Elinize sağlıkEki Görüntüle 2174857
Bu sofra da salata . 1 tabak türlü . Yoğurt mezesi . 1 tane cevizli kofte 1 sarma yedim okadar .
Eki Görüntüle 2174858
YEMEDİM :) bunun yerine 1 avuç badem yedim
Eki Görüntüle 2174859
Sadece çorba salata yedim...
Eki Görüntüle 2174860
YEMEDİM
:)
Yerine 2 tabak salata yedim
Elinize sağlık
biz iyiyiz çok şükür herşey yolunda..Nisacim nasılsın?
Ahsen nasıl?
Biz bu dönem karar aldık.
Okulu hiç aksatmayacagiz diye.
İki haftada bir hastayız.
Bir hafta gidip bir hafta evdeyiz resmen.
Mandalina yedi en son .Bide ile çeşit tatlı tuzlu kurabiye.
O tıkadı galiba.
4 gün oldu daha atlayamadık.
Prednol vermemek için direniyoruz.
5 çeşit ilaç verip öyle götürdüm bugün okula.
İyi olmanıza çok sevindimbiz iyiyiz çok şükür herşey yolunda..
sen nasılsın ? üzüldüm hasta olmasına yavrunun kıyamam ya ...
bir kere bile kaçamak yapmamalı anında hasta ediyor gerçekten beslenme çok önemli bu süreçte... birde mevsim geçiş dönemine girdik çok dikkat etmek lazım özellikle bu zamanlar
geçen hafta kontrolü vardı ahsenin alerji ve reflü ilacına devam birde astım spreyi verdi raporda yazdı onlar fix zaten... onun dışında iyi çok aşırı dikkat ediyoruz biz hala
Yaaaİyi olmanıza çok sevindim
Bizim doğum günü vs de oldu haliyle çikolatalı pasta filan hatta iki hafta önce sanırım covid de atlattık 36 saat ateşlendi filan.Ya tamamen iyileşemedi.Ya da tekrardan viral bir şeyler kaptı.Ya da reflü azdı.
Şu an ki ilaçların resmini atar mısın?
Bizim şu anki
Kortizonlu burun spreyi
Flixotide puf
Ventolin nebul
Avil antihistaminik
Actifed burun akıntısı için kesen şurup
Tamam canım bizim ilaçlar.Yaaaçok geçmiş olsun geldi mi hepsi üst üste gelir... Doktor bize nebulla maskeye artık gerek yok bronşit olursa kullanırsınız dedi...
Eğer tıkanırsa öksürük olursa günde 4 kere sprey var daha gerek olmadı kullanmadık ama günde 2 kere olan turuncu renk spreyle alerji +reflü ilacı olan levmont ömürlük kullanacak zaten... O ağızlı aparatla spreyi yapın nefes olarak şeksin ilaç ağızda kalmasın dedi Eki Görüntüle 3018566
reflü ilacı doktorun hala vermemesine şaşırıyorum ... mide bağırsak sağlam olmazsa çocuk güçlenemezki... neden vermiyorlar çok enteresan halbuki nasıl rahatlayacağına inanamayacaksın 3 günde farkı görmüştük kullanmaya başladığımızda...Tamam canım bizim ilaçlar.
Biz de reflü tanısı yok henüz ama biz şüpheleniyoruz.
Çünkü eskiden balgam ciğere inerdi direk.Simdi geniz de boğazda oluyor.O da değdiğin gibi işte .Reflü yapıyor.
Geçen nir prof un yazısını okudum.Bizlerin yaşadıklarını anlatıyor bire bir.Alerji+reflü kardeş resmen.
Biz sadece reflü ilacı kullanmıyoruz.
Büyüdü artık gerekirse diyete alışacak hastalıkla uğraşmamak için.
Uzun zamandır doktora gitmiyoruz.reflü ilacı doktorun hala vermemesine şaşırıyorum ... mide bağırsak sağlam olmazsa çocuk güçlenemezki... neden vermiyorlar çok enteresan halbuki nasıl rahatlayacağına inanamayacaksın 3 günde farkı görmüştük kullanmaya başladığımızda...
Nisa 4 gundur beslenme me biraz ceki duzen verdim simdiden 2.100 gram gittiben daha iyiyim canım benim
sen nasılsın
SüpersinNisa 4 gundur beslenme me biraz ceki duzen verdim simdiden 2.100 gram gitti
Paketli gida almadim, proteini arttirdim sadece.
Odem atmak kolay sira yag yakmada.Süpersinçok mutlu oldum anında büyük farklar görmüşsün emeğinin karşılığını tartıda bu kadar hızlı görmek harika değil mi
bende iyiyim canim, daha iyi olmana sevindim.ben daha iyiyim canım benim
sen nasılsın
niye başaramayasın ...
evet canım korudum 61 kiloyum regl dönemi 63 oluyorum ... kilodan ziyade kas ve yağ oranı önemli ben artık tartı degil metre ile ölçüm yapıyorum belim 62 cm öyle diyeyim
kk da hangi sayfaya tekabül ediyor tarifler bilmiyorum çok aradım bulamadım karmakarışık oldu sayfa güncelleme olunca maalesef
demiştim o pırasa tarifini sevmeyecek olan yok diye antepde biz o yemeğe şiveydiz deriz :)