aşkolsun sanaBelim 62 den sonrasını okumadım hahahahah
Of süpersin ya
Benim aslında bugün dee güzeldi taaa ki akşam oturmaya arkadaşa gidinceye kadar
Yarın tam gaz devam
benim de ilk sıralar bu ataklarım olmuştu ilk ay çok zorlanmıştım o sıralarda canım hep birşey yemek istediğinde sağlıklı olanını yaptım mesela cips mi istedi kabağı havuç ve patatesi incecik doğradım yağlı kağıtda fırında çok çok az zeytinyağı ve kaya tuzu ile cips yapıp yanına süzme sarımsaklı yoğurt ve baharatla dip sos yaptımMerhaba sizi tebrik ederim çok güzel kilo vermişsiniz ve koruyorsunuz. Bu ara bana hep yeme atakları geliyor. Sürekli biseyler yiyorum ve bunlar daha çok paketli abur cubur oluyor . Bu durumun önüne nasil geçebilirim var mı bir fikriniz,
duygusal açlık hepimizin problemi dediğim gibi sağlıklı yemeyi seçin :) abur cubur yerine sağlıklı yerseniz hem yemek dürtünüz gider hem en azından vitamin minarel hem zararı yokTeşekkür ederim cevabınız için. Aslında şekeri çayda ve kahvede birakali uzun yıllar oldu. Neredeyse 10 yıldan fazla. Son iki yıldır hamilelik ve doğumdan sonraki 1 yılı içeren bir süredir sinirlenince kendimi yemeğe verdigimi farkettim. Bunu aşamıyorum.
duygusal açlık hepimizin problemi dediğim gibi sağlıklı yemeyi seçin :) abur cubur yerine sağlıklı yerseniz hem yemek dürtünüz gider hem en azından vitamin minarel hem zararı yoksonrası pişmanlığıda olmaz hiç değilse aslan gibi yedim dersiniz
yaa cansın canBen de geldim topigine. Sen cok güzel motive ettin beni. Biraz okuyayim burayi da.
Bende burdayım nisa, mavimliyle aynı fikirdeyim,bana bir mesaj atsanayaa cansın canne zaman istersen her zaman yanındayım
Bende burdayım nisa, mavimliyle aynı fikirdeyim,bana bir mesaj atsana
Yaaaayy sanki uzun süre sonra aileme kavuşmuş gibiyim şuan
süpersinBugün cok güzel gecti. Yarina daha hafif uyanacagim
Alemsin vallahisüpersinzaten yapabileceğini biliyordum
allahım nasıl mutluyum anlatamam sanki ben eriyorum gibi geliyor
Ooo sen de süpersin.ben bugün fırında sebze yaptım yarım havuç yarım patates 1 patlıcan 2 kabak 2-3 arpacık soğan ve 1 diş sarımsak 2 de küçük domates üstüne de çok az salçalı su gezdirdim attım fırına iri doğranmış fırında sebze türlü gibi
yanında marulu ince doğradım sarımsaklı süzme yoğurtla buluşturdum biraz da pul biber nane serptim
bunları yedim
1tane de haşlanmış tavuk bud yedim
şimdi de maden suyuma limon sıktım onu içiyorum
1 saat sonra bir kahve içerim aralarda da hep su :)
allaahııımm bugün menüler yıkılıyor resmen bayram havasıMerhabalar herkese.
Yarın pazartesi ve tartı günüm.
Birden konuya dalış yaptım ama :)
sabah haslanmis yumurta,2 dilim tulum peyniri,yesillik,7 8 tuzsuz sele zeytin ve tan bugday ekmegi.
Aksam yemedim cunku tum gun disaridaydik.Saat 4 te acik bufeden 2 kasik borulce salatasi,2 kasik havuc tarator,3 kasik brokoli salatasi,2 kasik bugdayli pancar salatasi,1 kasik yogurtlu patlican olan bir tabak yaptim kendime onu yedim.
Simdi de ananasli yesil cay icicem.