Sağlıklı beslenirken;

bu arada hergun yarım saat yuruyorum ve yuruyusden sonra toplam 18 dk suren lılıy sabrı nın o 2 vıdeosunuda yapyorum
artık etkı etmıyor bana vucut ıyıce alıstı sanırım arttırmam gerekıyor bellıkı sayıyı ama kendımı de yormak ıstemıyorum bılıyorum kı sonra sıkılır bırakırım :KK70: suan ıcın hala sporu bırakmamıs olmam bıle benım ıcın buyuk mucıze kendımı tebrık edıyorum
benim hiç içimden gelmiyor valla spor. hele de sıcakta :KK43:

benim hiç içimden gelmiyor valla spor. hele de sıcakta :KK43:
evet sıcakta zor oluyor ama daha etkılı gıbı gelıyor bana tshırtumu suda komple ıslatmısım gıbı sırılsıklam oluyor sonra buz gıbı suda yıkanıyorum antep sıcagında bu benı 3-4 saat serın tutmaya yarıyor o esnada cok hararetlı yuzumde tup patlamıs gıbı mosmor oluyorum ama sonrası harıka :KK70:

ay onu nereden bulucam ben nasıl oluyor nasıl yapılıyor hemen deneyeyım
eczaneden alabilirsin. en ucuzu diye iste. bazısı çok saçma fiyatlar koyuyor. 3-5 lira bi şeydi en son.

Valla 1 su bardağına 1 çay kaşığı karbonat atıp karıştır iyice erisin. içiver.

Ya da gün boyu içmek için 1 sürahi suya 1-2 çay kaşığı ya da 1 tatlı kaşığı atıp, erit ve iç.

eczaneden alabilirsin. en ucuzu diye iste. bazısı çok saçma fiyatlar koyuyor. 3-5 lira bi şeydi en son.

Valla 1 su bardağına 1 çay kaşığı karbonat atıp karıştır iyice erisin. içiver.

Ya da gün boyu içmek için 1 sürahi suya 1-2 çay kaşığı ya da 1 tatlı kaşığı atıp, erit ve iç.
ya supersın :KK36: tamamdır bugun derhal alınsın ve ıcılsın su odemden kurtulmak ıcın herseyı yapmaya hazırım

ya supersın :KK36: tamamdır bugun derhal alınsın ve ıcılsın su odemden kurtulmak ıcın herseyı yapmaya hazırım
Karatay der ki, vücutta zararlı virüs bakteri vb, alkali ortamda yaşayamaz. o sebeple alkali su için.
bunu sadece ödem zamanlarında değil, her gün içebilirsin.

İnşallah işe yarar ben de mutlu olurum.

Screenshot_20210716_173521.jpg

Valla buralar bile aşırı sıcak nisam antepi düşünemiyorum. Geçen hafta ben istanbulda kardeşim izmirdeydi nemden yapış yapış halde bozkırın kavurucu sıcağına döndük.

Bu arada kızlar ben yüksek lisans bursunu kazandım :/ sürpriz oldu bir bakıma, şimdi okul başvurularıma cevap bekliyorum eylülde gideceğim kısmetse. Hem mutlu hem tedirginim :/

ayyyyyyy coook sevındım hayırlı olsun tebrık ederım senıııı masallah sana ya ne guzel :KK36: :KK19: :KK200:
hangı alanda uzmanlasıcaksın

Selamm herkese 🙋🏼‍♀️
Şimdi ben de niyet ettim sağlıklı beslenmeye gelin görün ki en ufak bilgim yok buna dair. Nerden başlasam nasıl yapsam diye düşünüyorum.

🧹İlk işim paketli gıdaları tamamen çıkarmak. Aslında uzun zamandır evimize girmiyor fakat gittiğim misafirlikte karşıma çıkınca kendimi engellemiyordum.
🧹İkinci olarak kızartmalardan uzak durmak.
🧹Öyle pek fazla ekmek alışkanlığımız yoktur en fazla kahvaltıda iki dilim. Ama ben bundan da tamamen kurtulmak istiyorum alternatif ne olabilir? Fırınlarda çavdar ekmekleri %100 olmuyor diye biliyorum.
🧹Şekeri tatlı, kek vs dışında tüketmiyordum bunun için de tariflerinize bir göz atmam lazım yerine ne koyabilirim diye. Şuan aslında en büyük sorunum tarif bilmemek 🤷🏼‍♀️
🧹Su su su... Maalesef bu konuda zayıfım ve bunu düzene sokmam lazım.

