• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

balkona koydum canım sabah kullandım 1 saat yurudum uyanır uyanmaz :KK70: sabah 5 de geldı elektrık

kısın da yatak odasına koyarım ısım bıttıgınde yatagın altına ıterım dırekt

ıncecık hafıf ve cok sessız acıkcası cok sevdım
kac sanıye kac km ve kac kalorı yaktıgın yazıyor ekranında
en hızlı kosma ayarında bır bılgısayar kasası ne kadar ses cıkarırsa o kadar cıkarıyor
altına mat açtım bırde yururken kı sesım de gıtmez ultra sessız gece de calıstırılabılınır yanı

balkonda kızın akulu arabasının oldugu yer varya sarkan sarmasıkların oldugu yer karsı kose
oraya koydum boyu 110 cm eni 45 cm
kızımın akulu arabası daha kaba :KK70: arabasının yanında mınnak kaldı yurume bandı

kosma ayarıda bayagı hızlı heee yetısemedım sahsen gerı yurumeye dondum :KK70:
ılk ayarı yurume normal yurume bır tık ustu hızlı tempolu yurume
elektronık urun onun hızına yetısmeye calısıyorsun :KK70: sevdım ben
süper yaa! Sevdiysen devamı gelir, hadi sağlığına sağlık katsın inşallah :KK68:

Canım sen nasılsın? Hiç haber vermedin, ya da ben mi kaçırdım? Bitti mi taşınma telaşları? Memnun musun yeni ev, mahalleden? İnşallah herşey gönlünüzcedir ailecek.:KK200:

Birebir antrenör mü bu bahsettiğin? Youtube videosu gibi? Benim de böyle bişeye ihtiyacım var...yüz genel olarak kendini saldı şu son 1-2 sene :olamaz:
Yok samsonncum, henüz taşınmadık biz. Hala Almanya’dayız. Temmuz sonu geliyoruz, ağustos sonuna ancak belli olur evimiz, yerimiz.

yüz yogası için karina na more adında bi hesap var instada..oraya üyelik edindim, müthiş değişimler var hareketleri yapanlarda..ben 7 gün yapmıştım, o kadar sürede bile gayet anlamlı bi fark olmuştu. İstersen ben gönderirim sana videolarını :KK200:

Senden naber bu arada? Ofis hayatına döndün mü:KK37:

ben çok özledim yaaa çalışmayı🙏

balkona koydum canım sabah kullandım 1 saat yurudum uyanır uyanmaz :KK70: sabah 5 de geldı elektrık

en hızlı kosma ayarında bır bılgısayar kasası ne kadar ses cıkarırsa o kadar cıkarıyor
altına mat açtım bırde yururken kı sesım de gıtmez ultra sessız gece de calıstırılabılınır yanı

balkonda kızın akulu arabasının oldugu yer varya sarkan sarmasıkların oldugu yer karsı kose
kızımın akulu arabası daha kaba :KK70: arabasının yanında mınnak kaldı yurume bandı

Güle güle kullan Nisacım:KK36:

koşu sonrası stretch mutlaka yap🙏🙏 sporun cilası diyorlar;)

Yok samsonncum, henüz taşınmadık biz. Hala Almanya’dayız. Temmuz sonu geliyoruz, ağustos sonuna ancak belli olur evimiz, yerimiz.

yüz yogası için karina na more adında bi hesap var instada..oraya üyelik edindim, müthiş değişimler var hareketleri yapanlarda..ben 7 gün yapmıştım, o kadar sürede bile gayet anlamlı bi fark olmuştu. İstersen ben gönderirim sana videolarını :KK200:

Senden naber bu arada? Ofis hayatına döndün mü:KK37:

ben çok özledim yaaa çalışmayı🙏
Aa bakarım dediğin insta hesabına ben şimdi, uğraşma sen. Benim bildiğim bir yogadayoga var, bir de Melis.

Hala homeofis devam ediyorum. İnşallah kimse ille de gel diye tutturmaz, Yine 9-18 iş başındayım ama, kapatınca pc'yi evdesin, sabah o hazırlanma telaşı yok, çok daha severek çalışıyorum böyle.

