Sağlıklı beslenirken;

Belim 62 den sonrasını okumadım hahahahah

Of süpersin ya

Benim aslında bugün dee güzeldi taaa ki akşam oturmaya arkadaşa gidinceye kadar

Yarın tam gaz devam
aşkolsun sana
gördün kırmızı suratımı değil mi şuan gözlerimden ateş çıkıyor
arkadaş oturması misafir hep olacak
her görüşmelerde daha kontrollü olmalıyız
yazık değil mi o kadar emek verdin :KK43:

Merhaba sizi tebrik ederim çok güzel kilo vermişsiniz ve koruyorsunuz. Bu ara bana hep yeme atakları geliyor. Sürekli biseyler yiyorum ve bunlar daha çok paketli abur cubur oluyor . Bu durumun önüne nasil geçebilirim var mı bir fikriniz,

Merhaba sizi tebrik ederim çok güzel kilo vermişsiniz ve koruyorsunuz. Bu ara bana hep yeme atakları geliyor. Sürekli biseyler yiyorum ve bunlar daha çok paketli abur cubur oluyor . Bu durumun önüne nasil geçebilirim var mı bir fikriniz,
benim de ilk sıralar bu ataklarım olmuştu ilk ay çok zorlanmıştım o sıralarda canım hep birşey yemek istediğinde sağlıklı olanını yaptım mesela cips mi istedi kabağı havuç ve patatesi incecik doğradım yağlı kağıtda fırında çok çok az zeytinyağı ve kaya tuzu ile cips yapıp yanına süzme sarımsaklı yoğurt ve baharatla dip sos yaptım

maxresdefault (1).jpg bunun gibi

veya nohut haşladım içine maydanoz doprayıp limon sıkıp baharatlı acılı salata yaptım

canım tatlı istediğinde krizlere giriyordum ilk sıralar ya yarım muzu doğrayıp kakao serpip yanında bademle yedim
ya fındığı rondodan yağı çıkana kadar çekip içine kakao ve bal koyarak nutella yaptım 1-2 kaşık yedim ya da kuruyemiş ve sade filtre kahve tükettim

hiç birşey bulamasam ayran yaptım içtim salatalık yedim

yani başka şeylere yöneldim abur cubur isteyen bağırsağımızdaki tenyalar ... onları besliyorsunuz o abur cuburları yerken ve acıkan onlar her canınız istediğinizde aklınıza bu gelirse sağlıklı olana yönelirsiniz zaten :)

ve susuzlukla açlık birlikte çalışır acıktığınızda aslında susamış olabilir vücudumuz önce 2 litre su içmeyi ve çayı kahveyi şekersiz içmeyi deneyin hergün mutlaka her öğün salata yiyin farkı göreceksiniz :) abur cubura yer kalmayacak

Teşekkür ederim cevabınız için 😍. Aslında şekeri çayda ve kahvede birakali uzun yıllar oldu. Neredeyse 10 yıldan fazla. Son iki yıldır hamilelik ve doğumdan sonraki 1 yılı içeren bir süredir sinirlenince kendimi yemeğe verdigimi farkettim. Bunu aşamıyorum.

Teşekkür ederim cevabınız için 😍. Aslında şekeri çayda ve kahvede birakali uzun yıllar oldu. Neredeyse 10 yıldan fazla. Son iki yıldır hamilelik ve doğumdan sonraki 1 yılı içeren bir süredir sinirlenince kendimi yemeğe verdigimi farkettim. Bunu aşamıyorum.
duygusal açlık hepimizin problemi dediğim gibi sağlıklı yemeyi seçin :) abur cubur yerine sağlıklı yerseniz hem yemek dürtünüz gider hem en azından vitamin minarel hem zararı yok :KK66: sonrası pişmanlığıda olmaz hiç değilse aslan gibi yedim dersiniz :KK70:

duygusal açlık hepimizin problemi dediğim gibi sağlıklı yemeyi seçin :) abur cubur yerine sağlıklı yerseniz hem yemek dürtünüz gider hem en azından vitamin minarel hem zararı yok :KK66: sonrası pişmanlığıda olmaz hiç değilse aslan gibi yedim dersiniz :KK70:
🤣🤣🤣 deneyeceğim teşekkürler

ben bugün fırında sebze yaptım yarım havuç yarım patates 1 patlıcan 2 kabak 2-3 arpacık soğan ve 1 diş sarımsak 2 de küçük domates üstüne de çok az salçalı su gezdirdim attım fırına iri doğranmış fırında sebze türlü gibi

yanında marulu ince doğradım sarımsaklı süzme yoğurtla buluşturdum biraz da pul biber nane serptim
bunları yedim
1tane de haşlanmış tavuk bud yedim

şimdi de maden suyuma limon sıktım onu içiyorum
1 saat sonra bir kahve içerim aralarda da hep su :)

ben bugün fırında sebze yaptım yarım havuç yarım patates 1 patlıcan 2 kabak 2-3 arpacık soğan ve 1 diş sarımsak 2 de küçük domates üstüne de çok az salçalı su gezdirdim attım fırına iri doğranmış fırında sebze türlü gibi

yanında marulu ince doğradım sarımsaklı süzme yoğurtla buluşturdum biraz da pul biber nane serptim
bunları yedim
1tane de haşlanmış tavuk bud yedim

şimdi de maden suyuma limon sıktım onu içiyorum
1 saat sonra bir kahve içerim aralarda da hep su :)
Ooo sen de süpersin. 😉

Merhabalar herkese.
Yarın pazartesi ve tartı günüm.
Birden konuya dalış yaptım ama :)
sabah haslanmis yumurta,2 dilim tulum peyniri,yesillik,7 8 tuzsuz sele zeytin ve tan bugday ekmegi.
Aksam yemedim cunku tum gun disaridaydik.Saat 4 te acik bufeden 2 kasik borulce salatasi,2 kasik havuc tarator,3 kasik brokoli salatasi,2 kasik bugdayli pancar salatasi,1 kasik yogurtlu patlican olan bir tabak yaptim kendime onu yedim.
Simdi de ananasli yesil cay icicem.

Merhabalar herkese.
Yarın pazartesi ve tartı günüm.
Birden konuya dalış yaptım ama :)
sabah haslanmis yumurta,2 dilim tulum peyniri,yesillik,7 8 tuzsuz sele zeytin ve tan bugday ekmegi.
Aksam yemedim cunku tum gun disaridaydik.Saat 4 te acik bufeden 2 kasik borulce salatasi,2 kasik havuc tarator,3 kasik brokoli salatasi,2 kasik bugdayli pancar salatasi,1 kasik yogurtlu patlican olan bir tabak yaptim kendime onu yedim.
Simdi de ananasli yesil cay icicem.
allaahııımm bugün menüler yıkılıyor resmen bayram havası :KK68: süper

🖐 ben de online bir diyetisyen ile çalışmaya başladım. Menülerimi o yüzden yazamıyorum. Emeğe saygımdan dolayı. Yarın tartı günüm. Dayanamayıp bu sabah tartıldım 😱 2 kiloya yakın vermiş görünüyorum ki kacamaklarim oldu maalesef. Hazirana kadar 34 beden olmak istiyorum. Şuan 40-42 arasıyım 🤣🤣

X