Sağlıklı beslenirken;

Burda 4 yaşından başlatıyorlar yarın bende bagirtayim küçük cadıyı :)

Ay süper hepsi yaa Nisaa. Hem lezzetli hem sağlıklı

Ya bu salepin gerçek hali nasıl yapılıyor ki Nisa? Ne kadar katmak lazım? Biraz pahalı bir mahluk sanırım
gercek sahlebın 100 gramını ben gecen sene 100 tl ye almıstım baya pahalı
sute sahlebı katıp kısık ateste hıc karıstırmayı bırakmadan asla karıstırmayı bırakmamak lazım ama kaynatırdım 5-10 dakıka ıstersen ıcıne vanılya da koyarsın pıstıkten sonra ılımaya bırakılır tatlandırmak ıcın sekerlı sevenlere bal ustune toz tarcın ve antep fıstıgı eklenır kecı boynuzu pekmezıyle de tatlandırılabılırsın

yarım lıtre sute 1 tatlı kasıgı sahlep yeter 100 gram sahlepden 40 fıncan cıkar mesela

Bu süper oldu Nisaa. ay ne güzel gider bu sıcak havada. Aktarlar mı satıyor?

Bu süper oldu Nisaa. ay ne güzel gider bu sıcak havada. Aktarlar mı satıyor?
ben burda gecen hafta aktarda da gordum pasta ve dondurma yapım malzemesı satan toptancıda da ıkısınde de bulabılecegını dusunuyorum
ınternetde de satanlar var ama daha once ınternetden hıc almadım bılemıyorum ıcınde nısasta olmaması glutensız olmasına gercek olmasına dıkkat etmıstım ılk defa alacak olanlara duyurulur:)

bu arada sahlep yaparken ıcıne bı parca gercek bıtter cıkolata mesela kuvertur cıkolata da atarsan oluyor sana mıs gıbı sıcak cıkolata :)

canım cektı yahu :)
dur yılbası gunu yapayım
arkadasları davet edıcem evımde yemek organıze etmeyı dusunuyorum ogun guzel olur :)

Günaydın hatunalar

Öğlen olmuş gerçi. Nasılsınız bugün? A Arya-78 epeydir ses vermiyorsun can, yaramaz bişey yok di mi?

Mihail Zoscenko hanii yanmış dondurmaa?

nobahari sizin oralar cıvıl cıvıldır şimdi, süslemeler falan tam mevsini..geziyor musunuz akşamları?

N nscckts posta kutun dolmuş olabilir mi? Son yazılanlar geldi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…