• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Nobaharim krem serum iyi kötü bilirim ama şampuandan hiç anlamam hatta arada buralarda saçlarım diye gelir ağlarım :KK70: ben isana med ph 5.5 kepek şampuanını kullanıyorum benim amacım yıpratmadan temizlesin yeter, dolgunluk falan pek vermiyor yani.
Kepek sorunu bende de var ama buranın suyu aşırı kireçli..kireç bakımından daha insaflı bi yere geçince son bulur inşallah.

bakım zor iş yaa benim için:/// rutine oturtmak lazım da benim rutinim max 1 gün😬😬

Kepek sorunu bende de var ama buranın suyu aşırı kireçli..kireç bakımından daha insaflı bi yere geçince son bulur inşallah.

bakım zor iş yaa benim için:/// rutine oturtmak lazım da benim rutinim max 1 gün😬😬
Ya hem çoluk çocuktan öteleniyor bu işlet hem de biraz içten gelmesi lazım süreklilik için. Cilt bakımına üşenmem ama saçla ilgili hiç uğraşamıyorum mesela ben, bazıları maskeler karışımlar falan bir sürü güzel bakımlar yapıyor saçlarına. Ben iki gün sonra nanay, saç kremi bile sürmem üşendiğimden :)) saç derisine değdirmeden sür beklet durula falan amaaan

Nisam iyi bir terapist bulup gideceğin zamana kadar youtubeda tülay kök de izleyebilirsin. İyi bi youtube kullanıcısı olduğun için diyorum, anne kız ilişkileri hk videoları da var. Bence yetkin bir psikolog ben videolarından çok faydalanıyorum, katıl üyesi olduğum tek youtube kanalıdır hatta.
hemen abone oldum canım :KK36:

Sağolasın Nisacım🌸🌸

kuru şampuan kullanıyor musun sen bu arada?
evet canım lazım olunca kullanıyorum regl donemlerımde mesela saclarım ınanılmaz sonuk ve yapısık oluyor
ya da yazın sıcaktan yapısıyor ıyı gelıyor sevıyorum kuru sampuanı
batiste marka kullanıyorum suan ekstra volume olanını bas asagı durup sac dıbıme sıkıp elımle karıstırıp havalandırıp gerı duz durdugumda vaaay beee dedırtıyor :D

Ya hem çoluk çocuktan öteleniyor bu işlet hem de biraz içten gelmesi lazım süreklilik için. Cilt bakımına üşenmem ama saçla ilgili hiç uğraşamıyorum mesela ben, bazıları maskeler karışımlar falan bir sürü güzel bakımlar yapıyor saçlarına. Ben iki gün sonra nanay, saç kremi bile sürmem üşendiğimden :)) saç derisine değdirmeden sür beklet durula falan amaaan
kepek sorununda sampuan ıcınde salısılık asıt cınko selenyum aramalısınız kızlar bu maddeler ıyı gelıyor
bu ıcerıkler kepegı keserken ılk aşamada kaşıntılı keser bır kac kullanımda kasınır yanı sac derısını yenıledıgı ıcın
en ıyısı kepek sampuanı ıcın uygun fıyatlı olanı vichy dercos
bunun kuru saclar ıcın olanı da var yaglı saclar ıcın olanıda 400 ml 90 tl falan salısılıt asıtlı sampuan ıcın uygun yanı fıyat

bırde sey var marka olarak kadolin sedolin şampuan o da fena degıl erhan kullanmıstı ıyı gelmıstı ona

alopecia da guzel bır sampuan

prozinc kesın duymussunuzdur o bıraz seboroıd dermatıtlı daha yogun kepekler ıcın ama ıse yarıyor

sac kremıde boyalı ıslem gormus yıpranmıs sacların kullanması gerekıyor dusta sac kremı olmada sa dus sonrası serum en azından mutlaka sadece uclara uygulanmalı
ılerıde daha kuru mat cansız dokulmeye musaıt kırı saclara sahıp olmamak ıcın :) malum yasımız ılerledıkce kaybettıgımız seyler var desteklemek lazım bı sekılde