Sen öğrencilerinle buluşacaksın tabii. Hadi inşallah yeni ortamın hep iyi insanlarla dolu olsun, hergün zevkle, heyecanla işe gidesin. :KK36: Kızları da okulun kreşine mi götüreceksin? Var mı öyle bir imkan?

Aa bakarım dediğin insta hesabına ben şimdi, uğraşma sen. Benim bildiğim bir yogadayoga var, bir de Melis.

Hala homeofis devam ediyorum. İnşallah kimse ille de gel diye tutturmaz, Yine 9-18 iş başındayım ama, kapatınca pc'yi evdesin, sabah o hazırlanma telaşı yok, çok daha severek çalışıyorum böyle.

Sen öğrencilerinle buluşacaksın tabii. Hadi inşallah yeni ortamın hep iyi insanlarla dolu olsun, hergün zevkle, heyecanla işe gidesin. :KK36: Kızları da okulun kreşine mi götüreceksin? Var mı öyle bir imkan?

oh ne güzel, senin için süpermiş evden çalışmak🌸🌸

Ah samsonncum keşke öyle bir imkan olsa..ama maalesef bizim memlekette öyle bişey yok:/ devlet anaokulları bile ben ordayken son düzenlemeyle 8/5 ten çıkarılmıştı..burda o kadar kolay ki hayat, burdan sonra ordaki yerleşim planımı sürekli gözden geçiriyorum..

Aminn aminn walla inşallah çok huzurlu bir işyerim, çok kafa iş arkadaşlarım olur, max verimle çalışırım🙏🙏

oh ne güzel, senin için süpermiş evden çalışmak🌸🌸

Ah samsonncum keşke öyle bir imkan olsa..ama maalesef bizim memlekette öyle bişey yok:/ devlet anaokulları bile ben ordayken son düzenlemeyle 8/5 ten çıkarılmıştı..burda o kadar kolay ki hayat, burdan sonra ordaki yerleşim planımı sürekli gözden geçiriyorum..

Aminn aminn walla inşallah çok huzurlu bir işyerim, çok kafa iş arkadaşlarım olur, max verimle çalışırım🙏🙏
canim napyosun almanyadan dönmediniz sanirim nasil gidiyor?

canim napyosun almanyadan dönmediniz sanirim nasil gidiyor?
İyidir suzncım, sağol🌸🌸 sen nasılsın? Ne var ne yok :KK37:

bizim son 40 gün, daha düne kadar döneceğimize inanmak istemedim ama dönüyoruz nihayetinde. Çoook hareketli, meşguliyetli bi hayat bekliyor bizi.

burdaki eşyaları dağıtıp/ satmaya çalışıyoruz ama pek giden bişey yok..onun haricinde bebeğime tuvalet eğitimine başladım, sürekli takipteyim onu:)

baksana bu beyaz gül bahçemizden
:KK37:ً sana hediye olsun topikten:KK200:

Eklentiler

• 96007A9D-3676-4C92-B0DF-BDA6E68F547B.jpeg
    96007A9D-3676-4C92-B0DF-BDA6E68F547B.jpeg
    71,8 KB · Görüntüleme: 28

Oh ne guzelmiş sevindim canım 😍

Bende peynirli yumurta salatalik yedim kolum biraz ağıriyor ama birsey yapmadi ası bana şükür

3 temmuz ctesı oglen 1 bucukta biontec aşım var :dua: erhanla aynı anda aldık
dıyorlar kı kan sulandırıcı nıyetıne aspirin hap kullanın asının yan etkısı pıhtı atma sorunu olmasın dıye
ama benım aspirine alerjım var
cocukken ölüyordum bu yuzden

erhanında penisiline alerjisi var
alerjısı olanlar da hastanede vurulmalıymıs ahsenın dogumunu yaptıgım hastanede olucam aşıyı gıtmısken doktoruma da selam vereyım hep dıyor cunku cocugu getırınde gosterın arada bana dıye :KK70: 2 temmuzda da ahsenı anasıfına kaydedıyoruz teyzelerı artık buyudu 5 bucuk yasında okul yası geldı mınnosumun
3 okul var dusundugum ucunede gıdıp bakayım ortamını goreyım ahsende gorsun nerede okumak ısterse kendısı secsın okulunu :)

ne zor ısler ya asıl sımdı baslıyor maraton evde ne guzel oturuyorduk ne cabuk buyudu ya

