• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Bilemedim ki Nisacım:/ bak şimdi: mesela bizim öğretmen arkadaşlardan biri düzen ve askeri nizam takıntısı vardı: azıcık yamuk duran bişeyi düzelttirme, hata kabul etmeme..bunu bazı veliler anlatıp, benim çocuğum da öğretmeninden bunu öğrendi işte çok iyi diye anlatırlardı..bence psikopat, kaç kaç durumu yani..daha çok örnek vardı da hafızamı silmişim o yıllara dair walla🙏🙏yaa benim ömrümü yediği için bu ortamlar😬 az çok biliyorum ama nasıl bişeye çatarım bilmiyorum ben de açıkçası..ama ben bir de kendim öğretmenim, en olmadı her gittiğim yere Almanya’dan geldim diyip, çikolata dayayıp en iyi öğretmeni bulmayı deniycem:) şaka şaka böyle olmaz da:))

yaaa işte bu okul/kreş meselesi yüzünden daha küçük bir yere(eşimin teyzesinin memlekete; kadının çevresi çok geniş) taşınmayı düşünüyorum ciddi ciddi. Benim küçük te henüz 2 yaş olacak Eylül’de..onu bakıcı, teyze, anneanne falan da paklamaz..trafikte vakit kaybetmeyeceğim, daha az kreşte kalmalarını sağlayacak bir yere yerleşmemiz lazım🙏🙏

senin çevrende de vardır yaa, böyle her konuda fikri olan birileri🙏🙏 bi soruştur, çıkar bence..benim için öncelikli kriter; çocukların güvenliği sağlansın, baskılanmasın yeter gerçekten🙏 Bir de küçük çocuğu olmasın yaa öğretmenin, çok perişan oluyorlar kendimden biliyorum, hali kalmaz okuldaki kuzulara:)

neyse ki benim iş masa başı🥰

Haa bir de devlette anasınıfının bölümü ayrı oluyor, oraya diğer çocuklar giremiyor..anasınıfı öğretmeni kendi ayarladığı saatte çocukları dışarı çıkarıyor, diğerleri gibi toplu teneffüse çıkmıyorlar..o konu güvenlik endişesi oluşturmasın sende🙏🙏
Yaaa harikasın 🥰sagolasın canım benim bu bilgiler için 🥰❤️😍

Benim cevremde Cocugu olan ortaokula gidiyor 😁 kime sorsam mevzuya Fransız kalıyor siz nasıl yol izlediniz diyorum o gunlerı hıc hatırlamıyorum dıyor 😁😁😁 ahsenle bizde beraber yeniden ogrenecegız artık
Az kaldı kayıt olmasına 2 temmuzda kayıt baslıyor 😊 benimde birinci oncelıgım guvenlı olması

Daha anasınıfta boyle zorlandım ilk okulda ne yapıcam ben acaba 😁

Yaaa harikasın 🥰sagolasın canım benim bu bilgiler için 🥰❤️😍

Benim cevremde Cocugu olan ortaokula gidiyor 😁 kime sorsam mevzuya Fransız kalıyor siz nasıl yol izlediniz diyorum o gunlerı hıc hatırlamıyorum dıyor 😁😁😁 ahsenle bizde beraber yeniden ogrenecegız artık
Az kaldı kayıt olmasına 2 temmuzda kayıt baslıyor 😊 benimde birinci oncelıgım guvenlı olması

Daha anasınıfta boyle zorlandım ilk okulda ne yapıcam ben acaba 😁
Hadi bakalım, inşallah ennnn içimize sinecek şekilde çözüm buluruz🙏🙏

N nscckts ve nobahari nobahari

Benim kızım da bu yıl 1. sınıfa başlayacak. ben nelere dikkat etmeliyim? Ben de kendimi bu konuda bilgili hissetmiyorum. Seçici davranamam muhtemelen. Ama kızımın okula severek gitmesini istiyorum.
Ben okulu gezıcem hijyen ve guvenlık onemlı, mudure ogretmenle tanısmak ıstedıgımi soyleyecegım bence ogretmen ile tanısmalıyız asıl onemlı olan o sevdirecek olanda okuldan nefret ettirecek olanda o, tavsiyem ogretmenle tanısıp konusman ve facebookta gruplar oluyor ogretmenin ismini aratmak arastırmak gerek bazıları cok sinirli oluyor korkutarak sozunu gecırıyor en korktuğum tipler ve usluplarından anlasılır bence
Cocugun ogretmenı sevmesi de onemlı cocukların hisleri daha kuvvetli

