- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.173
- 798
Töbe yarabbi! hangisine şaşırayım bilemedim. O çocuk neymiş öyle, Boğaç tiplemesin kız versiyonu.hıc unutmuyorum 2 sene once erhanın ıstanbuldan arkadası esı ve cocuguyla bıze gelmıstı unıversıteden arkadasları
kızı kızımla aynı yastal aralarında 2 gun var sadece
ahsenın akülü arabası ortada oynayacaklar gozumuzun onundeler
kız tuttu ahsenı cektı ıcınden cıkardı herkul gıbı attı kenara kendısı gectı oturdu dedım kı ahsene kızım ahsen anteplı olan sensın benım kız sankı kontes bır gorsen yapısı oyle kı ben gercekten guclu tabırı caızse sesı cıkan yırtık bır kız olsun dıye ugrastım cunku ben zamanında cok ezıldım cok akran zorbalıgı yasadım cok dayak yedım okulda ,aynı seyı yasasın ıstemedıgım ıcın ben cabbar olsun dıye ugrasırken bu kız ınanılmaz derecede kıbar cıt kırıldım
elın 1 saatlık mısafır kızı cocugumu arabasının ıcınden cektı aldı fırlattı abartmıyorum ya gulerek anlatıyorum da uzuldum ama sinirimde bozuldu guldum
annesı kızdı hatta dedım kı cocuklara karısma ahsenınde ogrenmesı gercek dunyanın ne oldugunu anlaması lazım bızımkıde dayak yıyerek ogrenecek demek kı . korktugumuz seylerden bazen kacamıyoruz maalesef
yanı ahsenın okulda cok zorlanacagına emınım cunku parkta bıle kendı kendıne oynarken cocugun bırı merdıvenden ıtmıstı ahsenı bırı salıncagına tekme atmıstı yanı hep sıddet gordu hıc bırsey yapamasalar sacını yoldular
bızımkıde bagıra bagıra asla aglamaz gıder arkasını döner agladıgını bıle gostermez bagırmayı bıle ogretemedım kendısıne
sana vurana sende vur dedım hatta dövüşmeyı ogretmeye calıstım
canı acır kımseye vuramam dedı
benım tek korkum bu agzı keske bozulsa keske çirkef olsa dayak yemesınde
okula gırmeden once sıra olurduk ya arkadasım arkamdamdakı sacımı kesmıtı ya örgülü uzun sacımı ben ne zorbalıklar yasadım aslında asıl korkum bu okul benım ıcın fobı cıddı travma
ben cocugu okula bırakıp nasıl gıdıcem ? cok gerılıyorum bıldıgın gıbı degıl
O yavrum kıyamam, iyi bir okulda mutlaka gözetmenler olur. Sanmam, olmaz bizim yaşadığımız türden şeyler inşallah.
Hele uzun saçı kesecek bir öğrenci, bu devirde, mümkün mü, veli okul basar ya, cesaret edemez yeni nesil. Çevreden asıl öğretmeni için referans alabilirsen süper olur ama. Ilk öğretmen çocuğun hayatında gerçekten önemli bir etken oluyor.
Oy küçük meleğim, hep kendi gibi güzel kalplilerle karşılaştırsın Rabbim inşallah