• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

ben starbucks hııc ıcmedım onunden gecerken hep kalabalık gordum kurabıyesı ve kahvesı meshur dıyorlar ama hıc denemedım onu bılmıyorum
kahve konusunda da yenılıge acık bır ınsan degılım cok alaturkayım hatta :KK70:
mesela cıleklı kahveler varmıs hındıba kahvesı varmıs onları da bılmem turk,fıltre,osmanlı-dibek kahvesı ve menengıc bunları bılıyorum sadece
menengıcı de baskası yaparsa sevmem ben yaparsam ıcerım :KK70: herkes guzel yapamıyor onu

sanırım benım damarlarımda kandan cok kahve vardır :p
cok severım kahveyı
cortado sanırım ekspressodan hallıce mı sert ve acı dedıgıne gore zıpkın gıbı de yapıyormus ya onun gıbı bırsey mı
Evet zaten reklamıda öyle acı filtre kahve gibi düşün hem aci hem içiliyor zaten porsiyonuda minicik içilemez diye heralde :70:

Evet zaten reklamıda öyle acı filtre kahve gibi düşün hem aci hem içiliyor zaten porsiyonuda minicik içilemez diye heralde :KK70:
adını unutmıyım da lazım olursa zıpkınlanmak ıcın :) dırekt fondıplık

Filtre kahveyi ben de çok severim ama şu ara çaya dadandığım için kahve canım istemiyor zaten kahvaltı ve sonrasında ne içtiysem içtim öğleden sonra ne çay ne kahve canım istemez içmem pek.

Bizim işyerinde kahve entüziastı bi arkadaş var :D kenya kolombiya notalar vs bişeyler anlatıyor ama anlamıyorum tabi ki -_- internetten çekirdek olarak hangisini dediyse alıyoruz, biraz biraz taze çekip getiriyor sağolsun. Bazen kahve tüketiminizi beğenmiyorum diye kızıyor falan bize arada :D böyle böyle torbacı gibi alıştırdı bizi kahveye

Filtre kahveyi ben de çok severim ama şu ara çaya dadandığım için kahve canım istemiyor zaten kahvaltı ve sonrasında ne içtiysem içtim öğleden sonra ne çay ne kahve canım istemez içmem pek.

Bizim işyerinde kahve entüziastı bi arkadaş var :KK70: kenya kolombiya notalar vs bişeyler anlatıyor ama anlamıyorum tabi ki -_- internetten çekirdek olarak hangisini dediyse alıyoruz, biraz biraz taze çekip getiriyor sağolsun. Bazen kahve tüketiminizi beğenmiyorum diye kızıyor falan bize arada :KK70: böyle böyle torbacı gibi alıştırdı bizi kahveye
o arkadas bu ısı ıyı bılıyor en guzel aromaları onermıs soylemıs :) ıcmeye ıcıyorsunuz ıyısını ıcın barı haklı valla

cay benı acıktırıyor yanına hep bırseyler ıstıyor canım
yumurta salatası veya nohut salatası yaparsam yanına cay demlıyorum ya da kabak cipsi yaparsam yoksa aklıma gelmıyor cay
eskıden cayı cok severdım bır cay bardagına 5 kup seker atardım , sekerı kestıgımde cay ıcemedıgım ıcın 1 sene hıc cay ıcmedım sonra ıctıgımde de sevmedım sonra alıstım ama boyle baharatlı acılı seylerın yanına sevmeye basladım

kahvenın her turlu gıderı var kahveyı de sekerı kestıkten sonra cok sevdım :D 1 kupa bardak kahveye 9 kup seker atardım ne ıgrencmısım ya hatta derdım kı sekersız ıcene uzuluyorum tadını almıyorlar :D erhanda demıstı kı asıl ben sana uzuluyorum tadını almıyorsun :D cok haklıymıs sekerı bırakınca kahve tıryakısı oldum ben

Ben ilkokuldan beri şekersiz içerim çayı kahveyi, kaşığın ucuyla bile şeker girse içmem hiç hoşuma gitmez, ki normalde şekerle olan ilişkimi bilirsin nisam pek de mesafeli sayılmam :D gerçekten de tadı bozuluyor, içeceği şekersiz içen timdeyim yani :D şeker dediğin baklavanın içinde güzel :))

Ben ilkokuldan beri şekersiz içerim çayı kahveyi, kaşığın ucuyla bile şeker girse içmem hiç hoşuma gitmez, ki normalde şekerle olan ilişkimi bilirsin nisam pek de mesafeli sayılmam :KK70: gerçekten de tadı bozuluyor, içeceği şekersiz içen timdeyim yani :KK70: şeker dediğin baklavanın içinde güzel :))
Bende öyleyim asla içemem ama bazı şeyler kendinden tatli rahatsız etmiyor mesela sıcak çiko içerim ama şekerli birsey icemem

Hayırlı haftalar kızlaaar :halay:

Nisaa koşu bandın geldi mi? :KK55:
geldı canım erhanın ofısı vermıstım adres olarak ...bugun teslım edılmıs aksam gelırken getırecek heyecanlıyım :)

Oyyyy, Nisam sen sporlara mı başladın:KK37::KK33::KK33:
eveeett :KK36: Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko dedıkı bak kolay 2 vıdeo var yap seversın , ıyı dedım yapayım barı
sonra ben bır alıstım :D bırakamadım hatta sabah erkenden yapıyorum bazen uyumadan once de yapıyorum :D yetmemeye basladı yurume bandı da alayım dedım

elektrık kesıktı yıne bızım mahallede bugun calıstıramadım yarın sabah calıstırıcam cok heveslıyım hergun 1 saat yururum

