Evet zaten reklamıda öyle acı filtre kahve gibi düşün hem aci hem içiliyor zaten porsiyonuda minicik içilemez diye heraldeben starbucks hııc ıcmedım onunden gecerken hep kalabalık gordum kurabıyesı ve kahvesı meshur dıyorlar ama hıc denemedım onu bılmıyorum
kahve konusunda da yenılıge acık bır ınsan degılım cok alaturkayım hatta
mesela cıleklı kahveler varmıs hındıba kahvesı varmıs onları da bılmem turk,fıltre,osmanlı-dibek kahvesı ve menengıc bunları bılıyorum sadece
menengıcı de baskası yaparsa sevmem ben yaparsam ıcerımherkes guzel yapamıyor onu
sanırım benım damarlarımda kandan cok kahve vardır
cok severım kahveyı
cortado sanırım ekspressodan hallıce mı sert ve acı dedıgıne gore zıpkın gıbı de yapıyormus ya onun gıbı bırsey mı
adını unutmıyım da lazım olursa zıpkınlanmak ıcın :) dırekt fondıplıkEvet zaten reklamıda öyle acı filtre kahve gibi düşün hem aci hem içiliyor zaten porsiyonuda minicik içilemez diye heralde
o arkadas bu ısı ıyı bılıyor en guzel aromaları onermıs soylemıs :) ıcmeye ıcıyorsunuz ıyısını ıcın barı haklı vallaFiltre kahveyi ben de çok severim ama şu ara çaya dadandığım için kahve canım istemiyor zaten kahvaltı ve sonrasında ne içtiysem içtim öğleden sonra ne çay ne kahve canım istemez içmem pek.
Bizim işyerinde kahve entüziastı bi arkadaş varkenya kolombiya notalar vs bişeyler anlatıyor ama anlamıyorum tabi ki -_- internetten çekirdek olarak hangisini dediyse alıyoruz, biraz biraz taze çekip getiriyor sağolsun. Bazen kahve tüketiminizi beğenmiyorum diye kızıyor falan bize arada böyle böyle torbacı gibi alıştırdı bizi kahveye
Soğuk içiyorum bu ara ben extra shotlu içiyorum tatlımsi istiyorsan normal iç canım senBibibella starbakstaki salted karamel miydi adı onu geçen de demiştin merak ettim deneyecem ben de
Bende öyleyim asla içemem ama bazı şeyler kendinden tatli rahatsız etmiyor mesela sıcak çiko içerim ama şekerli birsey icememBen ilkokuldan beri şekersiz içerim çayı kahveyi, kaşığın ucuyla bile şeker girse içmem hiç hoşuma gitmez, ki normalde şekerle olan ilişkimi bilirsin nisam pek de mesafeli sayılmamgerçekten de tadı bozuluyor, içeceği şekersiz içen timdeyim yani şeker dediğin baklavanın içinde güzel :))
geldı canım erhanın ofısı vermıstım adres olarak ...bugun teslım edılmıs aksam gelırken getırecek heyecanlıyım :)Hayırlı haftalar kızlaaar
Nisaa koşu bandın geldi mi?
Oyyyy, Nisam sen sporlara mı başladıngeldı canım erhanın ofısı vermıstım adres olarak ...bugun teslım edılmıs aksam gelırken getırecek heyecanlıyım :)
eveeettOyyyy, Nisam sen sporlara mı başladın
Bugün yürumedim baya bi iş yaptım yemek falan yarın aşı olucam ne olur ne olmaz hasta gibi olursam pislik içinde kalmiyayım dedimeveeettMihail Zoscenko dedıkı bak kolay 2 vıdeo var yap seversın , ıyı dedım yapayım barı
sonra ben bır alıstımbırakamadım hatta sabah erkenden yapıyorum bazen uyumadan once de yapıyorum yetmemeye basladı yurume bandı da alayım dedım
elektrık kesıktı yıne bızım mahallede bugun calıstıramadım yarın sabah calıstırıcam cok heveslıyım hergun 1 saat yururum
Bibibella hergun oyle guzel yuruyor kı canım cektı
alemsın yaBugün yürumedim baya bi iş yaptım yemek falan yarın aşı olucam ne olur ne olmaz hasta gibi olursam pislik içinde kalmiyayım dedim
Alman oluyorum şu anda en yüksek koruyuculuğu o diyealemsın ya
yarın acısını cıkarırsın buyuk ıhtımal
hangısını olucan kuzum ben bılgısızım bu konuda acıkcası kafam karısık bılmıyorum yanı bana deseler kı ası cıktı gel ol hangısını secıcemen guvenılır alman dıyorlar dogru mu ?
Ayy ınsallah cok rahat gecer yan etkilerini yasamadanAlman oluyorum şu anda en yüksek koruyuculuğu o diye1 2 gün hasta gibi oluyorsun geciyor
Ziyade olsun wallaeveeettMihail Zoscenko dedıkı bak kolay 2 vıdeo var yap seversın , ıyı dedım yapayım barı
sonra ben bır alıstımbırakamadım hatta sabah erkenden yapıyorum bazen uyumadan once de yapıyorum yetmemeye basladı yurume bandı da alayım dedım
elektrık kesıktı yıne bızım mahallede bugun calıstıramadım yarın sabah calıstırıcam cok heveslıyım hergun 1 saat yururum
Bibibella hergun oyle guzel yuruyor kı canım cektı
Ziyade olsun walla
çok sevindim
ben de karın/kol/gözkapağı kasıyapmaya çalışıyorum..gözkapağım ciddi sarkık gerçekten yılların uykusuzluğundan çocuklardan ötürü..çok iyi bi yüzyogası antrenörü buldum ama hareketler omuzdan başlıyor, ben halaaa yüz kısmına geçemedim..öncelik karın egzersizlerine verdim, karnı biraz toparlarsam oraya yönelicem inşallah
Canım nereye koydun? Foto bekliyoruzgeldı canım erhanın ofısı vermıstım adres olarak ...bugun teslım edılmıs aksam gelırken getırecek heyecanlıyım :)
balkona koydum canım sabah kullandım 1 saat yurudum uyanır uyanmazCanım nereye koydun? Foto bekliyoruzİnşallah çok memnun kalırsın. Dediğin gibi tv karşısında olursa hiç sıkılmadan günde 45 dk 1 saat yaparsın bence.
Selülit kremini sürdüm ben de bu sabah, serin serin tam yazlık çok hoş oldu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?