Kilo sorunum yok, anne olmak istiyorum ama maalesef nasip olmadı. Ben de sağlıklı beslenme ile vücudumu hazırlamak istiyorum belki önümdeki engel budur 🤷🏼‍♀️

Sizlerin önerilerinizi bekliyorum 💕🌸

Selamm herkese 🙋🏼‍♀️
Şimdi ben de niyet ettim sağlıklı beslenmeye gelin görün ki en ufak bilgim yok buna dair. Nerden başlasam nasıl yapsam diye düşünüyorum.
🧹İlk işim paketli gıdaları tamamen çıkarmak. Aslında uzun zamandır evimize girmiyor fakat gittiğim misafirlikte karşıma çıkınca kendimi engellemiyordum.
🧹İkinci olarak kızartmalardan uzak durmak.
🧹Öyle pek fazla ekmek alışkanlığımız yoktur en fazla kahvaltıda iki dilim. Ama ben bundan da tamamen kurtulmak istiyorum alternatif ne olabilir? Fırınlarda çavdar ekmekleri %100 olmuyor diye biliyorum.
🧹Şekeri tatlı, kek vs dışında tüketmiyordum bunun için de tariflerinize bir göz atmam lazım yerine ne koyabilirim diye. Şuan aslında en büyük sorunum tarif bilmemek 🤷🏼‍♀️
🧹Su su su... Maalesef bu konuda zayıfım ve bunu düzene sokmam lazım.
Kilo sorunum yok, anne olmak istiyorum ama maalesef nasip olmadı. Ben de sağlıklı beslenme ile vücudumu hazırlamak istiyorum belki önümdeki engel budur 🤷🏼‍♀️
Sizlerin önerilerinizi bekliyorum 💕🌸
merhaba
sayfaları okumanızı tavsıye ederım sorularınızın hepsı mevcut ama yıne de acıklayayım :KK68:
mısafırlıkte yenılebılecek bır suru alternatıf var bızler alıskanlık dolayısıyla sadece en zararlı olanları gozumuze dıkıyoruz onumuze sadece tatlı kondu dıyelım onun ucundan 2 catal almamız yeter irademızı kontrol etmek zorundayız yoksa sureklı kılo verıp almak vucuda daha buyuk zarar yetınmeyı ve tadına bakmayı ogrenmek zorundayız
ekmek olarak mercımekden ekmek yapılabılır kuru fasulyeden
bunları suda ıslıyorsunuz ondan sonra yaglı kagıt ustunde fırında pısırıyorsunuz sonra o harcı Rondodan cekip un haline getiriyorsunuz bu un cam kavanozda 1 ay buzdolabında saklababılıyor ve tuzlu kek veya pogaca gıbı pısırıyorsunuz ıster zeytinli baharatlı ıster peynirli domatesli ister sade ekmek olarak bu tuketılıyor
Bademı de Rondoda cekıp in haline getirip tatlılar da kek tabanı olarak kullanırsınız ilk sayfalarda tarifler var zaten sayfalara bakınca gorursunuz
Su konusuna gelirsek 1 cam sürahi suya 2 dilim limon bırkac nane yaprahı ve 2 dilim salatalık ya da 3 dilim elma 1 cubuk tarcın 1 karanfil tatlandıracaktır odem atmaya da fayda saglar su zaten içmek zorundasınız her saat bası alarm kurun sıze hatırlatsın ❤️

