Sağlıklı beslenirken;

IMG_20220129_164055.jpg IMG_20220129_164040.jpg
Sanki korku filmi

Nisacim nasılsın?
Ahsen nasıl?

Biz bu dönem karar aldık.
Okulu hiç aksatmayacagiz diye.
İki haftada bir hastayız.
Bir hafta gidip bir hafta evdeyiz resmen.

Mandalina yedi en son .Bide ile çeşit tatlı tuzlu kurabiye.
O tıkadı galiba.
4 gün oldu daha atlayamadık.
Prednol vermemek için direniyoruz.
5 çeşit ilaç verip öyle götürdüm bugün okula.

Nisacim nasılsın?
Ahsen nasıl?

Biz bu dönem karar aldık.
Okulu hiç aksatmayacagiz diye.
İki haftada bir hastayız.
Bir hafta gidip bir hafta evdeyiz resmen.

Mandalina yedi en son .Bide ile çeşit tatlı tuzlu kurabiye.
O tıkadı galiba.
4 gün oldu daha atlayamadık.
Prednol vermemek için direniyoruz.
5 çeşit ilaç verip öyle götürdüm bugün okula.
biz iyiyiz çok şükür herşey yolunda..
sen nasılsın ? üzüldüm hasta olmasına yavrunun kıyamam ya ...

:KK43: bir kere bile kaçamak yapmamalı anında hasta ediyor gerçekten beslenme çok önemli bu süreçte... birde mevsim geçiş dönemine girdik çok dikkat etmek lazım özellikle bu zamanlar

geçen hafta kontrolü vardı ahsenin alerji ve reflü ilacına devam birde astım spreyi verdi raporda yazdı onlar fix zaten... onun dışında iyi çok aşırı dikkat ediyoruz biz hala

biz iyiyiz çok şükür herşey yolunda..
sen nasılsın ? üzüldüm hasta olmasına yavrunun kıyamam ya ...

:KK43: bir kere bile kaçamak yapmamalı anında hasta ediyor gerçekten beslenme çok önemli bu süreçte... birde mevsim geçiş dönemine girdik çok dikkat etmek lazım özellikle bu zamanlar

geçen hafta kontrolü vardı ahsenin alerji ve reflü ilacına devam birde astım spreyi verdi raporda yazdı onlar fix zaten... onun dışında iyi çok aşırı dikkat ediyoruz biz hala
İyi olmanıza çok sevindim 🤗

Bizim doğum günü vs de oldu haliyle çikolatalı pasta filan hatta iki hafta önce sanırım covid de atlattık 36 saat ateşlendi filan.Ya tamamen iyileşemedi.Ya da tekrardan viral bir şeyler kaptı.Ya da reflü azdı.

Şu an ki ilaçların resmini atar mısın?

Bizim şu anki
Kortizonlu burun spreyi
Flixotide puf
Ventolin nebul
Avil antihistaminik
Actifed burun akıntısı için kesen şurup

Balık 🐟 kızarttim cumartesi.
Beyaz ekmek de yiyoruz bu ara.
Bilemedim ya gerçekten.

Tamamen diyet beslesem yüzde yüz düzelir mi emin olamıyorum.

Bu gidişle oğlan için ben diyete basliycam galiba.

Zaten başlamayı düşünüyordum .Biraz daha zamana ihtiyacım var gibi hissediyorum.

İyi olmanıza çok sevindim 🤗

Bizim doğum günü vs de oldu haliyle çikolatalı pasta filan hatta iki hafta önce sanırım covid de atlattık 36 saat ateşlendi filan.Ya tamamen iyileşemedi.Ya da tekrardan viral bir şeyler kaptı.Ya da reflü azdı.

Şu an ki ilaçların resmini atar mısın?

Bizim şu anki
Kortizonlu burun spreyi
Flixotide puf
Ventolin nebul
Avil antihistaminik
Actifed burun akıntısı için kesen şurup
Yaaa 😔 çok geçmiş olsun geldi mi hepsi üst üste gelir... Doktor bize nebulla maskeye artık gerek yok bronşit olursa kullanırsınız dedi...
Eğer tıkanırsa öksürük olursa günde 4 kere sprey var daha gerek olmadı kullanmadık ama günde 2 kere olan turuncu renk spreyle alerji +reflü ilacı olan levmont ömürlük kullanacak zaten... O ağızlı aparatla spreyi yapın nefes olarak şeksin ilaç ağızda kalmasın dedi
IMG_20220303_184328.jpg

Yaaa 😔 çok geçmiş olsun geldi mi hepsi üst üste gelir... Doktor bize nebulla maskeye artık gerek yok bronşit olursa kullanırsınız dedi...
Eğer tıkanırsa öksürük olursa günde 4 kere sprey var daha gerek olmadı kullanmadık ama günde 2 kere olan turuncu renk spreyle alerji +reflü ilacı olan levmont ömürlük kullanacak zaten... O ağızlı aparatla spreyi yapın nefes olarak şeksin ilaç ağızda kalmasın dedi Eki Görüntüle 3018566
Tamam canım bizim ilaçlar.
Biz de reflü tanısı yok henüz ama biz şüpheleniyoruz.
Çünkü eskiden balgam ciğere inerdi direk.Simdi geniz de boğazda oluyor.O da değdiğin gibi işte .Reflü yapıyor.
Geçen nir prof un yazısını okudum.Bizlerin yaşadıklarını anlatıyor bire bir.Alerji+reflü kardeş resmen.

Biz sadece reflü ilacı kullanmıyoruz.

Büyüdü artık gerekirse diyete alışacak hastalıkla uğraşmamak için.