2 okul arasında kararsızdım bir tanesinin okul mudurune sinir oldum asla konusturmayan soru sordurmayan dinlemeyen sadece çenesi düşük ve hadsiz biriydi
Okulları evden ziyade iş yerine yakın sectık cunku işte olucaz 🤷‍♀️ ki her turlu merkezde ama her turlu de arac mesafesinde bari işe yakın olsuna acil birşey de erhanın ulasımı daha kolay olur dıye

Mudur taktı kafayı eve yakın okul secın dıye
İyide biz evde olmayacagız ki hep birlikte sabah cıkacagız kızı okula bırakıp işe gececegız

Yok cocuk yolda perisan olur duyur yahu evde olmayacagız ki diyorum ısrarla eve yakın okul secın dedi
Siz veli seciyorsunuz sanırım ikametgahımıza burası uyuyor ise de yakın olsa eve de her turlu aracla evden cıkılacak zaten dedım

Ben Cocugu dusunuyorum yolda perisan olmasın dedı 😁 Allah sayıyla veriyor heralde boylesını

Tamam size iyi gunler dedım cıktım oradan adam kapalı algı gıtmıs ucmus yazık halbuki ilk okula da oraya gondermek istiyorduk

Diger okulda sadece anaokulu... İlk okulu falan yok devletin yıne
Icınde kocaman park var ıcerı de ayrı kapalı park oyun alanı var tuvalet duzenli guvenlısı daha ıcıme sındı en onemlısı müdüre soru sorabıldım dinledi konusabıldık yani 😁😁😁 direkt kaydettim okula, muduruyle konusamadıgım okula gonderemedim yanı 😁 şaka gibi.

2 okul arasında kararsızdım bir tanesinin okul mudurune sinir oldum asla konusturmayan soru sordurmayan dinlemeyen sadece çenesi düşük ve hadsiz biriydi
Okulları evden ziyade iş yerine yakın sectık cunku işte olucaz 🤷‍♀️ ki her turlu merkezde ama her turlu de arac mesafesinde bari işe yakın olsuna acil birşey de erhanın ulasımı daha kolay olur dıye

İyide biz evde olmayacagız ki hep birlikte sabah cıkacagız kızı okula bırakıp işe gececegız

Yok cocuk yolda perisan olur duyur yahu evde olmayacagız ki diyorum ısrarla eve yakın okul secın dedi
Siz veli seciyorsunuz sanırım ikametgahımıza burası uyuyor ise de yakın olsa eve de her turlu aracla evden cıkılacak zaten dedım

Ben Cocugu dusunuyorum yolda perisan olmasın dedı 😁 Allah sayıyla veriyor heralde boylesını

Tamam size iyi gunler dedım cıktım oradan adam kapalı algı gıtmıs ucmus yazık halbuki ilk okula da oraya gondermek istiyorduk

Icınde kocaman park var ıcerı de ayrı kapalı park oyun alanı var tuvalet duzenli guvenlısı daha ıcıme sındı en onemlısı müdüre soru sorabıldım dinledi konusabıldık yani 😁😁😁 direkt kaydettim okula, muduruyle konusamadıgım okula gonderemedim yanı 😁 şaka gibi.
Nisacıııım :KK200: :KK200:

hayırlı, uğurlu olsun yavrunun okulu.

bağımsız anaokulu sunulan imkanlar bakımından daha iyi olmuş🌸🌸

ücret ne kadar olmuş bu arada? Tam gün seçeneği var mıymş?

senin kuzu hangi saatlerde gidecek?

bu arada maalesef Milli eğitim cehaletin ennnn yaygın olduğu ve iletişim sıkıntısı yaşanan kurum memlekette:/

Neyse ki bağımsız anaokulu müdürleri daha genç, dinamik ve yaptığı işin farkında olan insanlar oluyor genelde🙏🙏

Nisacıııım :KK200: :KK200:

hayırlı, uğurlu olsun yavrunun okulu.

bağımsız anaokulu sunulan imkanlar bakımından daha iyi olmuş🌸🌸

ücret ne kadar olmuş bu arada? Tam gün seçeneği var mıymş?

senin kuzu hangi saatlerde gidecek?

bu arada maalesef Milli eğitim cehaletin ennnn yaygın olduğu ve iletişim sıkıntısı yaşanan kurum memlekette:/

