Sağlıklı beslenirken;

"polisler yakalasın dedi umarım böyle devam eder" ahahahahahahahhaha

kızılaya gitmeyeli bir 7 8 ay olmuştur.arabayla geçiyoruz sadece akdere ye giderken.akdere dr yad la benim mekanım olduu

bak sana bir anımı anlatayım ben ankarada okurken teyzemle yeme partileri yapardık o da benim gibi doyumsuz dediğin gibi asla tadına bakıp bırakmayız 1 poşet abur cubur alır hepsini yerdik ,midemiz bulanırdı tıkanırdık başımız ağrırdı yine de yerdik tuvalete giderdik yer açmaya gelir geri yerdik

birgün mercimek pilavı yapmış salçalı soğanlı yanında da boooll salata ayran ve tabii ekmek var taş fırın ekmeği ankaranın

biz 1 düdüklü büyüklüğünde yapılan mercimekli pilavı 1 tabak turşu 1 litreye yakın ayranı adam başı 1 taş fırın ekmeğini ve anormal porsiyon salatayı yedik cacık gibi yemeklik soslar da vardı onları söylemiyorum bile
üstüne de 1 kavanoz çilek reçeli ve kaymağı ekmeğe ayrıca sürdük yedik

bunu yedikten sonra ben fenalaştım ensemden çenemden birşey çekiliyor sanki baygınlık geçirdim odaya çıktım yattım dubleks ev kendisi aşağıda evde komple halıfleks

benim tansiyon mu şeker mi oynadı neyse gözüm de iyi göremiyor odanın ışığını da kapattım ışık kusturacak beni çünkü o dereceyim

yattığım yerde karanlık birşey bana doğru geliyor aha dedim ölüyorum ayy çok yemekten ölücem allahım affet nolur beni cehenneme atma nasıl yalvarıyorum dilim damağım tutuldu şahadet falan getirmeye çalıştım resmen burnuma kadar dayanmış siyah iri birşey

ıh gıh mıh garip sesler çıkarıyorum korkudan

meğer teyzemmiş ya bana bakmaya gelmiş ayak sesini de halı olduğu için duymuyorum ölüüyorum sanmış ben ondan korktum o benden dedim allah belanı teyze ya mahfettin beni

yemekten az kalsın ölüyordum yani
az büyüsün ilkokulda neler yapar arkadaşlarına.zavallılarrrr
şuanda da okulda arkadaşları beslenmelerinde abur cuburlar falan getiriyor kola getiren hazır kurabiye kek getiren çookk
hatta birinin kardeşi olmuş çikolata dağıtmışlar atmış çantasına yememiş ben tesaduü çantasında gördüm bunu ne zaman aldın dedim
arkadaşımın kardeşi olmuş verdi ama ben yemem ki dişlerim çürür dişimi çürüten mideme bağırsağıma neler yapar anneee dedi

Y Yuppiyayye bu arada çok yemekten kastın ne zaten 1 öğün yiyorsun yesen yesen toplam 1000 kalorilik yersin yine kilo aldırmaz ama miden de küçülmez tabii sadece o anlamda kötü...
ben önce limonlu su veya detoks suyu içip 15 dk bekliyorum sonra yemeğimi salatamı ayranımı bitiriyorum zaten o zaman şişmiş oluyorum

sonra da kahve maden suyu su derken mide daha da doluyor

sen suyu az içiyor olabilir misin sıvıyı ve salatayı arttır bence kuruyemiş evet acayip faydalı sağlıklı yağ yağda yakar ama çok kalorili bak ben bugün 2 hurma 1 ceviz yedim o yeterli işte...

yine akreple yelkovanı öpüştürmüşüm saat ne ara gecenin ikisi oldu ya bana göre 12 falan hissettiğimiz saat zaman diliminde devam etsek keşke

Günaydın 🖐. Akşam güzel muhabbet dönmüş . Ablacığım kadarıyla doğru yerdeyim. Olacak bu iş 34 beden yükleniyor . Dün akşam kurumun iftar yemeği vardı. Neredeyse hiç birşey yemedim. Bunda yemeklerin vasat oluşu etkiliydi. Bol su içtim 4 hurma yedim. Bir parça da et yedim. Aferin bana

Ay nisa sabah sabah koptum yemek maceranı okurken senin kızı yerim ben ya çok tatlı

Suyu ben gereksiz derecede fazla içiyorum oldum olası fazla içerim.ama limonlu su olayı filan yapmıyorum,yemekten yarım saat önce sıvı alımını bırakmak lazımmış hatta,iftarda mecbur içiyorum.salata olmazsa olmazım.Aslında miktar olarak çok olmasada nasıl diyeyim böyle keyifle ne yediğimi bilerek,yavaş yavaş yemek ve doyduğum anda durabilmekti kasteddiğim.Kuruyemişte şöyle yapıyorum mesela dün 4-5adet fındık,ceviz,badem kaju 2 adet kuru kayısı yedim çayın yanında,hepsi bir elimin avucuna sığar öyle çok miktarlarda değil.Ne yediğimin bilincinde olmadan sırf yemek için yemek kasteddiğim senin pilav olayı gibi aslında istediğim sadece sağlıklı beslenmeye çalışmak değil, bu işin psikolojisinide çözmek, her zaman yiyebileceğimi yerken özen göstermem gerektiğini, yemek yemenin nefes almak kadar doğal bir eylem olduğunu öğrenip,tüm gün yemek düşünmeyi bırakmak, günün stresini yemek yiyerek atmamak, sinirimi yemekten çıkarmamak canım sıkılınca yemeklere sarılmamak, nasıl nefes alırken şöyle nefes alayım demiyorsak yemek yerkende düşünmemek istiyorum.Umarım anlatabilmişimdir

ahh ahh valla onu ben yapamıyorum açıkcası
hala acayip büyük porsiyonlarda yiyorum doymuş olmama rağmen devam ediyorum ,hep imrenmişimdir bir kase çorba bir balık yiyip yeterli deyip kalkana hani okyanus avına çıkıp balina yesem yine yetmiyor sonuna kadar bitirmek istiyorum bunun nedenini de çözümünü de bulamadım çözemedim asla ...

ben daha yemek yerken bir sonrakinde ne yiyeceğimi düşünüyorum

çok sevindim durumu birtek aynen böyle irade ile çözebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…