N nscckts ve nobahari nobahari

Benim kızım da bu yıl 1. sınıfa başlayacak. ben nelere dikkat etmeliyim? Ben de kendimi bu konuda bilgili hissetmiyorum. Seçici davranamam muhtemelen. Ama kızımın okula severek gitmesini istiyorum.
İlkokul için bildiğim kadarıyla adrese kayıt sistemine göre kayıt yapılıyor ve öğretmen seçmek gibi bir durum da söz konusu olmuyor:/

bir de iş yerine yakın okul da tercih edilebiliyor..bu arada ben 7 yıldır yurtdışındayım, ben de bi hayli uzağım aslında bu konulara:/

İnşallah çocukları seven ve işinde özenli öğretmenlere denk gelir yavrularımız.

Ben okulu gezıcem hijyen ve guvenlık onemlı, mudure ogretmenle tanısmak ıstedıgımi soyleyecegım bence ogretmen ile tanısmalıyız asıl onemlı olan o sevdirecek olanda okuldan nefret ettirecek olanda o, tavsiyem ogretmenle tanısıp konusman ve facebookta gruplar oluyor ogretmenin ismini aratmak arastırmak gerek bazıları cok sinirli oluyor korkutarak sozunu gecırıyor en korktuğum tipler ve usluplarından anlasılır bence
Cocugun ogretmenı sevmesi de onemlı cocukların hisleri daha kuvvetli

Öğetmenle tanışmayı ben de aklıma yazdım. Görüşmeliyiz, sonuçta çocuklarımızı emanet edeceğiz.

edilebiliyor..bu arada ben 7 yıldır yurtdışındayım, ben de bi hayli uzağım aslında bu konulara:/

İnşallah çocukları seven ve işinde özenli öğretmenlere denk gelir yavrularımız.

Evet öğretmen seçimi yok ama yine de çevreme öğretmenlerle ilgili yorumlarını soruyorum.

Öğetmenle tanışmayı ben de aklıma yazdım. Görüşmeliyiz, sonuçta çocuklarımızı emanet edeceğiz.

Evet öğretmen seçimi yok ama yine de çevreme öğretmenlerle ilgili yorumlarını soruyorum.
benım cevremde sorabılecegım kımse de yok hangı ogretmene cıkacagı bıle bellı degıl :)
cok kafama takıyorum bılmedıgımız seyler strese sokar ya bızı
bızde boyle ogrenecegız alısacagız ıste

Kızlar, bugün bir kariyer danışmanıyla görüştüm. Dedi ki “benim kızkardeşim matematikten nefret eder, hiç yapamazdı..en kötü olduğu dersti hatta..ama matematiğin en yoğun olduğu mühendislik alanını okudu ve çok başarılı oldu”

nasıl oldu diye sordum..iyi bir öğretmene denk geldi ve kendine dair bilinç edindi, yapabilirim dedi, yaptı.

bizim iyi öğretmende aradığımız ve eğitimde çok dillendirilmeyen bir faktör:öğretmen beklentisi..yani öğretmen çocuğa dair gerçekçi beklenti edinsin ve onu yüreklendirsin, geliştirsin..eğitimden daha da öncelikli bişey bu bence.

benım cevremde sorabılecegım kımse de yok hangı ogretmene cıkacagı bıle bellı degıl :)
cok kafama takıyorum bılmedıgımız seyler strese sokar ya bızı
bızde boyle ogrenecegız alısacagız ıste
Ben bu noktada öğretmeni yüreklendirmeyi tercih ederdim Nisacım..orta karar bir öğretmense, velilerin ilgi, alakasıyla seviye olarak bikaç level yükseltilebilir bence..adına yüreklendirmek, gazlamak artık ne derseniz..bu da mı bize kaldı diyebilirsiniz ama walla Türkiye’de herşey Allah’a kalmışken biz de biraz ucundan tutabiliriz.

mesela kafa dengi bikaç veliyle anlaşıp, ayarı çok kaçırmadan öğretmeni taktir etmek vs..marifet iltifata tabidir sözüne ben çok inanıyorum bu arada.

