Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet al benden de o kadardişler kendılıgınden sarımsı tenımızde acık olunca daha sarı duruyor degıl mı
erhan diş temızlıgıne cok onem vermez kumral ya dıslerı benımkınden beyaz duruyor allahım reva mı bu dıyorum dıs ıpı gargara kullanırım gunde ıkı kere fırcalarım benımkı sarı bu kulun ıyı bakmıyor emanete onunkı beyaazzz dıye cok soylenmıslıgım var
o lazer olanlar da hep gecıcı sık yapmak gerekıyor uzun cadede ne zararı olur bılemedım acıkcası bende cesaret edemedım
en ıyısı 2 senede bır duzenlı dıs hekımıne gıtmek baska care yok gıbı
Ne güzel köfte gibi dudak var yaAçik pempe denemeleri
Yoktu zorla yaptırdimEvet al benden de o kadar
Ne güzel köfte gibi dudak var ya
Sac pembe dudak pembe lolita oldu bu kız yaAçik pempe denemeleri
Ne estetıgı dusunuyorsun kızHaa yaptirdim diyorsun
Ben de estetik istiyorum ama kararsızım
BurunNe estetıgı dusunuyorsun kız
Yok artık ne yapılmasını umuyorsun teknik olarak sivilce kadar yapılamıyor burun
Yok artık mi Trabzon burnu var bendeYok artık ne yapılmasını umuyorsun teknik olarak sivilce kadar yapılamıyor burun
senınkısı trabzonsa benımkısı nasanın yenı uzay aracı zzaarYok artık mi Trabzon burnu var bende
Ben fotolarda alttan çekiyorum.belli olmuyorsenınkısı trabzonsa benımkısı nasanın yenı uzay aracı zzaar
Canım cok tesekkur ederim hep dikkat guclendırıcı setlerden aldım bunu bilmiyordumNisacım, Ahsen için böylesi yayınlar düşünür müsün bilmiyorum ama bi bak istersen
bir de Şule Alkış var instada onu takip etmeni öneririm
hepsiburadada satılıyormus setı getırttım :)Nisacım, Ahsen için böylesi yayınlar düşünür müsün bilmiyorum ama bi bak istersen
bir de Şule Alkış var instada onu takip etmeni öneririm
Güle güle kullansın kuzucuğunhepsiburadada satılıyormus setı getırttım :)
ingiliz karbonatlı su da atmıyor mu ödemi? Denesen?hergun yedıklerıme dıkkat edıyorum duzenlı spor yapıyorum yıne de regl oncesı ödem sorununu ıstısnasız yasıyorum
evet reglıme 3 gun var yıne bayrama denk geldı sasırdınız mı kızlar tabıkı hayır her bayram her mubarek gun her okulun acıldıgı ılk gun her dogum gunumde her ahsenın dogum gununde her yılbasında mutlaka regl olurum ıstısnasız bayramın 1 gunu regl oluyorum
okulun acıldıgı gunde regl oluyorum ve sankı 5 kg almısım gıbı şiş durumdayım karnım bacaklarım yuzum ayak bıleklerım suan bırer dombili
odem atıcı sular caylar asla etkı etmıyor asla