• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Açik pempe denemeleri 🤪

Eklentiler

• Screenshot_20210709-143154_Gallery.jpg
    Screenshot_20210709-143154_Gallery.jpg
    213,2 KB · Görüntüleme: 49
dişler kendılıgınden sarımsı tenımızde acık olunca daha sarı duruyor degıl mı
erhan diş temızlıgıne cok onem vermez :KK43: kumral ya dıslerı benımkınden beyaz duruyor allahım reva mı bu dıyorum dıs ıpı gargara kullanırım gunde ıkı kere fırcalarım benımkı sarı :KK70: bu kulun ıyı bakmıyor emanete onunkı beyaazzz dıye cok soylenmıslıgım var

o lazer olanlar da hep gecıcı sık yapmak gerekıyor uzun cadede ne zararı olur bılemedım acıkcası bende cesaret edemedım
en ıyısı 2 senede bır duzenlı dıs hekımıne gıtmek baska care yok gıbı
Evet al benden de o kadar :(
Açik pempe denemeleri 🤪
Ne güzel köfte gibi dudak var ya:D

Nisacım, Ahsen için böylesi yayınlar düşünür müsün bilmiyorum ama bi bak istersen🙏🙏

bir de Şule Alkış var instada onu takip etmeni öneririm :KK200:

Eklentiler

• B37A6512-5EF0-4D18-9E13-43434F07418B.png
    B37A6512-5EF0-4D18-9E13-43434F07418B.png
    419,9 KB · Görüntüleme: 40
  • 44F942D0-C228-45FF-8279-60428AD81A1D.png
    44F942D0-C228-45FF-8279-60428AD81A1D.png
    248,6 KB · Görüntüleme: 40
Nisacım, Ahsen için böylesi yayınlar düşünür müsün bilmiyorum ama bi bak istersen🙏🙏

bir de Şule Alkış var instada onu takip etmeni öneririm :KK200:
Canım cok tesekkur ederim hep dikkat guclendırıcı setlerden aldım bunu bilmiyordum 😍

hergun yedıklerıme dıkkat edıyorum duzenlı spor yapıyorum yıne de regl oncesı ödem sorununu ıstısnasız yasıyorum
evet reglıme 3 gun var yıne bayrama denk geldı sasırdınız mı kızlar tabıkı hayır :D her bayram her mubarek gun her okulun acıldıgı ılk gun her dogum gunumde her ahsenın dogum gununde her yılbasında mutlaka regl olurum ıstısnasız :D bayramın 1 gunu regl oluyorum
okulun acıldıgı gunde regl oluyorum :D ve sankı 5 kg almısım gıbı şiş durumdayım karnım bacaklarım yuzum ayak bıleklerım suan bırer dombili

odem atıcı sular caylar asla etkı etmıyor asla

bu arada hergun yarım saat yuruyorum ve yuruyusden sonra toplam 18 dk suren lılıy sabrı nın o 2 vıdeosunuda yapyorum
artık etkı etmıyor bana vucut ıyıce alıstı sanırım arttırmam gerekıyor bellıkı sayıyı ama kendımı de yormak ıstemıyorum bılıyorum kı sonra sıkılır bırakırım :D suan ıcın hala sporu bırakmamıs olmam bıle benım ıcın buyuk mucıze kendımı tebrık edıyorum

hergun yedıklerıme dıkkat edıyorum duzenlı spor yapıyorum yıne de regl oncesı ödem sorununu ıstısnasız yasıyorum
evet reglıme 3 gun var yıne bayrama denk geldı sasırdınız mı kızlar tabıkı hayır :KK70: her bayram her mubarek gun her okulun acıldıgı ılk gun her dogum gunumde her ahsenın dogum gununde her yılbasında mutlaka regl olurum ıstısnasız :KK70: bayramın 1 gunu regl oluyorum
okulun acıldıgı gunde regl oluyorum :KK70: ve sankı 5 kg almısım gıbı şiş durumdayım karnım bacaklarım yuzum ayak bıleklerım suan bırer dombili

odem atıcı sular caylar asla etkı etmıyor asla
ingiliz karbonatlı su da atmıyor mu ödemi? Denesen?

Back