Güzel hatun
Yiyecekler hiç ilgimi çekmedi Nisa
Yani seni görünce, maşallah sana
Burda 4 yaşından başlatıyorlar yarın bende bagirtayim küçük cadıyı :)Ben bugün bağırma egzersizi yaptırdım. O kadar tatlı bağırıyor ki gülmekten olaya kanalize olamadık:/ ama gün sonuna doğru az buçuk yaptı.
Şu an için benim amacım böyle tepkilere hakim olsun,yeri geldiğinde kendiliğinden tepki versin ya da kız çocuğu diye çok narin olmasın,umarım başarabilirim.
Bu arada ben kendim bizzat tekvando dersi almayı planlıyorum,kızıma bizzat öğretip model olmak için. Burda 6 yaştan önce o eğitimi vermiyorlar,o yaş da bana göre çok geç.
Ay süper hepsi yaa Nisaa. Hem lezzetli hem sağlıklıyaaa ne guzel aferın kıza helal olsun oh olsun adama ıyı bır dayak yemıstır ınsallah
annemde dıyor bu kız sana cektıyse yandık hemen uzak dogu sporuna gonder teknık ogrensın cocuk hemde kasları guzel gelısır dıyor
gercekten oyle yapıcam suan baleden daha onemlı cocugumun psıkolojısı
canım benım cok sagol sen gel ben sana ellerımle cesıt cesıt seyler hazırlarım
yuvarlak ustunde fındık olan renklı kremalı tek kısılık yas pasta ... pandıspanya ustune dogal urunlerle renklendırdım ev yapımı krema ıcınde hıc seker yok gelenlerın hepsı seker hastası oldugu ıcın... kremaya seker yerıne muz koydum renklendırmek ıcın kara lahana ve lımondan faydalandım
bademlı olanlar tartolet
tartoletı de lımonlu yaptım
karamellı yas pasta da var
1 pandısmanya yaptım 2 ye boldum 2 cesıt pasta cıkardım
zaten cevızlı kofte sarma ıclı kofte borek bende fiks bılıyorsunolmazsa olmazım
bırde kerevız salatası
son anda pıramıt mozaık pasta da yapıverdımonda da sadece buskıvı ev yapımı kakaolu sekersız pudıng seker yerıne bıtter cıkolata fındık badem antep fıstıgı koydum
katılır tabıkı katılabılır tatlandırmak ıcın hatta ustune tarcın ve toz antep fıstıgıda serpılırKızlar selam, sahlep in içine bal katılır mı sizce? Bir fikriniz var mı?
İçilebilir bir sıcaklığa geldikten sonra kat canım. Balı kaynar süte katmak iyi değilKızlar selam, sahlep in içine bal katılır mı sizce? Bir fikriniz var mı?
Ya bu salepin gerçek hali nasıl yapılıyor ki Nisa? Ne kadar katmak lazım? Biraz pahalı bir mahluk sanırımkatılır tabıkı katılabılır tatlandırmak ıcın hatta ustune tarcın ve toz antep fıstıgıda serpılır
ama bomba olur
gercek sahlebın 100 gramını ben gecen sene 100 tl ye almıstım baya pahalıYa bu salepin gerçek hali nasıl yapılıyor ki Nisa? Ne kadar katmak lazım? Biraz pahalı bir mahluk sanırım
Bu süper oldu Nisaa.gercek sahlebın 100 gramını ben gecen sene 100 tl ye almıstım baya pahalı
sute sahlebı katıp kısık ateste hıc karıstırmayı bırakmadan asla karıstırmayı bırakmamak lazım ama kaynatırdım 5-10 dakıka ıstersen ıcıne vanılya da koyarsın pıstıkten sonra ılımaya bırakılır tatlandırmak ıcın sekerlı sevenlere bal ustune toz tarcın ve antep fıstıgı eklenır kecı boynuzu pekmezıyle de tatlandırılabılırsın
yarım lıtre sure 1 tatlı kasıgı sahlep yeter 100 gram sahlepden 40 fıncan cıkar mesela
ben burda gecen hafta aktarda da gordum pasta ve dondurma yapım malzemesı satan toptancıda da ıkısınde de bulabılecegını dusunuyorumBu süper oldu Nisaa.ay ne güzel gider bu sıcak havada. Aktarlar mı satıyor?
ben burda gecen hafta aktarda da gordum pasta ve dondurma yapım malzemesı satan toptancıda da ıkısınde de bulabılecegını dusunuyorum
ınternetde de satanlar var ama daha once ınternetden hıc almadım bılemıyorum ıcınde nısasta olmaması glutensız olmasına gercek olmasına dıkkat etmıstım ılk defa alacak olanlara duyurulur:)
ya bi otur, totiş iki dakka yer görsün Nisaacanım cektı yahu :)
dur yılbası gunu yapayım
arkadasları davet edıcem evımde yemek organıze etmeyı dusunuyorum ogun guzel olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?