Sağlıklı beslenirken;

bak sana resımlerını gondereyım

Bizimde doğumuma giren doktor uzun süre takip etti.
İki tane dr.devamli diyebilirim

bak sana resımlerını gondereyımEki Görüntüle 2980940
Levmont şase galiba yoğurda filan katıyorsun.
Biz onu kreş zamanı 2-3 yıl kullandik singulair di bizimki.
Burun spreyi okuyamadım.
İki farklı kullanıyoruz ikisi de kortizonlu.

Paketli gıdayı hayatından cıkarmazsa ıyılesmez maalesef
Birde bellıkı kendini cok terletıp usutuyor ani hava degısımi
Aşırı terliyor sabaha kadar gece kalkip üstünü komple değiştiriyoruz.

Bünye ile ilgili galiba.
Ben hiç terlemem.
Anneme çekmiş annem sucuk gibi sırılsıklam olur habire yaz kış terler.
Hatta ekşi kokar annem gibi : D

bızımde burun spreyı 2 tane kortızonlu bırı bıttı bu kaldı elımde adını unuttum valla

ben cok terlerım hatta tuzum cıkar beyaz beyaz oyle terlerım esımde cok terler ahsende asırı terler
su mevsımde bıle sadece uzun kollu tshırt gıydırıyorum asla kalın gıydıremem ben suan yarım kollu tshırtleyım mesela
battanıye ıle uyuyoruz
yoksa su ıcınde kalırız kalın gıyemeyız

Nisa dün tarifini verdiğin pırasa çorbasını yaptım içine kuşbaşı doğranmış et de koydum güzel oldu ama benim sıpa bu pırasa kokuyor diyo sapsik pırasa çorbası ne kokacak

Nisa dün tarifini verdiğin pırasa çorbasını yaptım içine kuşbaşı doğranmış et de koydum güzel oldu ama benim sıpa bu pırasa kokuyor diyo sapsik pırasa çorbası ne kokacak
bırdahakıne blanderdan cek olmazsa suzme corba gıbı olsun bırde pıserken kokusunu hıssetmesın kendısı yokken pısır derım bakalım o zaman ne yapacak

bırdahakıne blanderdan cek olmazsa suzme corba gıbı olsun bırde pıserken kokusunu hıssetmesın kendısı yokken pısır derım bakalım o zaman ne yapacak
Çocuk sebze düşmanı resmen ya salata filan hiç yemez öyle şeyler vir vir ede ede yiyo napak

kızlar burada öyle bir kar yağdı ki erhan yolda kaldı eve gelemiyor annesinin evine daha yakın oraya gidecek mecbur
yazımız ayrı dert sıcağıyla kışımız ayrı dert

bana şöyle havası gri ve ılık -yağmuru olmayan ve asla terletmeyen ,nemi olmayan insanı yapış yapış yapmayan sakin bir yer söylesenize hayalimdeki yer öyle bir yer

Ay ne kadar yağmış öyle nisam antepte, haberlerde gördüm ben de yollarda kalanlar olmuş nurdağı mıydı tam hatırlamıyorum
aynen canım... birçok kişi yolda kaldı belediye başkanı bile herkesle gece 2 ye kadar yerleri kürekle temizlemeye başladı yol temizleme araçları çıkamadı rampalardan
erhan eve gelemedi yazık
bizde sabah ezanı uyanıyoruz ya ahsenle ilk kara yatan ilk karla oynayan biz olduk indik bahçeye
eve geldik yetmedi balkonda da oynadık
yarın da okullar tatil olur diye düşünüyorum zaten tatile az kaldı direkt tatil etseler keşke

Nisa canım kilonu koruyabildin mi ?

Boylarımiz yakın 1.71 im bende .
66 ya kadar düştüm en fazla ben.

Kk da sayfadaki mesaj sayısı sürekli 10,15,20 gibi değiştiği için ilk sayfada yemek tarifi için yönlendirdiğin sayfalarda tarif çıkmıyor.

Eğer düzenlersen bakmak isterim diğer tariflerine de.

Bu arada pırasa çorbası yaptım ikinci kez oğlum alıştı şükür vir vir etmeden yiyor artık.Mutfagima soframa yeni çorba katmış oldum.

evet canım korudum 61 kiloyum regl dönemi 63 oluyorum ... kilodan ziyade kas ve yağ oranı önemli ben artık tartı degil metre ile ölçüm yapıyorum belim 62 cm öyle diyeyim
kk da hangi sayfaya tekabül ediyor tarifler bilmiyorum çok aradım bulamadım karmakarışık oldu sayfa güncelleme olunca maalesef

demiştim o pırasa tarifini sevmeyecek olan yok diye antepde biz o yemeğe şiveydiz deriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…