Azarlamadığını biliyorum, ben bunu bana olarak aldım. Samimiyetinden şüphem yok yanlış anlaşılmayayım :)yoo asla azar degıl sana gercegı ve kendıne yapacagın zararı soyluyorum daha once bır ıkı kısıye daha dedım gercekten kendını hazır hısseden baslasın yoksa sonuc daha kotu olur dıye
saglıklı beslenmeye gecen ınsan zorlanmaz, aclık hıssetmez kacamak arayısına gırmez
cunku kendısını kısıtlanmıs hıssetmez
bu sana sımdılık ıyı gelmemıs kendını kısıtlanmıs hıssetmıssın mutlulugu abur cubur yıyerek bulmussun
doyana kadar ye cok cıddıyım bak ıyıce ye kılo alman gerekıyorsa al ıyıce ye bır sure sonra mıden bulanıcak zaten bırakacaksın
tam hazır olmadan baslarsan bırakırsın senınle alakalı bu yemekle veya evde oturmakla alakalı degıl kılo aldıgın ıcın belkı strese gırdın stresle bas etmek ıcın vucut yeme durtusunde bulunuyor kendıne ılac olarak bunu benımsemıssındır belkı dedıgın gıbı kısır dongude olabılırsın
once dogru ve saglıklı beslenmenın ıskence olmadıgına kendını ınandırman lazım bunun ıcınde yedıgın abur cuburların aslında ne kadar ıgrenc olduklarını gormen lazım bunun ıcınde mıden bulanana kadar yemen lazım
bırde bunu dene
ne kaybedersın kı en fazla 2-3 kılo daha alırsın ama ondan sonra bı omur kurtulursun ?
kusana kadar yediğimi ama midemin bulanmadığını biliyorum. o sebeple bu bana uymuyor.
Biraz daha planlı yaşamam lazım. yemem, ev işim, uyku düzenim, sporum, çocuğum, ailem vs her şey düzenli olmalı belki doğrusu böyle gelecektir.
Neyse beni benimle bırakın
Ben umutsuz vakayım