Tamam canım bizim ilaçlar.
Biz de reflü tanısı yok henüz ama biz şüpheleniyoruz.
Çünkü eskiden balgam ciğere inerdi direk.Simdi geniz de boğazda oluyor.O da değdiğin gibi işte .Reflü yapıyor.
Geçen nir prof un yazısını okudum.Bizlerin yaşadıklarını anlatıyor bire bir.Alerji+reflü kardeş resmen.

Biz sadece reflü ilacı kullanmıyoruz.

Büyüdü artık gerekirse diyete alışacak hastalıkla uğraşmamak için.
reflü ilacı doktorun hala vermemesine şaşırıyorum ... mide bağırsak sağlam olmazsa çocuk güçlenemezki... neden vermiyorlar çok enteresan halbuki nasıl rahatlayacağına inanamayacaksın 3 günde farkı görmüştük kullanmaya başladığımızda...

reflü ilacı doktorun hala vermemesine şaşırıyorum ... mide bağırsak sağlam olmazsa çocuk güçlenemezki... neden vermiyorlar çok enteresan halbuki nasıl rahatlayacağına inanamayacaksın 3 günde farkı görmüştük kullanmaya başladığımızda...
Uzun zamandır doktora gitmiyoruz.
En son ben tek gittim biten ilaçları yazdırmak için.
Pandemi boyunca götürmedim.
Dişleri dolguları düştü hatta gitmedik.
Evde klasik ilaç tedavisi uyguluyoruz.
Covit şüphesi olunca da beklediğimizden rahat geçti ya da geçmedi bilmiyorum.
İnfluanza 2 sene önce çok ağır geçmişti.
5 gün sürmüştü.
Bu 2 gün sürdü.

Biz rahat besleniyoruz biraz.
Beyaz ekmek.
Her akşam irmik helvası vs mutlaka bir çeşit.Kurabiye vs.
Haftada bir pizza yapıyorum.
Kumpir ister arada onu.
Sosisli sever bazen 3-4 ayda bir kez onu.
Sağlıksız şeyleri seviyoruz 👻

Peynir , zeytin, yumurta yer ama bayılarak değil.Bal-tereyag kaymak sever.Recel sever.
Klasik terazi burcu işte tatlı delisi.

Nisa 4 gundur beslenme me biraz ceki duzen verdim simdiden 2.100 gram gitti 😍
Paketli gida almadim, proteini arttirdim sadece.
Süpersin 😍 çok mutlu oldum anında büyük farklar görmüşsün emeğinin karşılığını tartıda bu kadar hızlı görmek harika değil mi ❤️

Süpersin 😍 çok mutlu oldum anında büyük farklar görmüşsün emeğinin karşılığını tartıda bu kadar hızlı görmek harika değil mi ❤️
Odem atmak kolay sira yag yakmada.
Ama daha once yaptim yine yaparım .Zaten hedef kucuk 4.6 kilo kaldi😎

ben daha iyiyim canım benim :KK68:
sen nasılsın
bende iyiyim canim, daha iyi olmana sevindim.

evden calisiyorduk simdi haftada iki defa ofise cagiriyorlar, daha sonra 3 ofis günü olacak sonra tamamen yine ofise dönecegiz.
acayip alismistim eve, bilmiyorum ne olacak. Sabah daha gec uyaniyordum en azindan 1 Saat bir saattir cok faydasi oluyordu.
böyle tren saatlerine göre uyanmaliyim.
sözlesme falan yapsalar bari haftada iki gün evden calissak.
bekliyorum bir ümitle bir sey cikar diye.

N nscckts bende de insulin direnci çıktı
Şeker hastası olmak üzereyim
Genetşk yatkınlık da var
Ve tam bir tatlı hamurişi bağımlısıyım
Sence sağlıklı beslenmeyi başarır mıyım ya
Bırakamıyorum
Şeker beynimde bağımlılık yaptı

N nscckts bende de insulin direnci çıktı
Şeker hastası olmak üzereyim
Genetşk yatkınlık da var
Ve tam bir tatlı hamurişi bağımlısıyım
Sence sağlıklı beslenmeyi başarır mıyım ya
Bırakamıyorum
Şeker beynimde bağımlılık yaptı
niye başaramayasın ...
doğduğumuzda sağlıklı doğduk düzenimizi kendi kendimizi beslemeye başladığımızda kendi elimizle bozduk ,kendi bozduğumuzu kendimiz düzeltebiliriz :)
şekeri zamanında uyuşturucu olarak kullanıyorlarmış gerçekten bağımlılık yapıyor unlu mamullerinde bağımlılık yapmasının nedeni kanda şekere dönmesi her türlü şeker gerçekten sıkıntı ve bırakması zor ama bıraktıktan sonra tekrar deneyip tadına bakayım dediğinde tadı iğrenç geliyor

sadece 1 ay şeker ve şekere dönüşen herşeyden uzaklaş ne direnç kalır ne bağımlılık aslında bu kadar basit

evet canım korudum 61 kiloyum regl dönemi 63 oluyorum ... kilodan ziyade kas ve yağ oranı önemli ben artık tartı degil metre ile ölçüm yapıyorum belim 62 cm öyle diyeyim
kk da hangi sayfaya tekabül ediyor tarifler bilmiyorum çok aradım bulamadım karmakarışık oldu sayfa güncelleme olunca maalesef

demiştim o pırasa tarifini sevmeyecek olan yok diye antepde biz o yemeğe şiveydiz deriz :)

Belim 62 den sonrasını okumadım hahahahah

Of süpersin ya

Benim aslında bugün dee güzeldi taaa ki akşam oturmaya arkadaşa gidinceye kadar

Yarın tam gaz devam

X