süper🖐 ben de online bir diyetisyen ile çalışmaya başladım. Menülerimi o yüzden yazamıyorum. Emeğe saygımdan dolayı. Yarın tartı günüm. Dayanamayıp bu sabah tartıldım2 kiloya yakın vermiş görünüyorum ki kacamaklarim oldu maalesef. Hazirana kadar 34 beden olmak istiyorum. Şuan 40-42 arasıyım
aman kendimi yormadan fıtığını zorlamadan gözünü seveyim... yavaş yavaş...-600 le bu haftayi actim.81.9 oldum.
Sanirim 70leri ucundan da olsa gormeme az kaldi..
Bu hafta kardiyoma ek halim kalirsa 2 gun de basen,popo,gobek eklemek istiyorum.Alt karnim bıngıl bıngıl hala ama boyun fitigimdan mekik vs yapamiyorum.Buldum 3 4 hareket onlari denicem.
çook iyi yapmışsın bu kadın tüm vucudu çok iyi çalıştırıyor
En son bunu yaptim.Bu kadinin egzersizleri biraz bana fazla gelmisti digerleri ama bunu rahatca tamamladim.Eglenceli dansli .
Sabah kaltigimda zaten bacaklarim felaketti.Biraz daha vucudu alistirsam yaparim rahatlikla da biraz daha var.Bugun ne yapsam diye dusumuyorum cocuklar birazdan uyumus olucaklar ve 1 bucuk saatim var.Degerlendirebildigim tek saat dilimiçook iyi yapmışsın bu kadın tüm vucudu çok iyi çalıştırıyor
vucudumuz rutine girdiği için tabii şaşırtmak çok etkili oluyorTam da benlik bi paylasim.
3 haftada 2 kilo gitti ve ben bunun surekli ayni seyleri yemege bagliyorum.Bu hafta son 2 gun farkli kahvalti ve aksam detoks corbasi verdi sadece hizlandirmak icin.Bakalim ise yarayacakmi?
Bir de sporu 1saate cikarsam daha iyi olacak.
amanınn en sevdiğim yemeklerden buuubugün kabak spagetti yedim
kabağı makarna gibi rendeleyip soteliyorum düşük ısıda azıcık solduruyorum
salçalı soğanlı domatesli sos yapıp banıyorum
yanında ayran ve yeşillik salata da vardı
Kabak Spagetti (videolu) - Nefis Yemek Tarifleri tarifi burada
tarifte bence çok yağ kullanıyor ben sotelerken 1 ,sosta 1 kullanıyorum 3 kişi oturduk yedik bunu yani
Eki Görüntüle 3055499
çok daha iyiyim moralim yerine geldi.çocuk rahatladı bayağı fıs fısla.uyuyacak birazdan yarında okula gitmeyecek.eşim de daha iyi toparlandı.bugün eczaneye sağlık ocağına gittim çocuğa rapor için.öyle sıcaktı ki.yaz geldi bizler hala zayıflayamadık .nolcekkk halimizzz?
ayy çok mutlu oldum daha iyi olmalarınaçok daha iyiyim moralim yerine geldi.çocuk rahatladı bayağı fıs fısla.uyuyacak birazdan yarında okula gitmeyecek.eşim de daha iyi toparlandı.bugün eczaneye sağlık ocağına gittim çocuğa rapor için.öyle sıcaktı ki.yaz geldi bizler hala zayıflayamadık .nolcekkk halimizzz?
Cok etkilenmistim bu video serisinden.Birkac tane daha var.Ne kadar guzel anlatmis.işte bu yüzden asla kendimizi aç bırakmamalıyız büyük porsiyonlarda ama sağlıklı yemeliyiz
diyet değil sağlıklı beslenme uygulanmalı .