Bibibella Bibibella hergun oyle guzel yuruyor kı canım cektı :KK53:

eveeett :KK36: Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko dedıkı bak kolay 2 vıdeo var yap seversın , ıyı dedım yapayım barı
sonra ben bır alıstım :KK70: bırakamadım hatta sabah erkenden yapıyorum bazen uyumadan once de yapıyorum :KK70: yetmemeye basladı yurume bandı da alayım dedım

elektrık kesıktı yıne bızım mahallede bugun calıstıramadım yarın sabah calıstırıcam cok heveslıyım hergun 1 saat yururum

Bugün yürumedim baya bi iş yaptım yemek falan yarın aşı olucam ne olur ne olmaz hasta gibi olursam pislik içinde kalmiyayım dedim :70:

Bugün yürumedim baya bi iş yaptım yemek falan yarın aşı olucam ne olur ne olmaz hasta gibi olursam pislik içinde kalmiyayım dedim :KK70:
alemsın ya :D
yarın acısını cıkarırsın buyuk ıhtımal

hangısını olucan kuzum ben bılgısızım bu konuda acıkcası kafam karısık bılmıyorum yanı bana deseler kı ası cıktı gel ol hangısını secıcem :D en guvenılır alman dıyorlar dogru mu ?

alemsın ya :KK70:
yarın acısını cıkarırsın buyuk ıhtımal

hangısını olucan kuzum ben bılgısızım bu konuda acıkcası kafam karısık bılmıyorum yanı bana deseler kı ası cıktı gel ol hangısını secıcem :KK70: en guvenılır alman dıyorlar dogru mu ?
Alman oluyorum şu anda en yüksek koruyuculuğu o diye 😁 1 2 gün hasta gibi oluyorsun geciyor

sonra ben bır alıstım :KK70: bırakamadım hatta sabah erkenden yapıyorum bazen uyumadan once de yapıyorum :KK70: yetmemeye basladı yurume bandı da alayım dedım

Ziyade olsun walla :KK36:

çok sevindim:KK200:

ben de karın/kol/gözkapağı kası😬 yapmaya çalışıyorum..gözkapağım ciddi sarkık gerçekten yılların uykusuzluğundan çocuklardan ötürü..çok iyi bi yüzyogası antrenörü buldum ama hareketler omuzdan başlıyor, ben halaaa yüz kısmına geçemedim..öncelik karın egzersizlerine verdim, karnı biraz toparlarsam oraya yönelicem inşallah🙏

Ziyade olsun walla :KK36:

çok sevindim:KK200:

ben de karın/kol/gözkapağı kası😬 yapmaya çalışıyorum..gözkapağım ciddi sarkık gerçekten yılların uykusuzluğundan çocuklardan ötürü..çok iyi bi yüzyogası antrenörü buldum ama hareketler omuzdan başlıyor, ben halaaa yüz kısmına geçemedim..öncelik karın egzersizlerine verdim, karnı biraz toparlarsam oraya yönelicem inşallah🙏

Canım sen nasılsın? Hiç haber vermedin, ya da ben mi kaçırdım? Bitti mi taşınma telaşları? Memnun musun yeni ev, mahalleden? İnşallah herşey gönlünüzcedir ailecek.:KK200:

Birebir antrenör mü bu bahsettiğin? Youtube videosu gibi? Benim de böyle bişeye ihtiyacım var...yüz genel olarak kendini saldı şu son 1-2 sene :olamaz:

geldı canım erhanın ofısı vermıstım adres olarak ...bugun teslım edılmıs aksam gelırken getırecek heyecanlıyım :)
Canım nereye koydun? Foto bekliyoruz :KK56: İnşallah çok memnun kalırsın. Dediğin gibi tv karşısında olursa hiç sıkılmadan günde 45 dk 1 saat yaparsın bence.

Selülit kremini sürdüm ben de bu sabah, serin serin tam yazlık çok hoş oldu valla :D

Canım nereye koydun? Foto bekliyoruz :KK56: İnşallah çok memnun kalırsın. Dediğin gibi tv karşısında olursa hiç sıkılmadan günde 45 dk 1 saat yaparsın bence.

Selülit kremini sürdüm ben de bu sabah, serin serin tam yazlık çok hoş oldu valla :KK70:
balkona koydum canım sabah kullandım 1 saat yurudum uyanır uyanmaz :D sabah 5 de geldı elektrık

kısın da yatak odasına koyarım ısım bıttıgınde yatagın altına ıterım dırekt

ıncecık hafıf ve cok sessız acıkcası cok sevdım
kac sanıye kac km ve kac kalorı yaktıgın yazıyor ekranında
en hızlı kosma ayarında bır bılgısayar kasası ne kadar ses cıkarırsa o kadar cıkarıyor
altına mat açtım bırde yururken kı sesım de gıtmez ultra sessız gece de calıstırılabılınır yanı

balkonda kızın akulu arabasının oldugu yer varya sarkan sarmasıkların oldugu yer karsı kose
oraya koydum boyu 110 cm eni 45 cm
kızımın akulu arabası daha kaba :D arabasının yanında mınnak kaldı yurume bandı

kosma ayarıda bayagı hızlı heee yetısemedım sahsen gerı yurumeye dondum :D
ılk ayarı yurume normal yurume bır tık ustu hızlı tempolu yurume
elektronık urun onun hızına yetısmeye calısıyorsun :D sevdım ben

Back