1 ay sonra da oyun gurubuna yazdırıcam ahsenı
yasıtlarıyla full egıtıcı oyunların oynandıgı bır kres
okul oncesı guzel olur kızıma katkısı olur dıye dusundum okul oncesı okula hazırlayalım bakalım bırde oyuna doysun yazık 2 senedır evde cocugum

suan tum seceremı neden doktugumu bende bılmıyorum :KK70:

3 temmuz ctesı oglen 1 bucukta biontec aşım var :dua: erhanla aynı anda aldık
dıyorlar kı kan sulandırıcı nıyetıne aspirin hap kullanın asının yan etkısı pıhtı atma sorunu olmasın dıye
ama benım aspirine alerjım var
cocukken ölüyordum bu yuzden

erhanında penisiline alerjisi var
alerjısı olanlar da hastanede vurulmalıymıs ahsenın dogumunu yaptıgım hastanede olucam aşıyı gıtmısken doktoruma da selam vereyım hep dıyor cunku cocugu getırınde gosterın arada bana dıye :KK70: 2 temmuzda da ahsenı anasıfına kaydedıyoruz teyzelerı artık buyudu 5 bucuk yasında okul yası geldı mınnosumun
3 okul var dusundugum ucunede gıdıp bakayım ortamını goreyım ahsende gorsun nerede okumak ısterse kendısı secsın okulunu :)

ne zor ısler ya asıl sımdı baslıyor maraton evde ne guzel oturuyorduk ne cabuk buyudu ya

1 ay sonra da oyun gurubuna yazdırıcam ahsenı
yasıtlarıyla full egıtıcı oyunların oynandıgı bır kres
okul oncesı guzel olur kızıma katkısı olur dıye dusundum okul oncesı okula hazırlayalım bakalım bırde oyuna doysun yazık 2 senedır evde cocugum

suan tum seceremı neden doktugumu bende bılmıyorum :KK70:
Küçük kontes okullu oluyor öyle mi 😍

Küçük kontes okullu oluyor öyle mi 😍
yaaa cok heyecanlıyım cok ıcım sevınc dolu cok da duygusalım cabuk buyudu anlamadım daha dun gazını cıkartıyordum sankı gercekten zaman ınanılmaz hızlı :KK70:

ınsallah ıyı bır velı olurum ınsallah cocuguma yeterlı gelırım yardımcı olurum ınsallah ısını seven ogretmene denk gelır hep evdeydık ya bız fanusta gıbıydık bırden bıre cıkıcaz tuhaf hıssedıyorum tırsıyorum bıraz :KK70: okyanusa atılmıs kayıp balık memo gıbıyım sankı

benım ılk okul ogretmenım aklıma gelıyor korkunc bırıydı :KK43: okuldan cok sogumustum okula gıtmek ıstemıyordum annem eve en yakın okul olsun ogretmende akraba daha ne olsun kafasındaydı ben oyle yapmayacagım okul ısterse uzak olsun onemlı olan kapsamlı okul ve ısını seven ogretmen olması dıye dusunuyorum ama nedense ben cok heyecanlıyım ahsen havalara ucuyor o gecen seneden berı yalvarıyordu bana okul dıye yasının tutmadıgını yasına gore ıncıtmeden anlatmaya calısıyordum benı kucuk goruyorsun buyudum ben benı anlamıyorsun dıyordu

kendı kendıne okuma yazma ogrendı zaten eşşek ya :KK70: yetebılır mıyım yetısebılır mıyım cok endıselıyım altı ustu anasınıfı ama bugun anasınıfı yarın ılk okul :KK70: oburgun bır bakmıssın unıversıte :rolleyes:

