Bilemedim ki Nisacım:/ bak şimdi: mesela bizim öğretmen arkadaşlardan biri düzen ve askeri nizam takıntısı vardı: azıcık yamuk duran bişeyi düzelttirme, hata kabul etmeme..bunu bazı veliler anlatıp, benim çocuğum da öğretmeninden bunu öğrendi işte çok iyi diye anlatırlardı..bence psikopat, kaç kaç durumu yani..daha çok örnek vardı da hafızamı silmişim o yıllara dair wallayaa benim ömrümü yediği için bu ortamlar az çok biliyorum ama nasıl bişeye çatarım bilmiyorum ben de açıkçası..ama ben bir de kendim öğretmenim, en olmadı her gittiğim yere Almanya’dan geldim diyip, çikolata dayayıp en iyi öğretmeni bulmayı deniycem:) şaka şaka böyle olmaz da:))
yaaa işte bu okul/kreş meselesi yüzünden daha küçük bir yere(eşimin teyzesinin memlekete; kadının çevresi çok geniş) taşınmayı düşünüyorum ciddi ciddi. Benim küçük te henüz 2 yaş olacak Eylül’de..onu bakıcı, teyze, anneanne falan da paklamaz..trafikte vakit kaybetmeyeceğim, daha az kreşte kalmalarını sağlayacak bir yere yerleşmemiz lazım
senin çevrende de vardır yaa, böyle her konuda fikri olan birileri bi soruştur, çıkar bence..benim için öncelikli kriter; çocukların güvenliği sağlansın, baskılanmasın yeter gerçekten Bir de küçük çocuğu olmasın yaa öğretmenin, çok perişan oluyorlar kendimden biliyorum, hali kalmaz okuldaki kuzulara:)
neyse ki benim iş masa başı
Yaaa harikasın sagolasın canım benim bu bilgiler içinHaa bir de devlette anasınıfının bölümü ayrı oluyor, oraya diğer çocuklar giremiyor..anasınıfı öğretmeni kendi ayarladığı saatte çocukları dışarı çıkarıyor, diğerleri gibi toplu teneffüse çıkmıyorlar..o konu güvenlik endişesi oluşturmasın sende
Benim cevremde Cocugu olan ortaokula gidiyor kime sorsam mevzuya Fransız kalıyor siz nasıl yol izlediniz diyorum o gunlerı hıc hatırlamıyorum dıyor ahsenle bizde beraber yeniden ogrenecegız artık
Az kaldı kayıt olmasına 2 temmuzda kayıt baslıyor benimde birinci oncelıgım guvenlı olması
Daha anasınıfta boyle zorlandım ilk okulda ne yapıcam ben acaba