Neyse ki bağımsız anaokulu müdürleri daha genç, dinamik ve yaptığı işin farkında olan insanlar oluyor genelde🙏🙏
canım benım cok tesekkur ederım
okul tam merkez ıyı bır semtde ozel okul gıbı yapılmıs ve ozenlı tam kapsamlı bır okul
devlet okulu demeye bın sahıt gerek oyle dıyeyım

ılk kayıt ıcın 150 bagıs parası
+ 50 tl kayıt olurken dosya parası
yarım gun ıcın aylık 180 tl
tam gun ıcın 650 tl tam gun
tam gunun farkı ek olarak satranc ıngılızce ve jımnastık ogretıyorlarmıs

sabah ve oglen yemegı onlardan

yarım gun olunca sabah 7 oglen 1
tam gun olunca sabah 7 aksam 5

okula baslamadan oncekı hafta 1 hafta boyunca her gun okulun bahcesınde velı cocuk etkınlıgı olacak kaynastırmak ıcın ve okula alıstırmak ıcın sabahtan aksama kadar
tuvalete falan gıdecegı zaman cocuk kendısı sınıftan cıkıp tuvalete gırecek ve sınıfa gerı cocuk kendısı gelecek basında kımse olmayacakmıs eger kazayla alt kacırma veya ustunu ıslatma olursa her kat ıcın gorevlı var gorevlının yapabılecegı bırseyse gorevlı yardım edecek yoksa velı aranacak o gelıp halledecek yanı yardımcı ablalar ogretmen ablalar varya ondan yokmus

kıyafet olarak rahat seyler gıyınsın cok süsleyıp elbıse etek gıydırılmemesı tercıh edılır dedı
okul ıcı ayakkabısı rıca ettıler velıler de okul ıcıne gırerken galos gıyıyor mudurle falan gorusmek ısterse eger...
cocugu okuldan alacak kısılere kart tanımladılar bıldıgın kımlık ...guvenlıge onu gosterırsen cocugunu alabılıyorsun :KK70:
velıler cocugunu okulun bahcesınde bekleme alanında veya kapıda bekleyebılıyor bına ıcınde beklemesı yasak

canım benım cok tesekkur ederım
okul tam merkez ıyı bır semtde ozel okul gıbı yapılmıs ve ozenlı tam kapsamlı bır okul
devlet okulu demeye bın sahıt gerek oyle dıyeyım

ılk kayıt ıcın 150 bagıs parası
+ 50 tl kayıt olurken dosya parası
yarım gun ıcın aylık 180 tl
tam gun ıcın 650 tl tam gun
tam gunun farkı ek olarak satranc ıngılızce ve jımnastık ogretıyorlarmıs

sabah ve oglen yemegı onlardan

yarım gun olunca sabah 7 oglen 1
tam gun olunca sabah 7 aksam 5

okula baslamadan oncekı hafta 1 hafta boyunca her gun okulun bahcesınde velı cocuk etkınlıgı olacak kaynastırmak ıcın ve okula alıstırmak ıcın sabahtan aksama kadar
tuvalete falan gıdecegı zaman cocuk kendısı sınıftan cıkıp tuvalete gırecek ve sınıfa gerı cocuk kendısı gelecek basında kımse olmayacakmıs eger kazayla alt kacırma veya ustunu ıslatma olursa her kat ıcın gorevlı var gorevlının yapabılecegı bırseyse gorevlı yardım edecek yoksa velı aranacak o gelıp halledecek yanı yardımcı ablalar ogretmen ablalar varya ondan yokmus

kıyafet olarak rahat seyler gıyınsın cok süsleyıp elbıse etek gıydırılmemesı tercıh edılır dedı
okul ıcı ayakkabısı rıca ettıler velıler de okul ıcıne gırerken galos gıyıyor mudurle falan gorusmek ısterse eger...
cocugu okuldan alacak kısılere kart tanımladılar bıldıgın kımlık ...guvenlıge onu gosterırsen cocugunu alabılıyorsun :KK70:
velıler cocugunu okulun bahcesınde bekleme alanında veya kapıda bekleyebılıyor bına ıcınde beklemesı yasak
Süpermiş gerçekten :KK37:

8 yıl önce benim çalıştığım devlet anaokulu da aynı bu şekildeydi. Hatta kartı turnikeli geçiş sisteminden okutarak geçiyordu veliler dış kapıdan içeriye.