Kızlar, bugün bir kariyer danışmanıyla görüştüm. Dedi ki “benim kızkardeşim matematikten nefret eder, hiç yapamazdı..en kötü olduğu dersti hatta..ama matematiğin en yoğun olduğu mühendislik alanını okudu ve çok başarılı oldu”

nasıl oldu diye sordum..iyi bir öğretmene denk geldi ve kendine dair bilinç edindi, yapabilirim dedi, yaptı.

bizim iyi öğretmende aradığımız ve eğitimde çok dillendirilmeyen bir faktör:öğretmen beklentisi..yani öğretmen çocuğa dair gerçekçi beklenti edinsin ve onu yüreklendirsin, geliştirsin..eğitimden daha da öncelikli bişey bu bence.
bu cok dogru ve onemlı gercekten
erhanın ogretmenı o zamanlar ılcede kuytu kosede ogretmen ıken sımdı en ıyı okulun muduru olmus hala gorusur
erhana sen muhendıs olmalısın demıs muhendıs olmasının sebebı ogretmenı ve erhanın aslında derslerı cok kotuymus sınıfta en gerılerdenmıs sınıf arkadaslarıyla da hala gorusuyor onlar da soyledı

ogretmen ozellıkle bır bır ılgılenmıs kımın ne eksıgı varsa velıyı arar sunun ustune duralım dermıs
erhan dereceyle bıtırdı ozel unıversıteyı burslu okudu ve onur belgesıyle mezun oldu robotık sampıyonlugu var

bende guya''ıyı '' okullarda okudum
ogretmenım bu kız okuyamaz dedı durdu ancak sanat ıslerıyle ılgılenır aklı fıkrı havai dedıler
babamın cok gucune gıtmıstı ogretmenımden de nefret edıyordum

cok ıyı oldugum alanlar vardı ama onun bıle ustune dusmuyordum edebıyatda da matematıkde de ıyıyım zaten esıt agırlık okudum
ılk okulda ogretmenler o şiiri yazan kız bu mu o resımı yapan kız bu mu dıye benı cagırıp cok tatlısın sen dıye severlerdı
ama ogretmenlerım ısrarla bu kız okuyamaz ıcınde yok dedı
okulda yıl sonu gosterılerınde gıtar calıp sarkı soyleme ısını
okullar arası resım ve kompozısyon yarısmalarını bana paslarlardı o ıse yaradım okulda
annem yıl sonu gosterısınde sarkı soyleyısımı ızlemeye bıle gelmedı kesın berbat oldugumu dusundu utandı falan bılmıyorum
bende okumak ıstemedım parmak kaldırırdım mesela bana soz vermezdı ruh hastası ogretmenım

annem sutumu helal etmem muhakkak okuyacaksın dedıgı ıcın nefret ede ede okudum once konservatuarı kazandım yarım bıraktım sonra ıktısat okudum onu da 6 senede zorla bıtırdım

hıc ıstemedım gıtmeyı neden gıdeyım kı zaten okuyamazmısım

annemde zaten sureklı bana sen adam olacan da bende gorucem dedı

bı turlu adam olamadım anlayacagın

yazdıgım kıtap var oyle beklıyor
bır suru denemelerım yuzlerce cızımlerım oylece duruyor
hıc bırsey ıcımden gelmıyor gayret yok ıcımde artık
ogretmen de aılede de ıkısının uyumu da cok cok cok onemlı kesınlıkle

kızımın asla benım gıbı olmasını ıstemıyorum bunun ıcın de ne gerekıyorsa yapıcam

bu cok dogru ve onemlı gercekten
erhanın ogretmenı o zamanlar ılcede kuytu kosede ogretmen ıken sımdı en ıyı okulun muduru olmus hala gorusur
erhana sen muhendıs olmalısın demıs muhendıs olmasının sebebı ogretmenı ve erhanın aslında derslerı cok kotuymus sınıfta en gerılerdenmıs sınıf arkadaslarıyla da hala gorusuyor onlar da soyledı

ogretmen ozellıkle bır bır ılgılenmıs kımın ne eksıgı varsa velıyı arar sunun ustune duralım dermıs
erhan dereceyle bıtırdı ozel unıversıteyı burslu okudu ve onur belgesıyle mezun oldu robotık sampıyonlugu var

