteBende spor yapmıyorum henüz kızlar,ama öğle araları 20-30 dk yürüyorum.hem güneşten faydalanayım dedim,hem gün içinde sürekli oturuyorum akşam iftar öncesi yada sonrası yürüyemiyorum.ramazandan sonra akşam yürüyüşlerine de başlarım diyorum.
jean 27 beden aldım.giydim düğmeler kapanmıyor fermuarı çeksem de.yatağa uzanıp zorladım girdim içine ama ne fayda bu seferde çok sıkınca göbek pörtledi.acilen bu pantolonun yakışacağı hale gelmem lazımmmmkıyametin kopmasına sebep olan söylediğim şey buydu işte daha zayıfken daha şişman olunabilir yağdan kaybetmişsiiinnn çok çok çok mutlu oldum buna biliyor musun baj her 1 kiloda senden çıkanlar bu düşünseneEki Görüntüle 3055520 bak bende burada profil resmimde evlenirken 65 kiloydum şuan 64 kiloyum ama arada 10 kilo var gibi o zamanki elbiseler çok büyük geliyor, işte bu yaptığın çok büyük başarı olmadı gereken ve en sağlıklısı çok sevindim ayy maşallah sana
akın saattci isimli milli madalyalı bir hoca var hem ünvlerde hali hazırda ders veriyor hem milli sporcu yetiştiriyor hocalar yetiştiriyor o evde egzersizler ayakkabısız yapılmalı diyor bilimsel bir nedenini açıkladı tam yere basmalıymış ama tabii ben eğitimini anlamadığım için açıklayamadım şimdi ama özel durumlar hariç tabiki... topuk dikenine rağmen spor yapıyorsun elini öpüp başıma koyarım bırak ayakkabı kurcalamayıAyakkabisiz mii? Gerci videolarda cogu sporcu da ayakkabisiz yapiyor antremanlari ³ama sol ayagimda nurtopu gibi bir topuk dikeni varevin icinde su hemsirelerin giydigi koca sabo terliklerle yuruyorum tabani kalin ve yumusak diye.Iyi geliyor şukur evde terlikle dolasmak.
gelirsiinn o istediğin hale sıkıntı etme zaten o stres varya o da yağlandırıyor haberin olsunjean 27 beden aldım.giydim düğmeler kapanmıyor fermuarı çeksem de.yatağa uzanıp zorladım girdim içine ama ne fayda bu seferde çok sıkınca göbek pörtledi.acilen bu pantolonun yakışacağı hale gelmem lazımmmm