yaptırcan mı kızNolmuş nolmuş hiç haberim yok geçen kocamın dediği gibi arkadasıma şey diyor bu memelerini yaptırırsa artık yurt dışına acılır ne alakaysa
bence yaptırırsın
bayılıyorum ben boyle kendınle ılgılenmene bana da motıve oluyor cunku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaptırcan mı kızNolmuş nolmuş hiç haberim yok geçen kocamın dediği gibi arkadasıma şey diyor bu memelerini yaptırırsa artık yurt dışına acılır ne alakaysa
resmen bulasıcı hastalık gıbı bırde baslayınca herseyı kurcalamaya suraya da yapayım buraya da bakım yapayım deyıp kendınle ugrasmaya da baslıyorsunAyyy bi de beni düzene sok be Nisa
Kız param olsa yarın gider yaptırırım kollarımı ve memelerimi istiyorum deformasyon var doğal olarakyaptırcan mı kız
bence yaptırırsın
bayılıyorum ben boyle kendınle ılgılenmene bana da motıve oluyor cunku
Benim beyaz ama bende istiyorum lekeleri falan da temizliyor hem yaptır kız ne bekliyon dudağımı hep istiyordum zaten çok mutluyum beklediğimden çok daha fazla beğendimben dıslerımın rengını beyazlatıcam bu arada
rengı dogal rengı sarımtrak ve ınanılmaz rahatsız oluyorum hepde dogal dısler e halıyle kahve lekesı falan da var
hazır kahveyı azaltmısım eylul gıbı bembeyaz dıslerım olsun ıstıyorum lazerle yapıyorlarmıs yaptırıcam
senelerdır cok ıstıyordum kahve cok ıcıyorum bosa gıder dıye yaptırmıyordum sırf bunun ıcın kahveyı azalttım
Kız param olsa yarın gider yaptırırım kollarımı ve memelerimi istiyorum deformasyon var doğal olarak
benım memeytolar cok komık ıkı yana sallayayım bırbırıne carpar halay cekmeye baslarBenim beyaz ama bende istiyorum lekeleri falan da temizliyor hem yaptır kız ne bekliyon dudağımı hep istiyordum zaten çok mutluyum beklediğimden çok daha fazla beğendim
Kız sürekli mi yaptırıcan bi yaptır bakalim ilk oncebenım memeytolar cok komık ıkı yana sallayayım bırbırıne carpar halay cekmeye baslar
hamıleyken 14 kılo verdım dogumdan sonra 40 kılo aldım emzırırken epey mıncıklastık sonrasında 45 kılo verdım kurumuş üzüm oldular yazık
ama ben korkuyorum amelıyatdan yoksa cok ısterdım gogsumu yaptırayım hem dolsun hem dıklessın harıka olsunlar ısterdım ama 90 lık nine olan memeytolarımdan akıl almayı tercıh edıyorum su aralar
bana dokunma amelıyat oldugunda sana yardım edecek cocugunla ılgılenecek kımse yok otur yerınde dıyor
ısteyen herkes yaptırsın ben yaptırmısım gıbı mutlu olurum
dıslerı lazerle sık beyazlatmak dışın gucunu azaltıp mınesıne zarar verıyor benı durduran oydu artık yeter zarar gorsede sarı dısle gezmeye katlanamıyorum artık
agzımı ayıra ayıra gulmek ıstıyorum
Yaaa süper süper gerçektenresmen bulasıcı hastalık gıbı bırde baslayınca herseyı kurcalamaya suraya da yapayım buraya da bakım yapayım deyıp kendınle ugrasmaya da baslıyorsun
hergun spor sabah ayrı aksam ayrı cılt ve vucut bakımı haftalık sac bakımı haftada 2 kere ev duzen bakımı falan ben bıldıgın bayagı yogunum
sımdıden ahsenın okul saatıne gore program yaptım yapmak zorunda kaldım kendıme cok cıddı zaman ayırdıgımı farkettım
keske daha guzel olsaymısım kendımle bu kadar ılgılenmek zorunda kalmazdım
Evettt sayendeaypare ackerman ile de adım adım tek duzen bakım rutunıne gectık
benım memeytolar estetıklık durumda kuzum tum bag doku gıtmıs durumda içi fos sankı dolu şiseyı burusturup kenara atmıs gıbı posetdekı herseyı yok etmıs burusturup atmıs gıbı sankı varil gunesın altında kalmıs erımıs burusmus gıbı gogsumun ucları ayak parmaklarımı selamlıyorYaaa süper süper gerçekten
hem de çok güzelsin bence, laf edip durma kendine
bu arada memeleri ağırlıkla spor yaparak toplayabilirsin Nisacım araştır bi
Nisam var mısın botox diş beyazlatma dolgu hepsinden patlatalımben dıslerımın rengını beyazlatıcam bu arada
rengı dogal rengı sarımtrak ve ınanılmaz rahatsız oluyorum hepde dogal dısler e halıyle kahve lekesı falan da var
hazır kahveyı azaltmısım eylul gıbı bembeyaz dıslerım olsun ıstıyorum lazerle yapıyorlarmıs yaptırıcam
senelerdır cok ıstıyordum kahve cok ıcıyorum bosa gıder dıye yaptırmıyordum sırf bunun ıcın kahveyı azalttım
Eki Görüntüle 2885174 Eki Görüntüle 2885175
Çisem çakır önerir de almaz mıyım
İçerıgı cok temızmiş en acık tonları ikisini de aldım
Ay hadi coinlerimiz gelsin 40bin bakima devam edeyim daha kaporta duzeltilexekNisam var mısın botox diş beyazlatma dolgu hepsinden patlatalım
Hiç fontoten kullanamiyorum en a
Son cc almıstım onu bile sürmuyorum
Nisam var mısın botox diş beyazlatma dolgu hepsinden patlatalım
Ben bayramdan sonrasına diş için randevu aldımAy hadi coinlerimiz gelsin 40bin bakima devam edeyim daha kaporta duzeltilexek
Off bibi sene sonuna kaldık deyip duruyorum inşallah yine dump gelmez dia wtc ve kailerimizeAy hadi coinlerimiz gelsin 40bin bakima devam edeyim daha kaporta duzeltilexek
Benim dişler de sarı nisam genetik olarak hatta ev tipi lazer cihazları vardı onlara bakmıştım ama bilmediğim bişey olunca çekindimBen bayramdan sonrasına diş için randevu aldım
Bu lazer ile dış beyazlatma onu ben de yaptıracağım dış rengim kendiliğinden sarımsı ve bu durum beni üzüyor
dişler kendılıgınden sarımsı tenımızde acık olunca daha sarı duruyor degıl mıBenim dişler de sarı nisam genetik olarak hatta ev tipi lazer cihazları vardı onlara bakmıştım ama bilmediğim bişey olunca çekindim