bu arada yurumenın mudavımı oldum hergun 3 km yuruyorum 40 dk suruyor orta sevıye hızla

gecelerı daha derın uyuyorum bu sayede uykumu almıs uyanıyorum ve daha mutlu hıssedıyorum cok ıyı geldı bana yurumek ...resmen unutmusum ve ozlemısım ıyıkı almısım bu yurume bandını almayı dusunene de tavsıye ederım dıyecegım ama aramızda benım kadar ev kusu yok sanırım :D

bugun canım ınanılmaz patates ıstedı resmen patateeeees dıye kalktım en son ne zaman yedım hıc hatırlamıyorum 2 sene oldu mu acaba belkı 3 sene

2 buyuk ama kafam kadar buyuk patatesı dogradım 1 tatlı kasıgı zeytınyagı ve baharat ekledım fırında pişirdim yanına 1 kase suzme sarımsaklı yogurt koydum cıtır patatesı batırdım yedım

sonra bır uyku bastırdı karnım sıstı basım agrıdı
bende kalktım yuruyus bandına yurudum o ıyı geldı ama karnım hala sıs sankı 6 aylık hamıleyım suan :D bırdaha patates mı tovbeeee aslaa

yaaa cok heyecanlıyım cok ıcım sevınc dolu cok da duygusalım cabuk buyudu anlamadım daha dun gazını cıkartıyordum sankı gercekten zaman ınanılmaz hızlı :KK70:

ınsallah ıyı bır velı olurum ınsallah cocuguma yeterlı gelırım yardımcı olurum ınsallah ısını seven ogretmene denk gelır hep evdeydık ya bız fanusta gıbıydık bırden bıre cıkıcaz tuhaf hıssedıyorum tırsıyorum bıraz :KK70: okyanusa atılmıs kayıp balık memo gıbıyım sankı

benım ılk okul ogretmenım aklıma gelıyor korkunc bırıydı :KK43: okuldan cok sogumustum okula gıtmek ıstemıyordum annem eve en yakın okul olsun ogretmende akraba daha ne olsun kafasındaydı ben oyle yapmayacagım okul ısterse uzak olsun onemlı olan kapsamlı okul ve ısını seven ogretmen olması dıye dusunuyorum ama nedense ben cok heyecanlıyım ahsen havalara ucuyor o gecen seneden berı yalvarıyordu bana okul dıye yasının tutmadıgını yasına gore ıncıtmeden anlatmaya calısıyordum benı kucuk goruyorsun buyudum ben benı anlamıyorsun dıyordu

kendı kendıne okuma yazma ogrendı zaten eşşek ya :KK70: yetebılır mıyım yetısebılır mıyım cok endıselıyım altı ustu anasınıfı ama bugun anasınıfı yarın ılk okul :KK70: oburgun bır bakmıssın unıversıte :rolleyes:
Büyük değişimler bunlar Nisa. heyecanlı olman çok doğal. Senin fazlası ile yeteceğinden hiç şüphemiz yok.

İnşallah dediğin gibi öğretmeni çok iyi olur, iyi yetiştirilmiş çocuklara denk gelir.

Çocuklar birbirinden çok etkileniyor. O kısım biraz sıkıntı bence. Benim yeğenim mesele, büyük insan gibi türkçesi vardı çocuğun ama okula başlayınca konuşma tarzı en sevdiği arkadaşına benzemeye başladı. Çok ciddi bir sorun değil elbet ama ne bileyim kontrolün elden kaçması insanı biraz yoruyor sanki.

bu arada yurumenın mudavımı oldum hergun 3 km yuruyorum 40 dk suruyor orta sevıye hızla

gecelerı daha derın uyuyorum bu sayede uykumu almıs uyanıyorum ve daha mutlu hıssedıyorum cok ıyı geldı bana yurumek ...resmen unutmusum ve ozlemısım ıyıkı almısım bu yurume bandını almayı dusunene de tavsıye ederım dıyecegım ama aramızda benım kadar ev kusu yok sanırım :KK70:

bugun canım ınanılmaz patates ıstedı resmen patateeeees dıye kalktım en son ne zaman yedım hıc hatırlamıyorum 2 sene oldu mu acaba belkı 3 sene

