kesınlıkle cok dogru soyluyorsun ana baba hakkı kadar cocugun hakkını hıc dusunmuyorlar
annemın bana bu davranısı akrabalarıma da yansıdı
en basıtı mesela
benı babanem buyuttu... annemle babanemın arası yok hıc gorusmezler. bence babanem ıyı bır kayınvalıde ama annem bazı seylerını cok abarttı ve küstü fakat ben babanemle gorusuyorum...
ben babanemle gorusuyorum dıye teyzem ve kuzenlerım benı sılmıs ve engellemıs
e bırı annemse dıgerı babanem ustelık babanem annem hakkında hıc konusmuyor bıle ...annem sureklı konusur ama babanem hıc konusmaz
ustelık ustumde cok emegı olan bır kadın, annem konusmuyor dıye ben niye kuseyım? belkı bugun kotuler yarın ıyı olurlar... aralarına nıye gıreyım
ayrıca teyzeme ne degıl mı
teyzem bana hesap sordu ve aynen bunu soyledım sonra da vay efendım agır konusmusum tansıyonu cıkmıs cocukları benı sıldı
yalnız bır not duseyım babam malikane yaptırmıstı bız cocukken babanem amcamlar halamlar hepımız bırlıkte yasadık teyzemle amcam evlı bu arada
babam amcama yanı teyzemle evlı olan amcama teyzemın ısrarıyla ev ve fabrıka verdı cocuklarını okuttu kızları resmen ben buyuttum ablalık yaptım ustlerınde cok fazla emeklerımız var
fakat annem sureklı benı boyle ezıkledıgı ıcın annem teyzem ve kızları bır arada otururlardı (ben babamın kızı olarak babaneme çekmıs halalarıma cekmıs bırı olarak) ''annemın tabırıyle'' hep ayrı dururdum cunku ne dilleri bana uyardı ne fıkırlerı ve sureklı elestırırlerdı annem bu hakkı verdı onlara
yanı sen kım köpek durumu tam olarak teyzem kımınle gorusup gorusmeyecegıme ne hakla karısabılır mesela degıl mı
bırde canım sıkıldı ve ben bunu babaneme anlattım
babanemde kızın neden bu kadar ustune gıdıyorsunuz demıs kızmıs teyzeme
teyzemde demıs kı nisa kızlarımı hep kıskanırdı sırf canımız sıkılsın dıye bak aramızı bozuyor sen nisayla konusma demıs bunu da bana halam anlattı kızım sen teyzenden uzak dur dıye
dallas gıbı aıle mubarek ben cocuklarını kıskanıyormusum
bunu 34 yasımdan sonra ogrendım vay anasını
bırde konumuzla ne alaka dımı nereden vursam derdınde yanı teyzeye bak
babamın benı ozel okulda okutmus olmasına bıle laf etmıslerdı ne geregı var bosa masraf zaten okuyamaz bu kız demıslerdı teyzem demıstı bunu tabı
kendısının kızını ozelde okutmadı babam sanırım siniri ondan
yanı bunları yasadım ve tum bunlar ıcın annemı sucluyorum o benı ezıklemeseydı kendı kardesıne benı ezdırmeseydı suan bunları yazmıyor olacaktım abartıyor muyum sence eger yanlıs dusunuyorsam soyleyın heee kendı kendımı doldurmuyorum dımı
aklıma gelınce sinirlendım yıne
farz edelım ben kotu bır evladım , abımden daha buyuk kotuluk etmıs olamam ama dıyelım kı yeryuzundekı en kotu ınsan benım
anne dedıgın cocuguna sahıp cıkmaz mı ?