Sağlıklı beslenirken;

berbat bir şey topuk dikeni.pandemi öncesi ben de olmuştu.sabah yatakdan kalkınca basamıyordum bile.düzelene kadar ne çekmiştimmm

Mihail Zoscenko ihtiyacın yok ama biz kilolular buradayızz.inat ettik zayıflayacağız
kendisi sağlıklı ve kaçamak yapsa da dengeli beslenen biri olduğu için güzel bir örnek de olabilir...
kendisiyle ilk tanıştığımız sıralar ben ne çirkeftim bilmiyorsunuz mihail ,nobahari,samsoon ,aypare falan en ufak kaçamak yaptıklarında kalp krizi inme ne ararsanız oluyordu bende sessiz kaldıklarında anlıyordum yine kim günah işledi çabuk dökülün diyordum ne günlerdi ya...

ben her gün 1 tane mocha içiyorum hala itiraf edeyim o zaman ama yanında kurabiye çikolata falan yemiyorum

ben her gün 1 tane mocha içiyorum hala itiraf edeyim o zaman ama yanında kurabiye çikolata falan yemiyorum
sen 1 kahvem var sadece dedin ya o kadarı da olur , zebanide değilim canım ha onun yerine tabiiki filtre içsen daha iyi olur yağ yakar,senin içtiğin yağ yapar işini daha yavaşlatır ama ölümcül mesele mi tabii ki değil sıkıntı yok

buzlukta bezelyeler vardı.yemeğini yapsam yiyen olmuyor .bende azıcık suda biraz haşladım tüm suyu çekti.soğuttum.sarımsaklı yoğurt yaptım karıştırdım yedim akşam yemeği olarak.2 tane sarma 1 kepçe de çorba içtim .ziyan olmadı bezelyelerimmm

kahve makinesi aldım heveslendim ama cıkss içemiyorummm.sevemedimm.kaldırdım makineyiii.türk kahvesini herkes çok seviyor ben onu da içemiyorum mesela sütlü şekerli olmazsa

bazen salataya da katıyorum ben renkli arada şeker tadı veren birşey oluyor değişikli türlü yaptığımda da katıyorum yoğurtla iyi yapmıssın bazı şeyleri yoğurtla yemek lazım bezelyede onlardan biri vereceği zararı yoğurt azaltıyor

kahve makinesi aldım heveslendim ama cıkss içemiyorummm.sevemedimm.kaldırdım makineyiii.türk kahvesini herkes çok seviyor ben onu da içemiyorum mesela sütlü şekerli olmazsa
damak tadı meselesi tabii olabilir aslında o zaman sen pek kahveci sayılmazsın kahvenin tadı türk ve filtrede baskın oluyor şekersizde , sen ılık ılık aramotik tat severcisin

ben her gün sarımsaklı yoğurt yerim akşamları.bulgur pilavına katarım pirinç pilavına katarım sarmanın üstüne eklerim cacık yaparım .sebze sotelerim üstüne döker yerim

ben her gün sarımsaklı yoğurt yerim akşamları.bulgur pilavına katarım pirinç pilavına katarım sarmanın üstüne eklerim cacık yaparım .sebze sotelerim üstüne döker yerim
çok iyiiiiiiii bende çok severim hergün mutlaka tüketirim çok faydalı

damak tadı meselesi tabii olabilir aslında o zaman sen pek kahveci sayılmazsın kahvenin tadı türk ve filtrede baskın oluyor şekersizde , sen ılık ılık aramotik tat severcisin
evet öyle.ama mesela cola da içmem 5 ayda 1 belki.kıza öğretmeni zararlarını anlatmış.içmiyordu artık hiç istemez.wc temizliyorum ben onla demiş

evet öyle.ama mesela cola da içmem 5 ayda 1 belki.kıza öğretmeni zararlarını anlatmış.içmiyordu artık hiç istemez.wc temizliyorum ben onla demiş
en güzeli
ahsende bilmiyor ahsen garibim zaten markete girdiğimizde ayyy insanlar bunları nasıl yiyor zararlı zararlı anneee neden yasaklanmıyor nasıl satılıyor polisler neden yakalamıyor diyor kıyamam umarım böyle devam eder

çocuğu da zehirlemişsinnnnnn. size uygun bir damat şimdilerden yetiştirin bariiii varsa etraf da bir çocuk

Aynı ben zaten ayarlı yesem kg olmayacak. Cidden normal kilodaki arkadaşlarım,yıllardır hep öyle olanlara bakıyorum mesela bir paket bisküvi almışsa 2 tane yeyip durabilenler.oysa ben o paket bitmeden uyuyamam birde açlık nasıl birşey ,doymak nasıl birşey bilmiyorum.Acıkmadan sürekli yediğim ,atıştırdığım için gerçek açlık nasıl bilmiyorum mesela.doymakta böyle tıka basa yemek benim için, böyle midede yer kalmadığını hissedene kadar yemek.Ben bu konulara çalışıyorum bu ara.Bir süredir atıştırma yapmıyorum ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum biliyorsunuz. Ramazan iyi denk geldi , iftara kadar acıktığımı anlıyorum ,açlık nasıl bişey öğrenmeye başladım gibi.Ama iftarda baya çok yiyorum, sonrasında meyve ve kuruyemiş atıştırıyorum filan.Bugün biraz daha sakince yemeye çalıştım iftarda, en azından o tıka basa halinden biraz daha az yemeye çalıştım.bu konuda önerisi olan varsa yazarsa sevinirim

hemen dil altını yetiştiriyorduk nisanın :))
biz de az yollu değildik ama tövbe estf. hele ben sanayide insan gibi yemiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…