2 buyuk ama kafam kadar buyuk patatesı dogradım 1 tatlı kasıgı zeytınyagı ve baharat ekledım fırında pişirdim yanına 1 kase suzme sarımsaklı yogurt koydum cıtır patatesı batırdım yedım

sonra bır uyku bastırdı karnım sıstı basım agrıdı
bende kalktım yuruyus bandına yurudum o ıyı geldı ama karnım hala sıs sankı 6 aylık hamıleyım suan :KK70: bırdaha patates mı tovbeeee aslaa
Nisa mesajlarında tüm duyguları birden yaşıyorum hangi like emojisini bırakacağımı seçemiyorum
:KK57::sampiyon: :D

Bantda eğim de var mı? düz mü sadece?

Büyük değişimler bunlar Nisa. heyecanlı olman çok doğal. Senin fazlası ile yeteceğinden hiç şüphemiz yok.

İnşallah dediğin gibi öğretmeni çok iyi olur, iyi yetiştirilmiş çocuklara denk gelir.

Çocuklar birbirinden çok etkileniyor. O kısım biraz sıkıntı bence. Benim yeğenim mesele, büyük insan gibi türkçesi vardı çocuğun ama okula başlayınca konuşma tarzı en sevdiği arkadaşına benzemeye başladı. Çok ciddi bir sorun değil elbet ama ne bileyim kontrolün elden kaçması insanı biraz yoruyor sanki.
hıc unutmuyorum 2 sene once erhanın ıstanbuldan arkadası esı ve cocuguyla bıze gelmıstı unıversıteden arkadasları
kızı kızımla aynı yastal aralarında 2 gun var sadece
ahsenın akülü arabası ortada oynayacaklar gozumuzun onundeler
kız tuttu ahsenı cektı ıcınden cıkardı herkul gıbı attı kenara kendısı gectı oturdu :KK70: dedım kı ahsene kızım ahsen anteplı olan sensın :KK70: benım kız sankı kontes bır gorsen yapısı oyle kı ben gercekten guclu tabırı caızse sesı cıkan yırtık bır kız olsun dıye ugrastım cunku ben zamanında cok ezıldım cok akran zorbalıgı yasadım cok dayak yedım okulda ,aynı seyı yasasın ıstemedıgım ıcın ben cabbar olsun dıye ugrasırken bu kız ınanılmaz derecede kıbar cıt kırıldım

elın 1 saatlık mısafır kızı cocugumu arabasının ıcınden cektı aldı fırlattı :KK70: abartmıyorum ya gulerek anlatıyorum da :KK70: uzuldum ama sinirimde bozuldu guldum
annesı kızdı hatta dedım kı cocuklara karısma ahsenınde ogrenmesı gercek dunyanın ne oldugunu anlaması lazım bızımkıde dayak yıyerek ogrenecek demek kı . korktugumuz seylerden bazen kacamıyoruz maalesef

yanı ahsenın okulda cok zorlanacagına emınım cunku parkta bıle kendı kendıne oynarken cocugun bırı merdıvenden ıtmıstı ahsenı bırı salıncagına tekme atmıstı yanı hep sıddet gordu hıc bırsey yapamasalar sacını yoldular
bızımkıde bagıra bagıra asla aglamaz gıder arkasını döner agladıgını bıle gostermez bagırmayı bıle ogretemedım kendısıne

sana vurana sende vur dedım hatta dövüşmeyı ogretmeye calıstım
canı acır kımseye vuramam dedı

benım tek korkum bu agzı keske bozulsa keske çirkef olsa dayak yemesınde :KK43:

okula gırmeden once sıra olurduk ya arkadasım arkamdamdakı sacımı kesmıtı ya örgülü uzun sacımı ben ne zorbalıklar yasadım aslında asıl korkum bu okul benım ıcın fobı cıddı travma
ben cocugu okula bırakıp nasıl gıdıcem ? cok gerılıyorum bıldıgın gıbı degıl

Back