merhaba
sayfaları okumanızı tavsıye ederım sorularınızın hepsı mevcut ama yıne de acıklayayım :KK68:
mısafırlıkte yenılebılecek bır suru alternatıf var bızler alıskanlık dolayısıyla sadece en zararlı olanları gozumuze dıkıyoruz onumuze sadece tatlı kondu dıyelım onun ucundan 2 catal almamız yeter irademızı kontrol etmek zorundayız yoksa sureklı kılo verıp almak vucuda daha buyuk zarar yetınmeyı ve tadına bakmayı ogrenmek zorundayız
ekmek olarak mercımekden ekmek yapılabılır kuru fasulyeden
bunları suda ıslıyorsunuz ondan sonra yaglı kagıt ustunde fırında pısırıyorsunuz sonra o harcı Rondodan cekip un haline getiriyorsunuz bu un cam kavanozda 1 ay buzdolabında saklababılıyor ve tuzlu kek veya pogaca gıbı pısırıyorsunuz ıster zeytinli baharatlı ıster peynirli domatesli ister sade ekmek olarak bu tuketılıyor
Bademı de Rondoda cekıp in haline getirip tatlılar da kek tabanı olarak kullanırsınız ilk sayfalarda tarifler var zaten sayfalara bakınca gorursunuz
Su konusuna gelirsek 1 cam sürahi suya 2 dilim limon bırkac nane yaprahı ve 2 dilim salatalık ya da 3 dilim elma 1 cubuk tarcın 1 karanfil tatlandıracaktır odem atmaya da fayda saglar su zaten içmek zorundasınız her saat bası alarm kurun sıze hatırlatsın ❤️
Teşekkür ederim un konusu çok işime yarayacak ☺️

Valla buralar bile aşırı sıcak nisam antepi düşünemiyorum. Geçen hafta ben istanbulda kardeşim izmirdeydi nemden yapış yapış halde bozkırın kavurucu sıcağına döndük.

Bu arada kızlar ben yüksek lisans bursunu kazandım :/ sürpriz oldu bir bakıma, şimdi okul başvurularıma cevap bekliyorum eylülde gideceğim kısmetse. Hem mutlu hem tedirginim :/
hayirlisi olsun, gözün aydin, cok sevindim

kepek sorununda sampuan ıcınde salısılık asıt cınko selenyum aramalısınız kızlar bu maddeler ıyı gelıyor
bu ıcerıkler kepegı keserken ılk aşamada kaşıntılı keser bır kac kullanımda kasınır yanı sac derısını yenıledıgı ıcın
en ıyısı kepek sampuanı ıcın uygun fıyatlı olanı vichy dercos
bunun kuru saclar ıcın olanı da var yaglı saclar ıcın olanıda 400 ml 90 tl falan salısılıt asıtlı sampuan ıcın uygun yanı fıyat

bırde sey var marka olarak kadolin sedolin şampuan o da fena degıl erhan kullanmıstı ıyı gelmıstı ona

alopecia da guzel bır sampuan

prozinc kesın duymussunuzdur o bıraz seboroıd dermatıtlı daha yogun kepekler ıcın ama ıse yarıyor

sac kremıde boyalı ıslem gormus yıpranmıs sacların kullanması gerekıyor dusta sac kremı olmada sa dus sonrası serum en azından mutlaka sadece uclara uygulanmalı
ılerıde daha kuru mat cansız dokulmeye musaıt kırı saclara sahıp olmamak ıcın :) malum yasımız ılerledıkce kaybettıgımız seyler var desteklemek lazım bı sekılde
canim 90 Tl ye nerde var dercos 400 ml
internetten baktim ben 130 tl falan

bu arada dun ben boynumu ve belımı ıncıttım ya
kosu bandında hunharca kosuyordum en ust sevıyede tam yarım saatın sonuna gelmısım yorulmusum
bır anda elektrık gıttı ve bant durdu
bende onumde durmasın dıye tutma yerını cıkartmıstım tutunacak seyım yoktu yanı
bır fırladım :KK70: uctum resmen ben ucabılıyormusum ya bıldıgın :KK70:
belım boynum kotu

ama sıkı bır kahvaltı yaptım suan ınanılmaz yuruyesım var zarar verırmıyım acaba
cok gecmis olsun canim

aslında saglıklı beslenmek basıt
2 kabak 1 patlıcan 1 sogan 3 sarımsak 1 domates bunları ırı ırı dogra fırına at
1 yemek kasıgı salcayı sulandır ustunden gezdır tuz karabıber at fırında pıssın
Nisam şu anda bu yemek pişiyor fırında :KK70: ara ara konuda anahtar kelimelerle aratıp buradaki tarifleri yapıyorum günün (daha doğrusu önümüzdeki üç günün hahah) menüsü de bu

X