bende guya''ıyı '' okullarda okudum
ogretmenım bu kız okuyamaz dedı durdu ancak sanat ıslerıyle ılgılenır aklı fıkrı havai dedıler
babamın cok gucune gıtmıstı ogretmenımden de nefret edıyordum

cok ıyı oldugum alanlar vardı ama onun bıle ustune dusmuyordum edebıyatda da matematıkde de ıyıyım zaten esıt agırlık okudum
ılk okulda ogretmenler o şiiri yazan kız bu mu o resımı yapan kız bu mu dıye benı cagırıp cok tatlısın sen dıye severlerdı
ama ogretmenlerım ısrarla bu kız okuyamaz ıcınde yok dedı
okulda yıl sonu gosterılerınde gıtar calıp sarkı soyleme ısını
okullar arası resım ve kompozısyon yarısmalarını bana paslarlardı o ıse yaradım okulda
annem yıl sonu gosterısınde sarkı soyleyısımı ızlemeye bıle gelmedı kesın berbat oldugumu dusundu utandı falan bılmıyorum
bende okumak ıstemedım parmak kaldırırdım mesela bana soz vermezdı ruh hastası ogretmenım

annem sutumu helal etmem muhakkak okuyacaksın dedıgı ıcın nefret ede ede okudum once konservatuarı kazandım yarım bıraktım sonra ıktısat okudum onu da 6 senede zorla bıtırdım

hıc ıstemedım gıtmeyı neden gıdeyım kı zaten okuyamazmısım

annemde zaten sureklı bana sen adam olacan da bende gorucem dedı

bı turlu adam olamadım anlayacagın

yazdıgım kıtap var oyle beklıyor
bır suru denemelerım yuzlerce cızımlerım oylece duruyor
hıc bırsey ıcımden gelmıyor gayret yok ıcımde artık
ogretmen de aılede de ıkısının uyumu da cok cok cok onemlı kesınlıkle

kızımın asla benım gıbı olmasını ıstemıyorum bunun ıcın de ne gerekıyorsa yapıcam
Az önce şöyle bişey gördüm.

yaaa psikanalizde “analar kızlarının düşmanıdır” diye bi söz var:/ bazı anneler bunu bilfiil gerçekleştiriyor hakkaten..ama kendi içlerinde olan büyük bir eksikliğin yansıması..bunun senle bi alakası yok Nisacım ama yapacağını yapmış:KK43: aslında yetkin, sana hitap edecek bi terapist bulsan, arınsan çok çok daha güzel ilerleyeceksin bence sen kendi yolunda🙏

Yılların koca etkisi ha deyince atılmıyor insanın üstünden:KK43:

annen sana ne verdiyse “o” sundur sözüne inanıyorum ama özellikle 30’lu yaşlardan sonra bu sözü bi kenara itebiliriz gerçekten. Bir de senin çok güzel sevgi kaynağın, babaannen varmış :KK36:

ben geçen yıl en zor zamanlarımda bile ablamın gazına gelen annem tarafından bütün gün ittirildim..o zamanlar içim ağladı gerçekten ama şimdi diyorum ki bırak anneliği, bu davranışların insanlıkla alakası yok..hala hatırladıkça üzülüyorum ama odak noktam bu değil benim..onu kategorize edip bi kenara bırakmayı tercih ettim.

sen de şu an için enerjini doğru kanalize etmek adına olanları kategorize etmeyi, etkilerini minimalize etmek için de yavruna odaklanmanı tavsiye ederim naçizane🙏🙏

evlat gerçekten çok kıymetli bişey, değerini bilmemek kişinin kendi ayıbı, yoksunluğu.

**hem sende ne varmış kız:KK19:

önemli olan potansiyel, çaba;) o olduktan sonra gerisi hikaye:super:

Eklentiler

• 5F28C0E7-BDA9-47B3-A9CB-35FC56C7BAC7.png
    5F28C0E7-BDA9-47B3-A9CB-35FC56C7BAC7.png
    379,9 KB · Görüntüleme: 44
Az önce şöyle bişey gördüm.

yaaa psikanalizde “analar kızlarının düşmanıdır” diye bi söz var:/ bazı anneler bunu bilfiil gerçekleştiriyor hakkaten..ama kendi içlerinde olan büyük bir eksikliğin yansıması..bunun senle bi alakası yok Nisacım ama yapacağını yapmış:KK43: aslında yetkin, sana hitap edecek bi terapist bulsan, arınsan çok çok daha güzel ilerleyeceksin bence sen kendi yolunda🙏