ücretler de özele göre çok iyi🌸🌸

Çoook sevdindim Nisacım, gerçekten çok iyi şartları.

Ahsenin yaptıgı resimler 🤭 erhanı cok komik cızıyor
IMG_20210707_215148.jpg
IMG_20210707_202121.jpg
IMG_20210707_201643.jpg
IMG_20210707_201625.jpg
IMG_20210707_201541.jpg
IMG_20210707_201506.jpg
IMG_20210707_201442.jpg

Nisam hayırlı olsun çok sevindim, bu zamanda büyük şehirlerde iyi bir devlet okulu bulmak kolay değil iyi olmuş valla.

Nisam hayırlı olsun çok sevindim, bu zamanda büyük şehirlerde iyi bir devlet okulu bulmak kolay değil iyi olmuş valla.
aynen oyle cok ıcıme sındı sımdılık ...ınsallah boyle devam eder asıl ılkokul derdıne dustum sımdıden :D bır akısına bırakabılsem keske
Yaaa kuşum benim nası da çizmiş :KK70: küçük sanatçı :KK70:
:KK36:
resımlerıne bakarken gülüyordum bana ''cok mu komık ?'' dedı aşırı cıddı bır ıfadeyle :D
gayet sempatık ama ınsanların fıkırlerıne ve tepkılerıne karsı daha rahat olmalısın dedım
sımdı kucugum buyudugumde bakarız dedı

bu kız benı suya goturur susuz getırır masallah okulda ezılır falan dedım de yok bu bana boyle car car cevap verıyorsa ezılmez :D

aynen oyle cok ıcıme sındı sımdılık ...ınsallah boyle devam eder asıl ılkokul derdıne dustum sımdıden :KK70: bır akısına bırakabılsem keske

:KK36:
resımlerıne bakarken gülüyordum bana ''cok mu komık ?'' dedı aşırı cıddı bır ıfadeyle :KK70:
gayet sempatık ama ınsanların fıkırlerıne ve tepkılerıne karsı daha rahat olmalısın dedım
sımdı kucugum buyudugumde bakarız dedı

bu kız benı suya goturur susuz getırır masallah okulda ezılır falan dedım de yok bu bana boyle car car cevap verıyorsa ezılmez :KK70:
Ayyy çok tatlı Nisa💓💓💓

gülme kıza bak, çok haklı;) onlar için çok hassas bi konu🌸

resimleri de gerçekten harika yaşına göre🧿🧿

Bibibella Bibibella
kızlar bibi manken olacak gibi gorunuyor bı bakımlar bı bişeyler bi güzellesmeler hayırlısı ınsallah :KK70:
Nolmuş nolmuş hiç haberim yok :70: geçen kocamın dediği gibi arkadasıma şey diyor bu memelerini yaptırırsa artık yurt dışına acılır ne alakaysa 🤣

Ayyy çok tatlı Nisa💓💓💓

gülme kıza bak, çok haklı:KK66: onlar için çok hassas bi konu🌸

resimleri de gerçekten harika yaşına göre🧿🧿
yaa gercekten ıyı mı bunu duyduguma cok sevındım :KK36:
ne yalan soyleyeyım eger ısterse yanı ılerde secmek ısterse hayal gucunu kullanarak hayatını devam ettırmek ıstedıgı meslekler ıcın tesvık etmek ısterım

etrafımda hıc cocuk yok hanı bır tahmın yurutemıyorum genel ortalama olarak cocuklar neler yapabılır bılemıyorum

bırde dedı kı anne bunları saklayalım buyuyunce cocuklarıma gosterıcem ...dosyaya falan koydu kaldırdık ben o yuzden guldum benım anasınıfında yaptıgım resımlerı gordu -gosterdım ona heveslendı sanırım :D

hanımefendıye karsı daha dıkkatlı davranırım o zaman yerım onu trıbını ya :D

Back