Sağlıklı beslenirken;

🖐 ben de online bir diyetisyen ile çalışmaya başladım. Menülerimi o yüzden yazamıyorum. Emeğe saygımdan dolayı. Yarın tartı günüm. Dayanamayıp bu sabah tartıldım 😱 2 kiloya yakın vermiş görünüyorum ki kacamaklarim oldu maalesef. Hazirana kadar 34 beden olmak istiyorum. Şuan 40-42 arasıyım 🤣🤣
süper :KK68: çok sevindim kilo vermenize 2 ayda 3 beden incelmek eğer yağdan kiloyu verirseniz olabilecek birşey neden olmasın :KK68:

-600 le bu haftayi actim.81.9 oldum.
Sanirim 70leri ucundan da olsa gormeme az kaldi..
Bu hafta kardiyoma ek halim kalirsa 2 gun de basen,popo,gobek eklemek istiyorum.Alt karnim bıngıl bıngıl hala ama boyun fitigimdan mekik vs yapamiyorum.Buldum 3 4 hareket onlari denicem.

-600 le bu haftayi actim.81.9 oldum.
Sanirim 70leri ucundan da olsa gormeme az kaldi..
Bu hafta kardiyoma ek halim kalirsa 2 gun de basen,popo,gobek eklemek istiyorum.Alt karnim bıngıl bıngıl hala ama boyun fitigimdan mekik vs yapamiyorum.Buldum 3 4 hareket onlari denicem.
aman kendimi yormadan fıtığını zorlamadan gözünü seveyim... yavaş yavaş...
bu arada egzersiz yaparken sevdiğin videolar olursa paylaşırsan sevinirim bizde deneriz :)

En son bunu yaptim.Bu kadinin egzersizleri biraz bana fazla gelmisti digerleri ama bunu rahatca tamamladim.Eglenceli dansli .

çook iyi yapmışsın bu kadın tüm vucudu çok iyi çalıştırıyor :KK66:

Screenshot_20220425_201153.jpg

Tam da benlik bi paylasim.
3 haftada 2 kilo gitti ve ben bunun surekli ayni seyleri yemege bagliyorum.Bu hafta son 2 gun farkli kahvalti ve aksam detoks corbasi verdi sadece hizlandirmak icin.Bakalim ise yarayacakmi?
Bir de sporu 1saate cikarsam daha iyi olacak.

Tam da benlik bi paylasim.
3 haftada 2 kilo gitti ve ben bunun surekli ayni seyleri yemege bagliyorum.Bu hafta son 2 gun farkli kahvalti ve aksam detoks corbasi verdi sadece hizlandirmak icin.Bakalim ise yarayacakmi?
Bir de sporu 1saate cikarsam daha iyi olacak.
vucudumuz rutine girdiği için tabii şaşırtmak çok etkili oluyor
farklı kahvaltı yapacaksın ya o çok farkettirir :KK66:

işte bu yüzden asla kendimizi aç bırakmamalıyız büyük porsiyonlarda ama sağlıklı yemeliyiz
diyet değil sağlıklı beslenme uygulanmalı .

bugün kabak spagetti yedim
kabağı makarna gibi rendeleyip soteliyorum düşük ısıda azıcık solduruyorum
salçalı soğanlı domatesli sos yapıp banıyorum :KK70:
yanında ayran ve yeşillik salata da vardı

Kabak Spagetti (videolu) - Nefis Yemek Tarifleri tarifi burada
tarifte bence çok yağ kullanıyor ben sotelerken 1 ,sosta 1 kullanıyorum 3 kişi oturduk yedik bunu yani :KK70:
kabak-spagetti-10.jpg

çok daha iyiyim moralim yerine geldi.çocuk rahatladı bayağı fıs fısla.uyuyacak birazdan yarında okula gitmeyecek.eşim de daha iyi toparlandı.bugün eczaneye sağlık ocağına gittim çocuğa rapor için.öyle sıcaktı ki.yaz geldi bizler hala zayıflayamadık .nolcekkk halimizzz?

çok daha iyiyim moralim yerine geldi.çocuk rahatladı bayağı fıs fısla.uyuyacak birazdan yarında okula gitmeyecek.eşim de daha iyi toparlandı.bugün eczaneye sağlık ocağına gittim çocuğa rapor için.öyle sıcaktı ki.yaz geldi bizler hala zayıflayamadık .nolcekkk halimizzz?
ayy çok mutlu oldum daha iyi olmalarına :KK68: çok şükür

ya veriliirr ne olacak şöyle düşün en azından yerinde saymıyorsun kilo verdin daha da vereceksin ya hiç vermemiş başlamamış olsaydın :KK66: kendine - kilolar hediye oldu zaten ben inanıyorum size hepiniz hedeflerinize ulaşacaksınız biliyorum

Sitenin fitness salonu var ve bu istasyondan var 4 tane de yuruyus bandi,pilates toplari ve dumbell 7/24 serbest.Acaba yaptigim sporu mu degismeliyim.Kardiyoya vucut alisti mi nedir🤷‍♀️

Eklentiler

• Screenshot_20220425-215714_Chrome.jpg
    Screenshot_20220425-215714_Chrome.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 29
X