Yılların koca etkisi ha deyince atılmıyor insanın üstünden:KK43:

annen sana ne verdiyse “o” sundur sözüne inanıyorum ama özellikle 30’lu yaşlardan sonra bu sözü bi kenara itebiliriz gerçekten. Bir de senin çok güzel sevgi kaynağın, babaannen varmış :KK36:

ben geçen yıl en zor zamanlarımda bile ablamın gazına gelen annem tarafından bütün gün ittirildim..o zamanlar içim ağladı gerçekten ama şimdi diyorum ki bırak anneliği, bu davranışların insanlıkla alakası yok..hala hatırladıkça üzülüyorum ama odak noktam bu değil benim..onu kategorize edip bi kenara bırakmayı tercih ettim.

sen de şu an için enerjini doğru kanalize etmek adına olanları kategorize etmeyi, etkilerini minimalize etmek için de yavruna odaklanmanı tavsiye ederim naçizane🙏🙏

evlat gerçekten çok kıymetli bişey, değerini bilmemek kişinin kendi ayıbı, yoksunluğu.

**hem sende ne varmış kız:KK19:

önemli olan potansiyel, çaba:KK66: o olduktan sonra gerisi hikaye:super:
iyiki varsın :KK36:

cok dogru soyluyorsun cok haklısın ...

hatırlıyorum gecen sene cok sıkılmıs cok bunalmıs kendını cok yalnız hıssetmıstın ama cok guclusun sen ınsallah bende senın gıbı daha net ve önü açık dusunup goreblırım bazı seylerı

terapıyı ınan cok ıstıyorum ama kendımde o gucu bulamadım nasıl hıssedıyorum tam olarak anlatayım
sankı gıtsem daha ılk gıdıste oturur oturmaz hungur hungur aglamaya baslarım ve kendımı susturamam gıbı gelıyor :D

konusurken kendımı tutabılmek ıstıyorum keske soyle bos bır alan olsa bos bos cıglık cıglık bagırsam da ıcımde o patlamaya hazır olan duygu gıtse :D

hanı boyle dokunsan aglamak uzere cenesı tıtreyen ınsanlar olur ya o noktadayım :D kendımı aptal gıbı gostermekten cekınıyorum ama gıdıcem gıtmem gerek cunku tek basıma altından kalkamıyorum bunun bende farkındayım :KK200:

hatırlıyorum gecen sene cok sıkılmıs cok bunalmıs kendını cok yalnız hıssetmıstın ama cok guclusun sen ınsallah bende senın gıbı daha net ve önü açık dusunup goreblırım bazı seylerı

terapıyı ınan cok ıstıyorum ama kendımde o gucu bulamadım nasıl hıssedıyorum tam olarak anlatayım
sankı gıtsem daha ılk gıdıste oturur oturmaz hungur hungur aglamaya baslarım ve kendımı susturamam gıbı gelıyor :KK70:

konusurken kendımı tutabılmek ıstıyorum keske soyle bos bır alan olsa bos bos cıglık cıglık bagırsam da ıcımde o patlamaya hazır olan duygu gıtse :KK70:

hanı boyle dokunsan aglamak uzere cenesı tıtreyen ınsanlar olur ya o noktadayım :KK70: kendımı aptal gıbı gostermekten cekınıyorum ama gıdıcem gıtmem gerek cunku tek basıma altından kalkamıyorum bunun bende farkındayım :KK200:
Canım Nisacım :KK200: Sen de iyi ki varsın, sağlıklı beslenmenin çok çok daha ötesinde bir noktada buluşturdun burda bizi walla:KK36:

Ahmet İnan adında bir feylesof vardı, anlam felsefesi üzerine yazardı(ben uzun süredir okuma da yapamıyorum:( onun yazı ve programlarını(tv programı vardı) çok beğenirdim ben.

psikoloğun yardımcı olacağı şey de aslında anlamlandırmamıza yardımcı olmak..zaten bizim de hep cevabını aradığımız soru “neden böyle davrandı, davranıyor” vs minvalinde hep..bence sal gitsin Nisam, kimi buluyorsan sümkür gitsin üstüne:KK60:

yaaa küçüklükten beri ayıplana ayıplana, yerile yerile sürekli küçük düşerim endişesi yaşıyoruz psikolog karşısında bile..halbuki bizi tanıyıp yönlendirmesi için en yalın haliyle görebilmeli..yaaa ben çalıştığım okullarda çığlık atma oyunu oynatırdım öğrencilere, büyükleri de dahil edicem bak bundan sonra..böyle bizim gibi dolmuş insanlar varsa azıcık rahatlarlar belki:KK19:

Kızlar daha once kullanmıştım cok memnun kaldım bugun yıne getırttım
Sampuanı öneririm Eki Görüntüle 2878115
Fiyatı çok uygunmuş Nisacım🥰
Dolgunluk veriyor mu peki? Benim saçlarım çok çok cılız yaa://

Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko seni de etiketleyim dedim🙏

yves rocher in volume şampuanını kullandım ben bi ara..inanılmaz etkiliydi hacim konusunda..ama çok pahalı o markanın ürünleri.

yves rocher in volume şampuanını kullandım ben bi ara..inanılmaz etkiliydi hacim konusunda..ama çok pahalı o markanın ürünleri.
yves rocheer da guzel gercekten

evet canım dolgunluk verıyor ama fazla degıl yaglandırmıyor tülerık ucusan sekılde kabartmıyor
benım sacım ınce tellı boyalı ve uzun kırılmaya kopmaya dokulmeye de cok musaıt yapısı var uclar kuru dıpler yaglı

sacıma en ıyı gelen bu oldu dengeledı elım sacımdan akabıldı hemen yaglanmadı kokusu harıka 1 gun sonra bıle yenı yıkanmıs gıbı kokuyor yumusacık yaptı cok sevdım
ındırıme gırmısken o yuzden haber edeyım dedım su ana kadar en sevdıgım sampuanlardan bırı oldu kendısı

yves rocheer da guzel gercekten

evet canım dolgunluk verıyor ama fazla degıl yaglandırmıyor tülerık ucusan sekılde kabartmıyor
benım sacım ınce tellı boyalı ve uzun kırılmaya kopmaya dokulmeye de cok musaıt yapısı var uclar kuru dıpler yaglı

sacıma en ıyı gelen bu oldu dengeledı elım sacımdan akabıldı hemen yaglanmadı kokusu harıka 1 gun sonra bıle yenı yıkanmıs gıbı kokuyor yumusacık yaptı cok sevdım
ındırıme gırmısken o yuzden haber edeyım dedım su ana kadar en sevdıgım sampuanlardan bırı oldu kendısı
Sağolasın Nisacım🌸🌸

kuru şampuan kullanıyor musun sen bu arada?

sankı gıtsem daha ılk gıdıste oturur oturmaz hungur hungur aglamaya baslarım ve kendımı susturamam gıbı gelıyor :KK70:

konusurken kendımı tutabılmek ıstıyorum keske soyle bos bır alan olsa bos bos cıglık cıglık bagırsam da ıcımde o patlamaya hazır olan duygu gıtse :KK70:

hanı boyle dokunsan aglamak uzere cenesı tıtreyen ınsanlar olur ya o noktadayım :KK70: kendımı aptal gıbı gostermekten cekınıyorum ama gıdıcem gıtmem gerek cunku tek basıma altından kalkamıyorum bunun bende farkındayım :KK200:
Nisam iyi bir terapist bulup gideceğin zamana kadar youtubeda tülay kök de izleyebilirsin. İyi bi youtube kullanıcısı olduğun için diyorum, anne kız ilişkileri hk videoları da var. Bence yetkin bir psikolog ben videolarından çok faydalanıyorum, katıl üyesi olduğum tek youtube kanalıdır hatta.

Nobaharim krem serum iyi kötü bilirim ama şampuandan hiç anlamam hatta arada buralarda saçlarım diye gelir ağlarım :D ben isana med ph 5.5 kepek şampuanını kullanıyorum benim amacım yıpratmadan temizlesin yeter, dolgunluk falan pek vermiyor yani.

Nisam iyi bir terapist bulup gideceğin zamana kadar youtubeda tülay kök de izleyebilirsin. İyi bi youtube kullanıcısı olduğun için diyorum, anne kız ilişkileri hk videoları da var. Bence yetkin bir psikolog ben videolarından çok faydalanıyorum, katıl üyesi olduğum tek youtube kanalıdır hatta.
O kadını ben de çok beğeniyorum👍🏻👍🏻

Back